Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 4 -11.00 jb çift kol Satın Al 25 Ekim 2025 15:28 1 1 Playstation 4 -11.00 jb çift kol Piano black PS4 oyun konsolu ve iki kablosuz kontrolcü, versiyon 11.00 ücretsiz internetten oyun yüklenebilir, oyunların çoğunluğuna türkçe yama yükledim, ps5 olduğundan satılık 1Tb hafıza wd marka ,1500gibi bir fiyata almıştım, 500 olan düşüktü benden almasanizda tercih etmeyin yeterli değil çünkü,ayrıca jb için aparat var bazen 1dk bazen 2dk da kilit açıyor bu aparatı da 860₺ almıştım hepsini vericem şuan CD ile de kırılım oluyor daha stabil 100₺ civarı alırsanız daha iyi ,kolların biri V2, ps4ün hiç bir calişmayan akşamı sorunu yoktur, sadece v2olan sorunsuz, diğeri ise R1 tuşu tırnakları kırık ama basmada fln sorunu yok 4-5 aydır yatıyor cihaz, ev cihazı tamir görmedi, kendim toz temizliği bakımını yaptım yeni sahibi için hazır. Kutusu yok,Beykoz/İstanbul veya Anadoluhisarı elden veya EFT alıcı ödemeli kargo yapabilirim. Herşeyi açık açık yazdım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 11750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Beykoz Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Playstation 4 -11.00 jb çift kol [SATILDI] Spiderman remastered ps5 [SATILDI] FC25 Türkçe CD KUTULU PS5 [SATILDI] ALINIK PS5 slim CD +çift kol