Şimdi Ara

Playstation 3'te Hangi Oyunları Bitirdiniz? (51 oyun 132 yorum!!!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
6.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yarın akşam da dördüncü sayfayı alırım.
  • Al hepsi senin olsun
  • Sacmliga bak madem yorumunun alinmasini istmeiyorsun yazma sen buraa bu isi profosyenelce yapmaya calisiyorsun eger biri bunu derse gercekten sacma olur suanda herkes kendi sitesine ekleyebilir sonucta belirtmissin sahsina degil diye.
  • Zack yorumlar için teşekkürler. Ben de pek değeri bilinmeyen oyunları oynuyorum su anda wet, dante aldim oynuyorum su anda. Yakuza ve bourne u da listeye ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geoxid -- 25 Temmuz 2011; 15:54:24 >
  • Nathanmuratcandrake Hangi puan sana komedi geldi Biz oyun oynamaya dün başlamadık 20 senedir oyun oynuyorum,oyun hayatıma 5 yaşımda micro genius ile başladım darkness normalde 8 almış affedersin sözüm sana değil ama bu oyuna 8 veren mantık nerde acaba 3-5 kişinin toplanıpta editör olması daha sonra site açıp gamespot,gametrailers,ign gibi...sitelerin saçma sapan oyunlara 9 vermesi hiç güzel değil
  • SOCOM 4
    PS2'deki efsanenin çöküşü
    Grafik 6
    Hikaye 1
    Atmosfer 0
    Eğlence 0
    Multiplayer/Online 4
    Ses/Müzik 2
    Uzak durun Yaklaşmayın bile. Genel Not 40/100

Killzone 3
    Gayet güzel bir single, muhteşem efektler , Türkçe Oyun ve Berbat bir Multiplayer

Grafik 9.8 (1-2 ufak bug dışında en iyi gözüken fps)
    Hikaye 7 çok derin değil bir şey anlaşılmıyor ve kısa
    atmosfer 10 gerçekten o baştaki bölüm beni benden aldı
    eğlence 4 hiç eğlenmedim
    multiplayer 0 sınıfta kaldın guerilla kz2'deki sistem takır takır işlerken...
    ses 8 müzik ana müzik dışında başka müzik gelmiyor Türkçe seslendirmeler başarılı

Killzone 3 alıp oynanabilecek bir oyun ama uzun vadeli değil multisi rezalet ve bu oyunun satışlarını etkiledi toplam 88/100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opricnik -- 24 Temmuz 2011; 9:28:17 >
  • Castlevania; Lords of Shadow: 100/90
    Mekanların çok güzel ve farklı tasarlanması, bir sürü karakter olmasına rağmen hepsinin farklı özellikler göstermesi.
    Sağlam Boss, Colossus kavgaları ve mükemmel bir hikaye. Herkese tavsiyemdir.

inFamous2: 100/88
    Oyunun en beğenmediğim yanı görevlerin tekrar etmesidir.
    Çoğu görevin aynı mantık üzerine kurulması, düşman çeşitlerinin farklılık göstermemesi kötü yanlarından.

İyi yanlarına gelince kontroller çok iyi. Hızlı ve basit oynanış, büyük mekanlar, şehirlerin atmosferleri, bazı haritalarda yalnızlık ve çaresizlik hisleri.
    Bunlar ne beğendiğim yanları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karisma_esmer

Devil May Cry 4 -----100 Oyunun İlk Serisinden Beri Hastasıyım
    Tomb raider underworld----100---Oyunun Psone Dan Beri Oynarım
    Beowulf----70 Klasik Bir Oyun
    Conan----80 Klasik Bir Oyun
    Prince Of Persia Classic---75 Bu Oyun Beni Hayata Bağlayan Oyun Diyebilirim
    Prince Of Persia Forgetten Sands---100 Aynı Şekilde
    Darkness---40 Berbat Bir Oyun

Conflict Danied Ops ---95 Süper Bir Fps Özellikle Zorluk Seviyesi Yüksekken Call Of Duty Gibi Seri yapılırsa çok tutar
    Alone İn The Dark ---100 Tek Kelimeyle Klasik
    Golden Compass---60 Güzel Bİr Oyun Fena Değil
    Quantum Theory---90 Ben Beğendim Açıkçası Vanquish Tarzı
    Resindent Evil 5---100 Yaşı Biraz Büyük Olanlar mükemmel Derler 25+ yaş
    Batman Arkham Asylum--100 Çağ Atladı Resmen Özellikle Ps2 Deki Dandik Oyunlarından Sonra
    Prototype--75 Hulk Tarzı Bir Oyun Sürekli Yan Görevler Birebir Aynısı Yalnız Bunda Canavarlar Var
    X-men Wolwerine--85 Tek Kelimeyle Şahane
    Mirrors Edge---70 Sürekli Kaçıyoruz Arkadaş Yok Böyle Oyun Ama Grafikleri güzel o yüzden Bu Puan
    God Of War 1-2-3 ---98 --- 2 Puan ı Da Kısa Sürdüğü Kırıyorum
    Uncharted 1---100 Tomb Raider Tarzı
    Assassin Creed 1--- 100 Süper Tek Kelimeyle Hitman dan Sonra En İyi Suikast Oyunu
    Aklıma Gelenler Bunlar Şimdilik Elimde 88 Tane Orjinal Blueray Var,orjinal kullanıyorum

Devil May Cry 4 -----100 Oyunun İlk Serisinden Beri Hastasıyım oyun güzeldi olabilir
    Tomb raider underworld----100---Oyunun Psone Dan Beri Oynarım yapma şimdi bu oyun 100 puanlıksa eski tomb raider'lar 200 puanlık
    Beowulf----70 Klasik Bir Oyun ortalaması 50 puan olan sıradan bir film oyunu nereye klasik
    Conan----80 Klasik Bir Oyun olabilir
    Prince Of Persia Classic---75 Bu Oyun Beni Hayata Bağlayan Oyun Diyebilirim doğrudur
    Prince Of Persia Forgetten Sands---100 Aynı Şekilde bu 100 puanlıksa eski pop'lar kaç puanlık acaba
    Darkness---40 Berbat Bir Oyun bence sen hikayeyi anlamadın yoksa puan çok komik
    Clash Of Titans---100 Yan Görevleriyle Bitirirsen Parlayan Silahlar Mükemmel Bir oyun God Of War 3 İle kıyaslayanlar Var Benin Fikrim Daha İyi
    zevkler ve renkler tartışılmaz ama bence kıyaslayan da yoktur bu kertenkeleyi dinazorla karşılatırmak gibi olmuş kertenkele kazanmış
    Conflict Danied Ops ---95 Süper Bir Fps Özellikle Zorluk Seviyesi Yüksekken Call Of Duty Gibi Seri yapılırsa çok tutar clash of titans ile aynı hikaye
    Alone İn The Dark ---100 Tek Kelimeyle Klasik bu oyunun alacağı en yüksek puan 70 yine abartılı vermişsin
    Golden Compass---60 Güzel Bİr Oyun Fena Değil ya hocam berbat kere berbat bir oyun
    Quantum Theory---90 Ben Beğendim Açıkçası Vanquish Tarzı
    bu neslin en kötü oyunlarından biri beğenen bir Allahın kulunu görmemiştim almak isteyenlere sakın derler
    Resindent Evil 5---100 Yaşı Biraz Büyük Olanlar mükemmel Derler 25+ yaş
    yaşı büyük olanlar eski resindent evil serilerinin çizgisinden uzaklaşmış aksiyona kaçmış mac 80 puanlık derler
    Batman Arkham Asylum--100 Çağ Atladı Resmen Özellikle Ps2 Deki Dandik Oyunlarından Sonra olabilir
    Prototype--75 Hulk Tarzı Bir Oyun Sürekli Yan Görevler Birebir Aynısı Yalnız Bunda Canavarlar Var olabilir
    Mirrors Edge---70 Sürekli Kaçıyoruz Arkadaş Yok Böyle Oyun Ama Grafikleri güzel o yüzden Bu Puan
    bence sen oyunların amaçlarını anlayamıyorsun bu yorumundan belli oluyor
    God Of War 1-2-3 ---98 --- 2 Puan ı Da Kısa Sürdüğü Kırıyorum her oyuna 100 buna 98
    Uncharted 1---100 Tomb Raider Tarzı olabilir
    Assassin Creed 1--- 100 Süper Tek Kelimeyle Hitman dan Sonra En İyi Suikast Oyunu
    En sıkı ac fanı bile ac1'in çok iyi bir oyun olmadığını bilir bu 100 puanlıksa Ac2 Ac brotherhood kaç puanlık

Yanlış anlama senin kararlarını eleştirmek bana düşmez ben sadece komik demiştim bu mesajı senin sonradan attığın mesaj için attım tabi senin zevkin ama quantum theory gibi iğrenç bir oyunu sırf sen 90 verdin diye gidip 50-100 kağıt verip alacak parasına yazık veya sen darkness a 40 verdin diye alacakken vazgeçicek

• Maalesef karisma_esmer'in yazdıklarını ekleyemem sayfaya. Forum ismi "İlk serisinden beri hastayım." 100 tarzında bir yazı eklemek saçma olur açıkçası. Eğer, neden ilk oyunundan beri hastasınız ve bu oyunda seriyi devam ettiren ne var da 100 puan verdiniz? Sorularını her oyun için cevaplarsanız yani, yorum yaparsanız eklerim.

Bu arada site için görüşlerinizi alayım arkadaşlar. Orası benim değil, sizin siteniz. İstediğiniz, istemediğiniz bir şeyler varsa lütfen belirtin, ekleyeyim ya da çıkarayım.

Bu arada, inceleme olarak oyunun sayfasının en altına, BölümSonuCanavarı ve KonsolÜssü video inceleme linklerini ekleyeceğim.

• nathanmuratcandrake gametrailers da falan çalışıyor sanırım her oyunda onun yorumu var her oyunu oynamış
  • PlayForFun Öncelikle Senin Sorunu Cevaplayayım Hocam

Tomb Raider Serilerini Bulmaca,aksiyon,gizem yönünden dolayı

Devil May Cry Serilerini Şeytanları Kesmekten ve müzik ve grafikleri güzel olmasından dolayı

Prince Of Persia Serilerini Pers Krallığını Anlatmasından Dolayı oynanabilirlik,grafik,bulmacalarından dolayı

Darkness Beter Bir Oyun Hiç Kimseye Almasını Önermiyorum Grafikler Sadece Güzel Oyundaki Hikaye Sıfır Müzikler Sıfır Sadece Grafikleri Güzel

Mirrors Edge Herkesin Zevki Başkadır Ama Bu Oyunda Oynasanız Da Olur Oynamasanız Da olur Tarzından

Uncharted Grafikler Sesler Aksiyon Bulmaca Yönüyle Etkiledi Beni

@nathanmuratcandrake
    Hikayesini Anlamadığım Oyunu Nasıl Bitiricem
    Herkesin Düşüncesi kendine özeldir dostum tartışmak istemiyorum beowulf efsanedir,ac 1 bitirdim daha öncelikle sen bana neden bu oyuna 100 verdin deseydin bende ona göre cevap verirdim Quantum Theory İğrenç diyenler var fakat o kadar da abartıldığı kadar iğrenç değil beowulf bir efsanedir resident evil gelince her oyunu ayrı bir güzel oyun korkudan öte aksiyon olarak bile 10 üzerinden 10 dur öncelikle komik puan vermişsin demek alaşağı etmek demektir biraz yorum yazarken düşenelim hocam darkness hikayesini nasıl bitiricem ingilizce aksanlı bir oyun sonuçta ileri seviyede olmasada ingilizcem yinede fena değildir ben oyun dünyasına 20 senemi verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScarletOverKiLL -- 24 Temmuz 2011; 14:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Sacmliga bak madem yorumunun alinmasini istmeiyorsun yazma sen buraa bu isi profosyenelce yapmaya calisiyorsun eger biri bunu derse gercekten sacma olur suanda herkes kendi sitesine ekleyebilir sonucta belirtmissin sahsina degil diye.

Yazdıklarının bana mı
    Öyle bir yazmışsın ki giriş cümlesi bana karşılık yazılmış gibi duruyor

@Geoxid sanırım ya zack yazacam diye zevk yazdın yada z ile başlayan ve telaffuzu zack gibi olan herşeyi zack diye okuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

nathanmuratcandrake gametrailers da falan çalışıyor sanırım her oyunda onun yorumu var her oyunu oynamış

hayır bro ign'de çalışıyorum

kendi yazdığım oyunları ya bitirdim ya da fikir sahibi olacak kadar oynadım.

genellikle bu nesilde çıkan çoğu oyunun ya incelemesini okumuşumdur ya netten incelemesin, okumuşumdur yada varsa video incelemesini izlemişimdir.

karisma_esmer
    hayır arkadaşım izin almana gerek yok ama burda quantum theory almak isteyen birisi konu açmıştı ve ilk gelen 20 post da uzak durulması yönündeydi incelemelere baktığımızda sonuç parlak değil.
    Sen beğenmiş olabilirsin ama şimdi senin mesajına bakıp almak isteyen olursa verdiği para boşuna gidicek takasçıların listesinde bile olmayan bir oyun.

• Bir de oyun güzelse 100 verip değilse 40 vermek işi bana mantıklı gelmiyor.100 puan ne demek sınır yani daha iyisi yok bu nesilde demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Sacmliga bak madem yorumunun alinmasini istmeiyorsun yazma sen buraa bu isi profosyenelce yapmaya calisiyorsun eger biri bunu derse gercekten sacma olur suanda herkes kendi sitesine ekleyebilir sonucta belirtmissin sahsina degil diye.

Yazdıklarının bana mı
    Öyle bir yazmışsın ki giriş cümlesi bana karşılık yazılmış gibi duruyor

@Geoxid sanırım ya zack yazacam diye zevk yazdın yada z ile başlayan ve telaffuzu zack gibi olan herşeyi zack diye okuyorum :)

Hayir oyle diyeceklere genel olarak yazdim neden hemen ustunuze aliniyorsunuz ki?Burada zaten kendi sitesi olmayacagini yazmis madem yorumunuzun forum disina cikmasini istemiyorsaniz hic yazmayin daha iyi her an biride siz bilmeden kopyalayabilir.

• ok
  • Hiç, oyun bitiren yok mu yahu?
  • God Of War III: Epik bir macera.
    Hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi (Evet yeni bitirdim ).İnsanı böyle gaza getiren ben başka oyunu göremedim, oynarken biri elime kılıç falan verse ilk gördüğüme allah yarattı demem dalarım valla.O boss savaşları nedir yahu, hele kronosla dövüşmesi yok mu süperdi.Zeusu söylemiyorum bile orayı oynarken resmen orgazm oldum .Birde kratos varki oyunda resmen kafadan iki-üç puan ekliyor adam.O nasıl bir karizmadır o nasıl bir sesdir be!Oyunun tek beğenmediğim yanı bazı yerlere yakışmayan müzikler.Tamamı değil sadece bazı yerlerde ortama uygun olmayan müzikler var.Son sözüm, her ps3 olanın bu oyunu oynaması farzdır
    Grafik:9.5/10
    Hikaye:9.5/10
    Atmosfer:9.8/10
    Eğlence:9.8/10
    Ses/müzik: 8.8/10

• Tavsiyem oyunları seri şelinde oynamanızdır .... 100 üzerinden

Genel olarak oyun seçmem araba yarışı oynamıyorum sadece, bitirdiğim oyunlar... fazla yorum yapmadım sadece puan verdim

Assassin's Creed 1-2-3 ............... 90 ubisoftu ayakta tutan oyunlardan
    Battlefield: Bad Company 1-2 .......90 Gerçek savaş Atmosferini veriyor Z5500 varsa eve gelen çok oluyor
    Bionic Commando...........................80 idare eder
    BioShock 2 ve Quantum theory ...... Yarıda bıraktım
    Castlevania: Lords of Shadow..........90 Hem uzun hem konu iyi
    Crysis 2.........................................90 Türkçe olması yeter Başla bitir oyunlardan
    Cuboid...........................................80 Psn oyunudur arada devam ediyorum
    Dante's Inferno...............................90 Olmazsa olmazlardan
    Dark Sector....................................85 idare eder
    Darksiders......................................90 Bir çok oyunun karması gibi geldi begendim
    Dead Rising 2.................................. bitiremedim saniye olayı can sıkıcı
    Devil May Cry 1-2-3-4.....................95 FAvori bi seri daha boş bir oyunu yok hepsi tek tek oynananacak türde bi seri
    Enslaved........................................85 grafik olsun ortamlar olsun begendim
    Final Fantasy VII-X-XIII...................95 RPG sever olarak Square enix in yaptıgı en güzel Tür oyun senoryo oynanış karakterler vs.....herşey harika
    Genji: Days of the Blade .................85 ilerleme ve dogu sentezi hoş hikaye
    God of War III................................100 ps3 alma sebebi
    inFamous 1-2................................95 Sony oyunlarda boş yok zaten
    Killzone 3 ......................................95 sabaha karşı bitti
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots......95 Tüm serilerini oynadım zamanın en iyisi
    Mortal Kombat 9 .............................85 Trilogy den sonra keyifli bir oyun oynayabildim sonunda
    Ninja Gaiden Sigma 2 .....................80 biraz tutuk ama zevkli
    Prince of Persia: The Forgotten Sands ...85 seriyi bozdular ama adı için oynanır
    Prototype........................................90 favorimdir
    Red Dead Redemption .....................80 herkes oynuyor diye başladım sardı bitirdim vahşi batı sonuçta
    Star Ocean: The Last Hope International .................? bugun başlıcam
    Uncharted 2: Among Thieves 1-2 ......100 ps3 olupda oynamamak büyük kayıp
    X-Men Origins: Wolverine..................85 zaman nasıl geçiyor anlamıyorsunuz activision yapmışsa fazla düşünmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer333 -- 25 Temmuz 2011; 16:06:24 >

• @gamer333 vaktiniz varsa oyunlarla ilgili güzel, iki üç cümlelik yorum yazmanızı rica edebilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.