Şimdi Ara

Playstation 3 Sahiplerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumartesi günü Ankara'ya gidiyorum.PS3 yanında Madden,Nfs,Ridge Racer,Call of Duty3 oyunlarından 3'ünü alacağım.Ellerinde başka oyun yokmuş.Elinde Resistance,Motorstorm ve Formula1 olupta takas için bu oyunlardan herhangi birini isteyen varsa Ankara yada İstanbul'dan istediğiniz oyunu alıp bu oyunlardan istediklerinizle takas yapabilirim.Birde PS3'ü 940bw'ye bağlamak için hdmı-dvı dönüştürücüyü bulabileceğim bir yer varmı Ankara yada İstanbu'da?Yardımını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• Hayırlı olsun hocam, kaça ve nerden alıyorsun PS3'ü ?

Aradığın dönüştürücüwww.bimel.com.tr 'de olması lazım, Ankara'da o da..
  • Hayırlı olsun ne kadara ve hangi modelini alıyosun ps3' ün?

Bu arada Samsun940BW deki performansını bizimle paylaşırsan sevinirim
  • Irmaktan 20 gb'lık model artı 1oyun worde 12 taksit 1200 ytl.360 oyunlarımı da verip 2 oyun daha alacağım.Teşekkürler.
  • yenişehir demişler de kızılayın neresine düşer yenişehir?içimden yakındı gibi geliyor ama???
  • quote:

Bu arada Samsun940BW deki performansını bizimle paylaşırsan sevinirim

Cogu kişinin bekledığı sey bu..Cok sevınırız paylaşırsan deneyımlerını..
  • Arkadaşlar bir resimli karşılaştırma vardı HDTV ve 940BW arasındaki PS3 görüntü kalitesi farkıyla ilgili. Şu an kaynağı hatırlamıyorum ama aşağı yukarı 360 ile aynı performansı veriyordu 940BW 'de. Eh, doğaldır ki HDTV kadar iyi değildi görüntüler fakat 940BW hala en ekonomik çözüm olma sıfatını bırakmış değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yenişehir ,tüp geçitin orası yani izmir caddesine gitmeden kzılayda
  • Herhalde hepinizde bahsettiğim oyunlar var.Özellikle COD3 ve NFS'nin suyunu çıkarmış bir adam olarak bu oyunları almak pek mantıklı gelmiyor bana.Hala beklemedeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.