Şimdi Ara

PlayStation 3 için 22' LCD Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PlayStation 3 için 22" LCD Monitör düşünüyorum. PS3 ile 22" monitör kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Şimdilik düşündüğüm 2 monitör var birisi Samsung 226 BW diğeride Samsung 2232 BW. Sizce hangisi iyidir veya önerdiğiniz başka 22" LCD var mı ?

Birde 22" LCD monitör ile PS3'ü hangi çözünürlükte kullanabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatz -- 20 Haziran 2008; 18:02:36 >

• Şimdilik düşündüğüm 2 monitör;

Samsung 226 BW

Samsung 2232 BW

• Tasarımını beğeniyorsan X2200W'yu öneririm. Teknolojik açıdan da ilerisinde Samsung 2 serisinin. Ancak tavsiyem biraz daha beklemen. Çünkü T220 serisinin HDMI lı versiyonları geliyor ve hem tasarım hem de kalite açısından gayet iyi olacaklar (20.000 Kontrast oranı vardı sanırım)...
  • benq x2200w (500 civarına bulursan al 560dan fazla verme haketmiyor!) (ÖLÜ PİXEL TESTİ YAPTIR.!)(GAME MODLARI DENET NOKTAN OLABİLİR!!!)
    HP 22WH* (hdmıl olan model)

yazın oynamayacaksan fazla beklemeni öneririm 24'' çakarsın sonra full hd rahat rahat oynarsın

hatta şimdi viewsonic 28'' olan lcdende alabilrsn)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

benq x2200w (500 civarına bulursan al 560dan fazla verme haketmiyor!) (ÖLÜ PİXEL TESTİ YAPTIR.!)(GAME MODLARI DENET NOKTAN OLABİLİR!!!)
    HP 22WH* (hdmıl olan model)

yazın oynamayacaksan fazla beklemeni öneririm 24'' çakarsın sonra full hd rahat rahat oynarsın

hatta şimdi viewsonic 28'' olan lcdende alabilrsn)

550 YTL'ye Gigatek'den alabilirsin monitörü Alpello'nun da dediği gibi sakın 600-700'e satan yerlere bakma. Bu arada Gigatek UPS ile yolluyor kargoyu tavsiyem mutlaka başka bir kargo ile yollamalarını sağla. UPS kadar gerizekalı bir firma yok çünkü. Ürün elime geldi 5 dakika kullandım getirirken çok sarstıklarından ekranın ortasında 2 tane dev çizgi çıkıyor ve öyle kalıyorlar. 20 gündür köşede duruyor monitör işlerim yüzünden garantiye de veremedim. Bu arada BenQ'nun 30 günlük kapıdan alıp kapına bırakma garantisi var ancak MNG kargonun da kapıdan alma konusunda pek iyi çalıştığını söyleyemeyeceğim (aldıktan 3 gün sonra garantiyi aradım 1 hafta sonra gelmişler ki ben de evde yoktum o zaman. 1 hafta bunların keyiflerini bekledik). İmkanın varsa 500-550 arasına alabileceğin bir yerden ve ölü pixel testi yaparak al. Şimdiden hayırlı olsun (ne alırsan)...

• HP W2207H

• şu samsung yeni t serisi ne zaman çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 Monitör Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: onno92

şu samsung yeni t serisi ne zaman çıkacak

t serisi?çıkcak mıydı....
  • Beyler en ucuz 22 inç lcd monitör hangisi , marka farketmez,, tüplüye bağladım siyah beyaz geldi görüntü
  • bence şuanda ps3 için en iyi monitör benq x2200w ben mesela ps3 ü bu monitöre bağladım. Tavsiye ederim kardeşim çok kaliteli bir monitör benq
  • bende samsung226bw kullanıyorum benq x2200w ve samsung 226bw alabilecegin en iyi 22" LCD ekranlardır kesinlikle
  • Almışken daha büyük ekran almak lazım bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

HP W2207H

+1

Kesinlikle bu monitörü tavsiye ederim

• Samsung 2232 BW kullanıyorum tavsiye ediyorum
  • ben ps3 ün monitöre bağlandığnğ daha yeni duyuyorum peki nasıl bağlanıyo arkadaslar bendeki de 22 lcd monitör (çünkü ps3 o kadar teffaruatlı bi alet ki) hem bağlansa da hd 1080 plazma da aldığın performansı alamassın bence
  • bir ucu hdmi diger ucu DVI kablo ile yada kullanacagın monitörde hdmi girişi varsa iki ucuda hdmi kablo ile kullanabiliyorsun.. ayrıca performans konusunda gayet basarılılar..
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

HP W2207H de çok güzel monitöre benziyor. Sanırım parlak ekrandı bu monitör.

226 BW eskidi galiba pek yorum yapan olmuyo :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

ben kullanıyorum ancak x360 için. oldukça iyi bir monitör. tek eksikliği dikey görüş açısının çok az olması.
    başka bir kusuru yok.
    yakında alacağım ps3 için de bu monitörü kullanmaya devam edeceğim.
    hp w220h hakkında ise birşey bilmiyorum malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arveladze011

quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.

ben kullanıyorum ancak x360 için. oldukça iyi bir monitör. tek eksikliği dikey görüş açısının çok az olması.
    başka bir kusuru yok.
    yakında alacağım ps3 için de bu monitörü kullanmaya devam edeceğim.
    hp w220h hakkında ise birşey bilmiyorum malesef.

226 BW nin tipi çok hoşuma gidiyor ya. HP'de güzelmiş tabi.

• bu hp hdmı bağlantılı mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.