Şimdi Ara

Playstation 3 Fan Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Geçenlerde bir PS3 aldım.
    İlk farketmedim ancak şimdi bir fan sesi dikkatimi çekiyor.
    Normalde oyun oynarken tabi duyulmuyor ama bir sessizlik anında farkedilir bir fan sesi var.

Bu normal midir?
    Eğer değilse ilk ay dolmadan değiştirteyim cihazı?

Teşekkürler.

• hocam havalar hala sıcak, ondandır belki

Orijinalden alıntı: bbaattuu

genleşme sesidir o korkma doğal alışırsın bişey olmaz kolay kolay ps3 e taş gibi alet ayrıca öle bi yazmışsın ki geçenlerde bi ps3 aldım sanki bakkala sakız almaya gidiyon

Yok yahu.. Aksine çok uğraştım.. Yok ucuzu olsun, yok kaç GB, versiyon mersiyon derken sonunda gittim aldım krize girmeden hemen önce..

Sağolasın yorum için. Mağazalarda çok gürültü olduğu için karşılaştırma yapamıyorum bir türlü. Yok ki yakın zamanda bu cihazdan alan bir değerlendirelim.

Normalde ifrit olurum böyle seslere ama normal de olabilir tabi..

Hala emin olamıyorum.

Selamlar..

• Korkulacak bir şey yok. Havalar sıcak alet nefes alamıyor. Herkeste olan bir durum
  • Playstation 3'de fan sesi mi varmış?
    Hocam ben oyun sesinden Blu-ray okuma sesini bile duyamıyorum. Eğer oyun sesini bastıracak derecedeyse sorun olabilir.
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
    Mustafa Kemal Atatürk
  • bende temmuz ve ağustos gibi çok sıcak zamanlarda yalnızca god of war 3 oynarken fan sesi yükseldi umursamadım açıkçası ve şu anlık herhangi bir sorun olmadı.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.