Şimdi Ara

Playstation 3'de 3D Film İzlenebilir mi ? Deneyen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation 3'de 3D Film İzlenebilir mi ? Deneyen var mı ?

bildiğiniz gibi ps3 'de 3d desteği geldi . 3d destekleyen oyunlarda 3d moduna geçilebiliyor. acaba 3d filmde izlenebiliyor mu;?

• Tecrübe ile sabit update den sonra uygun tv var ise hiç sorunsuz izlene biliyor .
    Zaten 3d oyunlarda çıktı Killzone 3d gibi onlarda muhteşem bir şekilde oynana biliyor
    Yanlız her ps3 update kabul etmiyor ben sadece slim modeller diye biliyorum, onlarında tamamı mı bilmiyorum ama biz 320gb slim ps3 ve update ile sorunsuz şekilde hem bd hemde oyun konusunda randıman aldık

SONY 40X3500 ||| PS3 (80 GB - NTSC/US)
    Oyunlarım : GTA IV || MGS4 || PAIN || WARHAWK || LEGO INDIANA JONES: TOA || RATCHET & CLANK: TOD ||
    SOCOM

PSN : YUSUF_S
  • quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

PS3'lerin update kabul etmeme şansı yoktur. Tüm PS3'ler (fat, slim, 60, 80, 320 GB, etc) güncel update yüklendikten sonra 3D gösterimine uygun hale gelir.

Umarım haklısınızdır fat 60 var bende ve çok sevdiğim bir makina değiştirmek zorunda kalmamak güzel olur
  • Arkadaşlar bugün LG Monitör aldım. (Cinema 3D özellikli) Monitörü direk PS3 e bağladım, ancak PS3 te orjinal 3 boyutlu bluray film izleyemedim. "Ekranınız yada oynatıcınız 3D özellikli değil" türünden bir mesaj veriyor. PS3 te 4.00 update yüklü.

Acaba ne den olabilir?

Orijinalden alıntı: ersinkilci

Arkadaşlar bugün LG Monitör aldım. (Cinema 3D özellikli) Monitörü direk PS3 e bağladım, ancak PS3 te orjinal 3 boyutlu bluray film izleyemedim. "Ekranınız yada oynatıcınız 3D özellikli değil" türünden bir mesaj veriyor. PS3 te 4.00 update yüklü.

Acaba ne den olabilir?

update yapmanız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STİL ONDA -- 24 Şubat 2012; 23:51:07 >
    Sony KD65X8505 4K TV Dune HD DUO Blu-Ray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı... Digiturk Sagemcom 6101 Full Paket, D-Smart HD Full Paket... Synology DS2413 NAS Server, 12x3 Tb WD Red Raid5... Nikon D4S, Nikon 14-24mm f/2.8G, Nikon 24-70mm f/2.8G, Nikon 70-200mm f/2.8G...
  • quote:

Orijinalden alıntı: STİL ONDA

Acaba ben mi beceremedim?update te yaptim fakat hala 3d oynatmiyor?nerde yanlislik var acaba??!!!

Lutfen yardim!!!!.....cildiracam yavvvv o kadar paraverdik hala 3 d bi film seyredemedim.ne yapmak gerekiyor bilen varmi acaba
    Tv 46nx720+
    Ps3 +
    Gozlukler+
    3d sirinler filmi baska nelazim halaseyredemiyorum
  • Su forumda bi kerede sordugum sorulara cevap alabilsem.....neyse benim sorunum cozuldu,sorun hdmi kabloyu sisteme tanitmak gerekiyormus.benim gibi bu sorundan muzdarip olanlar varsa bu sekilde halledebilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigatron23

1.4 hdmi kablonuz olmadığı sürece 3d tv'nizde olsa, 3d içerğinizde olsa, ps3 üzerinden 3 boyut görüntü alamazsınız.

Önceki mesajımda anlatmak istediğim bu kablonuz olduğunda da görüntü alamıyorsunuz,zira kablonun sisteme tanıtılması gerekiyormuş.Sadece kablo olunca olmuyor yani....!!!!
  • kablonun tanıtılması falan gerekmiyor. ps3 ün en az 4.10 versiyon olması gerekiyor. sonra da ayarlardan hdmi-otomatik diye seçtiğinizde 3D TV bulundu 3D açılsın mı diye soruyor ve onaylıyorsunuz tamamdır.
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

kablonun tanıtılması falan gerekmiyor. ps3 ün en az 4.10 versiyon olması gerekiyor. sonra da ayarlardan hdmi-otomatik diye seçtiğinizde 3D TV bulundu 3D açılsın mı diye soruyor ve onaylıyorsunuz tamamdır.

peki bu durumda tv ya da projeksiyona goruntuyu yanyana olarak mı yolluyor yoksa üst üste bindirip , yani 3d ye cevirip mi yolluyor ?
    tsk
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.