Şimdi Ara

Playstation 3 alma vakti geldi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ps5 de tanıtıldığına göre ve maddi olarak asgari ücretin %50siyle alabileceğimiz oyun konsolumuza kavuşmuş durumdayız diye düşünüyorum 1000 tl civarina 11 yıllık temiz, değişensiz, hasar kaydı olmayan bir ps3e gireyim diyorum. şu an ps4 3500 civarlarında asgari ücret bir 10 yıla 7000 tl civarına gelince hayırlısıyla 2030 gibi de ps4 alacağım. Sizce ps3 piyasası düşer mi yoksa 2-3 sene daha bekleyeyim mi?

• Ps5'i alıp napcan spiderman mi oynıycan?Her türlü ps3 alınır

• Çocukken elime Intel Vision diye bir alet geçmişti (87-88 gibi) o zamanlar eski ama çağının ilerisinde olduğu için gideri olan bir cihazdı, zamanında Kablo TV'den oyun indiriliyormuş hatta. Söküp inceliyordum onu, şimdi bu ikinci el fiyatlarıyla Türkiye'de çalışan PS4 incelemek bayağı cesaret ister.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakit gelmiştir hocam hayırlısıyla PS3 alabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de oyle dusundum zaten ciktiktan 14 yil sonra alabilecek konumdayiz cok şükür. 2030 gibi de ps4 pro alirsam tadindan yenmez 2040 gibi de ps5i alacak konuma gelirim herhalde

• Mutlu bir Adam M kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinle tanışmak bir şereftir nasılsınız

• Mutlu bir Adam M kullanıcısına yanıt

Ulkenin %43u asgari ucretli %40i max 5-6k aliyor %83luk bir halki milyarderle mi kiyasliyorsun. Ulkenin %43u yemeden icmeden 3 ayda anca alabilecek yeni cikani 14 yillik ps3 icin bile her ay kenara 250 tl atabilirse 5 ayda anca alabiliyor. Siz de coksa 7 bin tl bahşiş su forumda 3-5 kisiye hediye ediverin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi pc

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.