Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Playstation 3 250GB + 2 Kol + 15 Oyun + Bluetooth Kulaklık Satın Al 7 Ağustos 2013 00:45 1 1 Playstation 3 250GB + 2 Kol + 15 Oyun + Bluetooth Kulaklık İşe başladığımdan beri pek oynama fırsatı bulamadığım için satıyorum . 2011 temmuz'da teknosadan 2 kol ile beraber 1090 TL'ye alınmıştır. İçerik : -2 adet kol -1 hdmi kablo -kontorland bluetooth kullaklık -15 adet oyun vardır . Oyunların hepsi media markt tan alınmıştır ve 2.bölgedir. Oyunlar: -Battlefield 3 -Call of Duty : Black Ops -Call of Duty : Black Ops 2 -Gran Tourismo 5 -Pes 2010 -Fifa Africa World Cup 2010 -LittleBigPlanet -LittleBigPlanet 2 -Assassin's Creed : Brotherhood -Tom Clancy's Hawks -Lego İndiana Jones 2 -Gta 4 -PSN ÜZERİNDEN SATIN ALINMIŞ OYUNLAR (ps3 içerisinde yüklüler) : infamous , wipeout , skyfighter . Ekstradan da 30 demo yüklü. KIRIK DEĞİLDİR SON VERSİYONDADIR . ONLİNE OYNAYABİLİRSİNİNİZ .Ayrıca cihaz kırdırılabilir cihazdır.Versiyon indirtip kırdırabilirsiniz FİYAT 1000 TL . 13 oyun bana 600 tl ps3 ise 1090 tl'ye mal olduğu için daha fazla inemiyorum. İlgilenen arkadaşlar benimle PM ile iletişime geçebilir . yakın zamanda ilan fotoğrafı yükleyeceğim . İyi Günler , Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LEGO İTFAİYE SETİ 70TL!! Z5 ve Z5 COMPACT için SİLİKON ŞEFFAF KAPLAR 1 AYLIK APPLE MAC MİNİ OS X + WİNDOWS 10 = 2200 TL APPLE MACBOOK SADECE 925 TL
İlgilenen varsa şu an yazlıkta olduğum için sadece eylül ayında satış yapabilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK LEGO İTFAİYE SETİ 70TL!! Z5 ve Z5 COMPACT için SİLİKON ŞEFFAF KAPLAR 1 AYLIK APPLE MAC MİNİ OS X + WİNDOWS 10 = 2200 TL APPLE MACBOOK SADECE 925 TL