Şimdi Ara

Playstation 2 Nerden Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhaba arkadaşlar 0 ps2 alıcam online güvenilir 0 fiyatı ucuz ps2 nerden alabilirim ? önerebileceğiniz yer varmı?

• Kadıköy'de istemediğin kadar dükkanda satılıyor.. Ama sağlamını bulmak şans işi.. Ben 150 TL ye aldım. Memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Kadıköy'de istemediğin kadar dükkanda satılıyor.. Ama sağlamını bulmak şans işi.. Ben 150 TL ye aldım. Memnunum.

0 mı 150 tl? Ben izmirdeyim. Online ucuza satan yer biliyormusunuz?
  • Khalkedon diye bi arkadas var bakırköyde de dükkanı var 0 cihaz satıyor chip li ondan alabilirsin güvenilirdir,bende bi kaç alışverişim oldu ondan ps2 psp filan almıstım,kendi garantisini de veriyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

Khalkedon diye bi arkadas var bakırköyde de dükkanı var 0 cihaz satıyor chip li ondan alabilirsin güvenilirdir,bende bi kaç alışverişim oldu ondan ps2 psp filan almıstım,kendi garantisini de veriyor galiba

o 250 tl dedi sadece çipli ps2'ye pahalı değilmi biraz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

quote:

Khalkedon diye bi arkadas var bakırköyde de dükkanı var 0 cihaz satıyor chip li ondan alabilirsin güvenilirdir,bende bi kaç alışverişim oldu ondan ps2 psp filan almıstım,kendi garantisini de veriyor galiba

Ben çevremdeki bütün mağazalara sordum en ucuzu çipsiz 250 lira.Gayet uygun khalkedon ama temiz 2.el bulabilirsen 2.el al bence.
  • 2 komşuma khalkedon 'dan (Serbülent abi) PS2 aldım. Direk olarak tavsiye ederim. Diğer yerler ile fiyat farkı makul seviyede ise Serbülent abi'den alman ileride karşılaşabileceğin sıkıntılarda sana olumlu olarak döner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    2 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoFear88

quote:

arkadasım git al Khalkedon dan kafan rahat olsun gerisini düşünmezsin hiç yoktan gidicen 2.el filan alıcan bozulucak sorun cıkartıcak filan falan ugrasma hiç bunlarla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.