Şimdi Ara

))PlayStation 2 ile ilgili en çok sorulan sorular ve cevapları(( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
15.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps2nin içini hiç temizlemedim ve baya alalı oldu silmesem tozdan bozulur mu
  • şimdi bir mouse bir klavye bir hdd ve modem sonra da bağlanabileceğim öoylemi?Bir de bunun modemi ayrımı yoksa şu anda ki modemimin portlarından birini kullanarak bağlanabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ps2'nin usb bağlantısını kullanarak HDD yi kullanabilirmiyiz memory card gibi ?
    C: Evet bu şekilde kullanma imkanınız var,USB PS2 uyumlu kablo ( usb 1.0 )önericegim marka X-MOD( yazılımı içinden çıkacaktır )

bunu nası yapioz yau her oyunda olur mu?
  • quote:

ben chipli bir ps2 alıp usb den ide hd bağlayıp, oyunları oraya atıp oradan oynamak istiyorum, bu durumda ps2 nin ömrü azalır mı ?

HDD den oynaman hiç bir zaman PS 2 nin ömrünü kısaltmaz.Chipli bir PS 2 de aynı şekilde orjinal oyun kullanıldığındada PS 2nin ömrü etkilenmez.Yalnızca korsan oyun kullanmak PS 2 nin ömrünü etkiler.

quote:

ben diyelim klavye mouse taktım.mesela san andreası tam anlamıyla pcdeki gibi oynayabilir miyim.yoksa sadece menüde mi işe yara.ps FPS lerde işe yaramaz diyordum olursa güzel olur

Arkadaşım dediğim gibi mouse denedim ve tak kullan hemen çalıştı gayette hoş oldu.Klavye hiç denemedim.Deneyip bu konudaki tecrübelerinizi buraya yazarsanız daha iyi olur,herkes faydalanır..

@xmen yorumlarını editlersen daha iyi olur çünkü aynı şeyleri yazmışız Ama emulator hakkındaki yorumları alıyorum,onları yazmamıştım.

quote:

şimdi bir mouse bir klavye bir hdd ve modem sonra da bağlanabileceğim öoylemi?Bir de bunun modemi ayrımı yoksa şu anda ki modemimin portlarından birini kullanarak bağlanabilir miyim?

Klavye + Mouse + HDD bağlayabilirsiniz.Aslında bunların hepsini bir arada toplayan bir Linux paketi war.Yukarıda bu konuda birşeyler yazıyor.MSN de sohbet edebilir,nette surf bile yapabilirsiniz...PS 2 nin network adaptoru ve bununla birlikte gelen bir CD var.Anladığım kadarıyla modem olayı biraz farklı.

Arkadaşlar sanırım ortada bir yanlış anlaşılma war.En üstte yazdığım yorumlar bana ait değil.Hangi siteden alıntı yaptığımı hatırlamıyorum.Bu aralar PS 2 nin nimetleri ile ilgili araştırma yapıyorum.Elimden geldiği kadar sorularınıza yardımcı olmaya çalışıyorum

• ben söyleyeyim mi sitenin ismini
  • quote:

Orjinalden alıntı: xmen

ben söyleyeyim mi sitenin ismini

Walla iyi olur vicdan azabı çekiyorum burada millet ben yazdım sanıyor
  • http://www.f o r u m t r p o r ta l . c o m / s h o w t h r e a d . p h p ? t = 2 4 8 5

harfler arasındaki yazıları birleştirin boşlukları tamamlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 25 Ocak 2006 0:12:07 >
  • harfleri ayırarak yazda okuyabilelim barim
  • arkadaşlar klavye&mouse konusunda deneme yapan var mı?eğer bu sorunu çözebilirsem ps2'yi satmaktan vazgeçebilirim.
  • senin ps2 calısıyomu bozuk seninki greatsoldier kardes
  • bu gün linux paketi sordum bilen yok vallaa nası yapçez bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuning_monster

senin ps2 calısıyomu bozuk seninki greatsoldier kardes

Halil başlatma şimdi geçen gün bizim evde takır takır GT 4 oynuyordun.Adama bak foruma gelmiyo gelmiyo sonra çamur atıyoo seni waryaa Noldu evladım go kart turnuvasında 1. geldim diye kıskançlık krizin mi tuttu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 26 Ocak 2006 2:19:10 >
  • Arkadaşlar PS 2 de şimdiye kadar klavye mouse kitini deneyen war mı? Merak ediyorum şu mereti..
  • HErkes klavye mouse falan bahsediyor da ortada ne klavye var ne de mouse. İstanbul un bir ucundan bir ucana aradım Yemin ederim linux kitin ne olduğunu bilen yok. Bi tanesi oto cad mi istiyorsun bile dedi.
  • ps2 kolunu bilgisayara takmak mümkün mü?
  • arkadaşlar acele yardım bekliyorum 10gün önce ps2 aldım 3 günonce momeroy kart arızalandı neyse gittim değiştirdim.şimdide momery kartı makina görüyo ama tüm savleerim kabolmuş ve hiç birşey kaydedemiyorum.oyun savlemek isteyince görmüyo kartı ne yapmam lazım
  • ark lar bugun ps2 sordum 380 ytl dedıler ıcınde M7 cıp varmıs.adam pıyasanın en ıyı cıpı dedı onun ıcın.sız ne dıyosunuz,alınır mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

ps2 kolunu bilgisayara takmak mümkün mü?

Forumda bir arkadaş daha önce bu soruyu sormuştu.Sanırım bir aparat yardımıyla PS 2 joypad'ini USB'ye dönüştürebiliyorsun
    Böyle birşey mümkün...Tam olarak bilen bir arkadaş warsa cevaplasın...
  • Evet mümkün,şuan kullanıyorum,titreşim özelliği de çalışıyor..USB'yi ps2 girişe çeviren bi dönüştürücü var onunla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

quote:

Orjinalden alıntı: VTS*

ps2 kolunu bilgisayara takmak mümkün mü?

Forumda bir arkadaş daha önce bu soruyu sormuştu.Sanırım bir aparat yardımıyla PS 2 joypad'ini USB'ye dönüştürebiliyorsun
    Böyle birşey mümkün...Tam olarak bilen bir arkadaş warsa cevaplasın...

evet böyle birşey var hatta ben kullanıyorum

GreatSoLdiER ben de zamanın böyle bir konu açmıştım. Zamanında sorulara cevap veriyordum. Ama artık vaktim yok. Bu yüzden bu konuyu açmana sevindim. Sorunu olan arkadaşlar artık yararlanabilir.

edit: Linki d buyduhttp://forum.donanimhaber.com/m_2487453/mpage_1/key_/tm.htm
    hatta demin baktım sen emulatorle oynayabilirmiyiz diye sormuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 19 Mart 2006; 8:07:20 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.