Şimdi Ara

PlayStation 2'deki en iyi oyun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
3.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FPS ve TPS seklinde en iyi ps2 oyunu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu biraz göreceli bir konu aslında ama ben kendi fikrimi belirteyim yinede. Fps olarak Black diyebilirim, çok kaliteli grafikleri olan ve Ps2'de ki en iyi oynanışa sahip fps olarak nitelendirdiğim bu oyun ile Ps2'de fps oynanmaz lafı çürütülmüş oluyor bence. Farklı şekilde düşünenler olabilir elbette ama ben böyle düşünüyorum. Tps olarak tek bir oyun söylemek benim için zor o nedenle bir kaç tane oyun söyleyeceğim: Zone of the Enders, DMC 1 ve 3, GoW 1-2, God Hand, Shadow of Colossus vs vs... Tps olarak tek bir önermek gerçekten zor benim için o nedenle bu söylediğim oyunlara göz atmanı önerebilirim.
  • sniper elite, conflict global terror.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800
    Bu biraz göreceli bir konu aslında ama ben kendi fikrimi belirteyim yinede. Fps olarak Black diyebilirim, çok kaliteli grafikleri olan ve Ps2'de ki en iyi oynanışa sahip fps olarak nitelendirdiğim bu oyun ile Ps2'de fps oynanmaz lafı çürütülmüş oluyor bence. Farklı şekilde düşünenler olabilir elbette ama ben böyle düşünüyorum. Tps olarak tek bir oyun söylemek benim için zor o nedenle bir kaç tane oyun söyleyeceğim: Zone of the Enders, DMC 1 ve 3, GoW 1-2, God Hand, Shadow of Colossus vs vs... Tps olarak tek bir önermek gerçekten zor benim için o nedenle bu söylediğim oyunlara göz atmanı önerebilirim.

Black'da co op destegi varmi?
    Ayrica TPS derken senaryolu macera oyunlarindan bahsetmistim,hack and slash degil.

• Black'te co op desteği yok ne yazık ki. Tps olarak saydığım tüm oyunlar aslında belli bir senaryoya sahip oyunlardır ama Shadow of Colossus dışındakiler elbette aksiyon dozu yüksek oyunlar. SoC'yi denemediyseniz muhakkak deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800
    Black'te co op desteği yok ne yazık ki. Tps olarak saydığım tüm oyunlar aslında belli bir senaryoya sahip oyunlardır ama Shadow of Colossus dışındakiler elbette aksiyon dozu yüksek oyunlar. SoC'yi denemediyseniz muhakkak deneyin derim.

Tesekkurler,peki co op tarzinda fps varmi?
  • Black.

Edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 10 Nisan 2011; 17:05:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Black PS2 için bir başyapıttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Black PS2 için bir başyapıttır.

Aynen harika grafikler var.
  • tHis is not FPS ThiS is MGS snake eaterrr
  • EN İYİ GRAFİKLİ ve OYNANABİLİRLİKLİ OYUN (kendi türünde)

BLACK
    GOD OF WAR 1-2
    RESIDENT EVIL 4
    SHADOW OF ROME
    FIGHT NIGHT ROUND 2
    GTA SA
    SPLINTER CELL CHAOS THEORY
    METAL GEAR SOLID SNAKE EATER

ve tabiki SHADOW OF COLOSSUS

bunları mutlaka oyna derim kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 10 Nisan 2011; 17:36:31 >
  • Bu arada mortal kombat'in bi oyunu vardi 2 kisi vardi senaryo seklinde ilerliyodu,ifrit falan olduruyoduk,adi neydi?
  • GTA San Andreas
  • black oynadığımdaki o hissi hiç bir fbs bana vermedi
  • God Of War 1- 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amy Lynn Lee
    God Of War 1- 2

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Bu arada mortal kombat'in bi oyunu vardi 2 kisi vardi senaryo seklinde ilerliyodu,ifrit falan olduruyoduk,adi neydi?

Shaolin Monks Bence harika bir beat em up oyunuydu, Mortal Kombat evreninde geçen ve ilerleyip önümüze çıkanı patakladığımız türde eğlenceli bir oyundu. Aynı şeyi Street Fighter için de yapsalar keşke dediğim olmuştur ama Capcom'dan böyle bir SF oyunu göremedik şimdiye kadar.
  • God of War 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperius

Bu arada mortal kombat'in bi oyunu vardi 2 kisi vardi senaryo seklinde ilerliyodu,ifrit falan olduruyoduk,adi neydi?

Shaolin Monks

;)
  • MGS 2
    DMC
    GTA 3
    Black
    God of War

Başka türlerde,ek olarak;

Tekken Tag Tournament
    Gran Turismo 3
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.