Şimdi Ara

PlayStation 2'de Divx/Xvid Oynatmak !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben bir süredir Voxline Dvd/DivX player olayını araştırıyorum ama herkes şu andaki haliyle siyah voxline'ların biraz sorunlu olduğunu söylüyor.
    Biraz alakasız gibi gelicek ama başka bir bölümde de bazı yerlerde 0.km PlayStation 2'lerin 250 YTL civarında satıldığını duydum. Ve de bu bana daha cazip geldi. Sonunda esas sorumuza gelicek olursak;

    --> ŞİMDİ BİR PLAYSTATION 2 ALSAK BİR ŞEKİLDE ONDA DIVX / XVID OYNATABILIRMIYIZ ??

    Hem oyun, Hem film keyfi bir arada olsa tadından yenmez. Ne yardan ne serden geçelim hesabı PlayStation'lara linux kurulabildiğini duydum o yüzden bu da olabilir gibi geliyor...
    Bu konuda bir bilgisi olan yada direkt uygulayan varsa lütfen yardım etsin... Şimdiden yardımcı olanlara teşekkür ederim...







  • Maalesef dostum mevcut ps2 divx programlarıda aynı sorunlardan müzarip. Xbox iyi diyeceğim ama kullanmadığım için tavsiye edemem. Ayrıca linux kullanman için hdd taktırman gerekecek bunuda uygulama şansım olmadığından yardımcı olamam ama nerden bakarsan sana 400'e patlar.
    Ps2 divx prg'u sms player, googleden bulursun.
    Ps2 linux için "ps2 linux kit" bulman alman vb. lazım hdd gerekli.
    En makul çözüm s-video destekli bir tv ve orta karar p3 veya duron celeron 1000mhz işlemcili 256 ramli en önemlisi tv out özellikli ekran kartı, bunlara sahip bir bilgisayar alman fiyat/performans açısından daha iyi olur. Oyun içinse tercihine göre ps2 veya xbox alırsın.
  • kesinlikle xbox al,okuyamadığı dvx formatı yok sorunsuz izlersin.gittigidiyor.com a gir istemediğin kadar
    2.el ve ucuz xboz lar var al birtane bak keyfine
  • kryeck ve gamerr , yardımlarınız için çok teşekkürler.
    Yani diyosunuzki PS2 de divx izleme sorunlu oluyor. Daha önce de Xbox'ı duydum ama piyasada onun için pek oyun bulunur mu bilemiyorum. Yani hala kararsızım.
    Aslında PS2 sorun çıkarmadan Divx/Xvid falan okusaydı süper olacaktı... sms player'dan başka bitane bulunmazmı acaba? Benim Divx player ve PS2 olayını birleştirmem maliyet yüzündendi. İkisini bir arda çıkarabilsek çok iyi olurdu.
    Başka bir yol bilen varmı acabaa??
  • Gamerr haklıysa çipli bir xbox alabilirsin sınırsız bağlantın varsa oyunları netten bulursun. ps2 yerini ps3'e bırakacak xbox emekli oldu ama hala bazı multi platform oyunlar çıkıyor. Yani divx şartsa xbox değilse ps2.
  • PS2 reality diye bir program war. bunu yükle. ps2'de mp3 dinle, divx izle, .jpeg resimlerine bak
  • Piyasada bir sürü DVD/Divx player var 70-80YTL'ye hatta 10 taksite falan. Bir ara Vatan'da görmüştüm 79YTL'ye 10 taksit mi ne yapıyorlardı. Bu cihazların en büyük problemi HD yani yüksek çözünürlüklü Divx/Xvid dosyalarını oynatamamaları (1280x720, 960x544 gibi çözünürlükleri gösteremiyorlar). Ama piyasadaki Divx'lerin %99'u normal DVD çözünürlüklerinde olduğundan problem yaşamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar yardımlarınız için sağolun. Mp4 filmler benim için önemli ancak Xbox bana pek cazip gelmiyor.PS 2 çok şık bir alet. Ayrıca smsplayer'a netten bir baktım, sanırım artık türkçe karakter destekliyor ve açık-kaynak kodlu olduğu için de sürekli geliştiriliyormuş.
    Ayrıca Reality player kullanırken herseferinde tekrar program CD'sini takmak gerekiyormuş. Sms player da öylemi acaba?
    Hem bendeki filmlerin birçoğu Xvid. Umarım Divx derken mp4 formatını kastediyorlardır. Bunun dışında waf ve qpel formatını da arasak çok mu olur PS2 için? Şu an için ya "PS 2" ya da "Voxline DVD933" alıcam gibi duruyor. Herkese iyi günler...




  • sms player türkçe font destekliyor ama ben türkçe fontla çalıştıramadım. Mp4 oynatmaz bu yeni bir kodek. Ayrıca görüntü kalitesi olarak bilgisayar'la (ati 9550) ps2'nin (nvidia gforce2 özel üretim) görüntü kalitesi farklı taktir edersinki ps2 görüntüsü kalitesiz çıktı. Son olarak maalesef cd tak çıkar yapmak zorundasın.
  • Sms player da Türkçe font desteği var demişsiniz. Ben bir türlü Tütkçe karakterleri oluşturamadım. Bu işten anlayanlar mesaj atsın
  • sms player linki olan verebilir mi? iso dosyasını image olarak mı yazdırcaz? ben data yazdırdım okumadı
  • bende data yazdım okumadı arkadaslar yardım edelim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eraykalkan

    PS2 reality diye bir program war. bunu yükle. ps2'de mp3 dinle, divx izle, .jpeg resimlerine bak

    evet bu program oynatıyordu divxleri
  • http://www.4shared.com/dir/839414/b1a57bf4/Playstation_Tools.html burda uLaunchELF_v4.11_(CD-DVD) indir cd olanı bir klasöre çıkar klasör içindekinleri 2x hızında cd ye yaz ps2 tak cdfs kısmına gir orda sms player2.0 var programı aç cdyi çıkar oynatacağın cdyi tak ps2 artık dvx dvd vcd mp3 oynatır.usbden save atabilirsin yada memory cartın yedeğini alabilirsin.hd player ilede oyunları hd kalitesinde plazma yada lcd tvlerde oynayabilirsiniz.google dan XPloder_HDTV_Player arataın programı bulabilirsiniz




  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetsary

    http://www.4shared.com/dir/839414/b1a57bf4/Playstation_Tools.html burda uLaunchELF_v4.11_(CD-DVD) indir cd olanı bir klasöre çıkar klasör içindekinleri 2x hızında cd ye yaz ps2 tak cdfs kısmına gir orda sms player2.0 var programı aç cdyi çıkar oynatacağın cdyi tak ps2 artık dvx dvd vcd mp3 oynatır.usbden save atabilirsin yada memory cartın yedeğini alabilirsin.hd player ilede oyunları hd kalitesinde plazma yada lcd tvlerde oynayabilirsiniz.google dan XPloder_HDTV_Player arataın programı bulabilirsiniz


    Hocam selam biliyorum konu çok geçmişte kalmış ama benim yardıma ihtiyacım var ben bu programı dvd cdsine yazdım fakat ps2ye taktığımda "no data" ibaresi çıktı acaba sorun nerede?




  • hoopp beyler ne oluyor burda ya? Zamanında bunu en detaylı şekliyle bu forumda açıklayan ve konusunu açan bendim. SMS ile gayet güzel seyredebilirsiniz divx leri. Sorun falan yok. Codec leri tanıyor. Ancak uzantısı avi olmak zorunda. Sonradan mpeg1 ve 2 destegi geldi ama mp4 oynatmaz. veya mkv falan oynatmaz. avi olacak. durun bakayım konuyu bır aratayım bulabılırsem koyarım linkini.

    Aha da buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_13023177/tm.htm

    Edited:Konunun linki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa982 -- 21 Eylül 2007; 18:31:18 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mustafa982

    hoopp beyler ne oluyor burda ya? Zamanında bunu en detaylı şekliyle bu forumda açıklayan ve konusunu açan bendim. SMS ile gayet güzel seyredebilirsiniz divx leri. Sorun falan yok. Codec leri tanıyor. Ancak uzantısı avi olmak zorunda. Sonradan mpeg1 ve 2 destegi geldi ama mp4 oynatmaz. veya mkv falan oynatmaz. avi olacak. durun bakayım konuyu bır aratayım bulabılırsem koyarım linkini.

    Aha da buldum:
    http://forum.donanimhaber.com/m_13023177/tm.htm

    Edited:Konunun linki.


    Sakin hocam senin linkede bakıyorum şimdi yardım için teşekkürler




  • ps2 ye kurulan linux kit ile .mkv dosyalarını oynatabiliyor muyuz?
  • PlayStation 2'de Divx/Xvid oynatmak bence cok gereksiz, Divx player lar su anda cok uygun fiyatlara sataılıyor. ps2 lensi zaten hashas deymez bence tabı benım fıkrım..
  • İyi güzel diyorsun da ben divxleri HDDden oynatıyorum ve çok da iyi bir performans alıyorum.Elimde PS2 varken bi daha neden divx playera para harcayayım.Bu arada SMS player 2.5 versiyonuna ulaştı ve divxin yanında mpeg,mpeg2 desteği de var.Fontları çalıştıramazsınız çünkü biraz araştırma yapmak gerekliydi.Fontları memory card altına SMS klasörü oluşturup buraya kopyalamadıkça çalışmaz.Son font yakın bir arkadaşım tarafından hazırlandı(Nethunter).SMS ile ses-video ve video-altyazı senkronizasyonunu da yapabiliyorsunuz.Daha ne olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.