Şimdi Ara

Playstation 2 [ANA KONU] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.463
Cevap
88
Favori
553.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metal_man

evet arkadaşlar bir ps2 kullanıcısı olarak foruma giriş yaptım. Kullanmış olduğum ps2 özellikleri ise

SCPH-50004 kalın kasa ps2
    750gb ide hdd içinde 250 adet oyun
    DMS4 PRO chip
    1 adet multitap joystick coklayıcı kumandalı
    iki adet singstar oyun mikrofonu ve usb cevirici adaptörü
    logitech marka titreşimli oyun direksiyonu
    ducati marka titreşimli motorsiklet oyun kolu
    kontorland marka arcade joystick pc ve ps2 uyumlu
    eye toy kamera
    ps2 orjinal kumanda
    silent sniper titreşimli&lazerli tabanca, guncon2 namco silah
    5 adet orjinal ps2 joystick
    4 adet 8 mb`lık memory card

ve ps2 orjinal tasıma cantası

ps2'yi hangi tv'de oynuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

ps1 memory card'ı ps2'de kullanılıyor mu ki?

Ps1 oyunlarını save etmek için Ps1 memory card kullanmak gerekiyormuş . Eğer böyleyse kullanılıyordur elbet . Ben daha bulamadım Ps1 memory card .
  • pm atamadım alt katta merdivenin hemen karşısında bir dükkandı zaten aşağı yukarı belli olur dükkanın vitrininde ps1- ps1 memory card falan var

BU ARADA PS2 ALDIM SABAH 12 DEN BERİ BAŞINDAYIM BURNOUT 3 iyi de sıkıyor ya medal of honor euro. ass. aldım onu da beceremesim
  • bu arada ps1 memory ps2 de kullanılıyor denedim ama burnout ps2 memory değil deyip yüklemedi halbuki baktım yeterince boş yer var
  • ps2 yi projeksiyonla oynuyorum duvara yansıtıp

quote:

Orijinalden alıntı: fatih989

quote:

Orijinalden alıntı: metal_man

evet arkadaşlar bir ps2 kullanıcısı olarak foruma giriş yaptım. Kullanmış olduğum ps2 özellikleri ise

SCPH-50004 kalın kasa ps2
    750gb ide hdd içinde 250 adet oyun
    DMS4 PRO chip
    1 adet multitap joystick coklayıcı kumandalı
    iki adet singstar oyun mikrofonu ve usb cevirici adaptörü
    logitech marka titreşimli oyun direksiyonu
    ducati marka titreşimli motorsiklet oyun kolu
    kontorland marka arcade joystick pc ve ps2 uyumlu
    eye toy kamera
    ps2 orjinal kumanda
    silent sniper titreşimli&lazerli tabanca, guncon2 namco silah
    5 adet orjinal ps2 joystick
    4 adet 8 mb`lık memory card

ve ps2 orjinal tasıma cantası

ps2'yi hangi tv'de oynuyorsun?

• quote:

bu arada ps1 memory ps2 de kullanılıyor denedim ama burnout ps2 memory değil deyip yüklemedi halbuki baktım yeterince boş yer var

ps1 memory carda ps2 oyunlarını save edemezsin. ps1 oyunlarını save edebilirsin.

@metal_man

görüntü nasıl? kırıklar (AA eksikliği) varmı?
  • görüntü gayet güzel kullandığım projeksiyon epson TW-700 1600 ansi lümen 10000:1 konstrast hd ready bir projeksiyon. Bundan daha iyi bir görüntü kalitesini sanırım 2000 ansi lümenlik bir projeksiyonla alabilirisiniz ki zaten bu projeksiyon mükemmel ötesi bir projeksiyon daha fazlası nasıl olur bilmiyorum . Özellikle karanlıkta (gece ışık yakmadan) harika bir görüntü elde ediyorum ve duvar boyu 1280x720 boyutlarında neredeyse kendi boyumdaki karakterlerle oyunun zevkine varıyorum

quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

quote:

bu arada ps1 memory ps2 de kullanılıyor denedim ama burnout ps2 memory değil deyip yüklemedi halbuki baktım yeterince boş yer var

ps1 memory carda ps2 oyunlarını save edemezsin. ps1 oyunlarını save edebilirsin.

@metal_man

görüntü nasıl? kırıklar (AA eksikliği) varmı?

• bende siemens plazma var burnout ta 60hz seçimine izin vermiyor ya
  • bir tanede ben alacam projeksiyon
  • Arkadaslar bende Ps2 siaris verdim ama simdi ne yapmam lazım cip takan kisiye ne demem lazım yada neye dikkat etmem lazım oyunları nereden buluyorsunuz torrent olursa pm atasanız sevinirim bana ne yapmam lazım madde madde yazarsanız sevinirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

Arkadaslar bende Ps2 siparis verdim ama simdi ne yapmam lazım cip takan kisiye ne demem lazım yada neye dikkat etmem lazım oyunları nereden buluyorsunuz torrent olursa pm atasanız sevinirim bana ne yapmam lazım madde madde yazarsanız sevinirm

Siparişi nerden verdin ve kaça aldın.Eğer Teknosa gibi sitelerden verdiysen çip takılı değildir.Eğer normal dükkandan sipariş verildiysen çip takılı olma şansı var.Hele makinan bi gelsin açıklrız sana herşeyi.Sıkma canını sen.

Not:İmla hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErranT34 -- 30 Kasım 2009; 2:28:36 >
  • internetten siparis verdim yani cipsizdir.
  • Arkadaşlar internetten 8 tane oyun indirdim.Pes 2010-fifa street 2-devil mac cry-ghost rider-tom rider underworld v.s bunları en düşük hızda dvd'ye çektim.Sadece 3 tanesi sorunsuz.Geri kalan 5 tanesinde ise çok bekleyip açıyor.Ve takılıyor oyun.Nedeni bilen bilgilendirirse sevinirim.Ayrıca kullandığım dvd verbatin.
    İyi forumlar.
  • büyük ihtimalle oyunlar bozuk ama şunu dene:
    ana ekranda iken (browser falan yazan yerde) üçgene bas orada versiyon zımbırtıları çıkıyor ps2 versiyonun üzerine gel(galiba direkt onun üzerinde açılıyor)
    tekrar üçgene bas cd hızını hızlı yap grafikle ilgilli olan ayarıda smooth (düzenli-akıcı) yap cd okuma hızlandığından takılma azalır diğer oyunlardada az çok bir grafik düzelmesi görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Arkadaşlar internetten 8 tane oyun indirdim.Pes 2010-fifa street 2-devil mac cry-ghost rider-tom rider underworld v.s bunları en düşük hızda dvd'ye çektim.Sadece 3 tanesi sorunsuz.Geri kalan 5 tanesinde ise çok bekleyip açıyor.Ve takılıyor oyun.Nedeni bilen bilgilendirirse sevinirim.Ayrıca kullandığım dvd verbatin.
    İyi forumlar.

bu dvd hızı çok önemli bende doğru hızı bulabilmek için 5-6 tane dvd ziyan oldu 4x 12x 16x hızlarında yazınca ps2 okumata zorluk çekiyor katur kutur ses geliyor ama ne hikmetse sadece 8x de sorunsuz okuyor nedense
  • Herkes 1x'de yazdırın diyor.Yazdığınız önerileri deniyeyim.Yalnız cd okuma hızını değiştirince kaydetmiyor.Açınca hep o ayarı yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Herkes 1x'de yazdırın diyor.Yazdığınız önerileri deniyeyim.Yalnız cd okuma hızını değiştirince kaydetmiyor.Açınca hep o ayarı yapmak lazım.

1x'i pek önermiyorum.ya 2x yada 4x yapın
  • arkadaslar bu indirme isi nertede yapılıyor acaba bana pm atabilirmisiniz saglam site adresini
  • arkadaslar bi arkadasimla ortak olarak ps2 almayi dusunuyoruz futbol ve basketbol oynayacagiz cogunlukla acaba bu zamanda ps2 almak mantikli mi?
  • SSX 3 ve Gallop Racer 2004 hala inadına! PS2 ölmez
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.