Bildirim
playstation 1 cdyi tutan tırnak sorunsalı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 8 Aralık 2011; 21:31:35 > -
Bendeki ps1 fat idi. Babamin kapidan ilk soktugu gunu dun gibi hatirlarim. Ne oldugunu da bilmiyorum cocugum daha. Uzaydan gelmis bisi muamelesi yaptim uzun sure. Ne anilarim oldu ps1 de. Hey gidi gunler hey!
Simdi ps3 icin uni sinavini bekle dur :( -
-
Bulursun git bir pc dükkanına. Olmadı yapıştır onu japonla falan oraya ps one zaten bir şey olmaz -
kopan tırnaklar yok , tam adres verin gidip alayım şu küçümen şeyden -
quote:
Orijinalden alıntı: Ruoja
kopan tırnaklar yok , tam adres verin gidip alayım şu küçümen şeyden
Hangi ildesin yardımcı oluyum???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kapağı açık oynuyorduk takıldığı zaman:)404le yapıştır aynen devam eder o -
quote:
Orijinalden alıntı: tyler999
quote:
kopan tırnaklar yok , tam adres verin gidip alayım şu küçümen şeyden
Hangi ildesin yardımcı oluyum???
istanbul/bakırköy hocam -
Hocam tamir edeydin en azından son görevini yerine getireydin üzerimizde emeği büyük -
Hocam ne kadar çok kasıyosun yapıştır onu japonla yerine ben de 2004 model casper notebook var aynısı oldu yapıştırdım hemen japonla eski sonuçta tıkır tıkır da çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Hocam ne kadar çok kasıyosun yapıştır onu japonla yerine ben de 2004 model casper notebook var aynısı oldu yapıştırdım hemen japonla eski sonuçta tıkır tıkır da çalışıyor.
kopan tırnaklar yok neyi yapıştırıcam konuyu iyi okuyun -
quote:
quote:
Hocam ne kadar çok kasıyosun yapıştır onu japonla yerine ben de 2004 model casper notebook var aynısı oldu yapıştırdım hemen japonla eski sonuçta tıkır tıkır da çalışıyor.
kopan tırnaklar yok neyi yapıştırıcam konuyu iyi okuyun
Konuyu iyi okudum zaten tek tırnak olsa da tutar yardım ediyoruz daha çok taşlanıyoruz anasını. -
Evinizde yada bir yerde bozuk DVD player gibi bir cihaz varsa onun içindeki parçayla değiştirebilirsiniz. -
quote:
quote:
quote:
kopan tırnaklar yok neyi yapıştırıcam konuyu iyi okuyun
Konuyu iyi okudum zaten tek tırnak olsa da tutar yardım ediyoruz daha çok taşlanıyoruz anasını.
yorum için teşekkür ederim.
ama kopan tırnaklar yok işte, yapıştırma gibi bir durum yok .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X