Şimdi Ara

playofflar tarafsız sahada mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ligin normal maçları bittiğinde biliyorsunuz ki playoff lar oynanacak. bu maçlar türkiye kupasında olduğu gibi tarafsız sahada olmaz umarım. tam olarak bilgim yok belli mi nasıl olacağı?
    şimdiden diyim de kaynamasın, tarafsız sahadaysa eğer kombinelerimiz yanacak demektir. ve renk ayrımı yapmadan taraftarlarca bunu protesto etmeliyiz. türkiye kupası bile başlı başına .....lik oldu zaten.

• rövanşlı olduğuna göre sence ?
  • Tarafsız sahada olur inşallah kaç senedir Galatasaray İzmire gelmiyor biz de izlemek istiyoruz bir kaç maçını her hafta İste gelemiyoruz doğal olarak çok zor oluyor.
  • Tarafsız saha da olmayacak.
  • tmm şimdi statüye baktım da tarafsız değilmiş. iyi bare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

rövanşlı olduğuna göre sence ?

Rövanşlı ne demek ya? Eleme mi var ki rövanş olsun? Bildiğin puanlı sistem işte. Hem içeride hem dışarıda normal lig usulü olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Rövanşlı ne demek ya? Eleme mi var ki rövanş olsun? Bildiğin puanlı sistem işte. Hem içeride hem dışarıda normal lig usulü olacak.

rövanşlıdan kastı o olsa gerek arkadaşın, bende onun mesajı okurken direk öyle anladım çünkü.

3 rakiple içerde ve dışarda olmak üzere toplam 6 maç yapacağız.

Ama Türkiye kupasında çeyrek finalden itibaren maçlar tarafsız sahadaymış, eğer takımını bekleyen varsa belki kupa maçlarında da izleme şansına sahip olabilirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

hem içerde hem dışarda olduğu zaman rovanşlı olur güzel arkadaşım.kelime haznene bir kelime daha eklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 - Gs
    2 - Fb
    3 - Bjk
    4 - Ts

gs - fb (tt arena)
    bjk - gs(inönü)
    ts-gs(avni aker)
    fb-gs(sükrü saraçoğlu)
    ....
  • quote:

quote:

quote:

hem içerde hem dışarda olduğu zaman rovanşlı olur güzel arkadaşım.kelime haznene bir kelime daha eklendi.

Lafa bak, yorumun sonuna kelime haznene bir kelime daha eklendi diyerek aklı sıra bana laf soktuğunu zannediyor. 28 yaşına kadar yeterince kelime haznemi geliştirdim merak etme, sen ilk önce algılamada çektiğin sıkıntıyı çözmeye çalış ondan sonra yorum yaz.

Normal lig usulü 4 takım arasında maç yapacak diyoruz. Sen kalkmış rövanşlı maç diyorsun. Bunlar yarı final mücadelesi mi veriyor da 4 takım eleme usulü gibi rövanş maçları oynasın?

Rövanş demek 2 takım arasında daha önceden yapılmış olan maçın 2. maçına verilen isimdir. Yani kaybedileni kazanmak için tekrarlanan oyun demek. Bak sana ne güzel bir kelime öğrettim, seninde kelime haznene bir şeyler kattıysam ne mutlu bana.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.