Şimdi Ara

playnetim wow sunucusu acilmistir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • playnetim wow sunucusu cumartesi gunu acilacaktir buglar az yöneticiler eminim bug bulacaksiniz ama emin olunca diger free serverlardan daha az olucak aciklamasini yapti butun arkadaslarimizi sunucumuza bekliyoruz hep beraber kardes kardes oynayalim forum sitesi :www.playnetim.net hepinizi bekleriz

• hayırı olsun, ilk wow la ılk tanıstıgım server dı playnetım
  • Daha görkemli bir başlık açacaz yakında inşallah Cengoya bir soralım da :D O pek sevmez reklamı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akita

hayırı olsun, ilk wow la ılk tanıstıgım server dı playnetım

heauheuae. aynen wowa ilk başladığımda playnetimde oynadım, hey gidi günler ne güzel buglar, dostluklar , party ler , baskınlar vardı heheh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 25 Ağustos 2007; 15:46:37 >
  • İlk WoW maceramı yaşadığım server ve kapanmasına çok üzülmüştüm . Umarım eski haline döner.
  • insalalh player sayısı çok olurr başarılar bide server kaç x olcak
  • Eski serverlardan playnetim umarım eski basarıyı tutturursunuz basarılar
  • xp durumu full restedli gorev xp leri de x2 gelmek isterseniz buyrun arkadaslar gmler 24 saat online
  • nası yani.. oturup 70 e charmı kascaz günlerce x2?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yamuk

nası yani.. oturup 70 e charmı kascaz günlerce x2?

zorla bişe yaptırdıkları yopk beğenmiyosan oynamaszsın. alışmışsınız kolya.zor gelirse kasma.
  • Hiç bir şey kasmak istemeyen hs wow a gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

zorla bişe yaptırdıkları yopk beğenmiyosan oynamaszsın. alışmışsınız kolya.zor gelirse kasma.

gzl kardeşim bu kolaya alışmka değil yada rahata sonuçta bu serverların hepsi özel. sahibi server'ı kapatıorum dedimi onca emek puff havaya noldu aylarca x2 de debelendin durudn kastın uğraştın ama kapandı. ağlarmısın, zırlarmısn naparsan yap olan oldu artık o yzüden artık böle 1 kill 70 olmak veya 15x yada 20x ler rağbet görür hale geldi. yanlışmıyım yanlışsam söle abi. he olur orjinaldesindir kas paşa paşa en kötü ihtimalle hack mack olur ondada blizze bi mail alırsın geri bitti

Hayırlı uğurlu olsun WoW Free server alemine umarım güzel bi server olur eskisinden de iyi olması dileğimle

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_0011

quote:

quote:

gzl kardeşim bu kolaya alışmka değil yada rahata sonuçta bu serverların hepsi özel. sahibi server'ı kapatıorum dedimi onca emek puff havaya noldu aylarca x2 de debelendin durudn kastın uğraştın ama kapandı. ağlarmısın, zırlarmısn naparsan yap olan oldu artık o yzüden artık böle 1 kill 70 olmak veya 15x yada 20x ler rağbet görür hale geldi. yanlışmıyım yanlışsam söle abi. he olur orjinaldesindir kas paşa paşa en kötü ihtimalle hack mack olur ondada blizze bi mail alırsın geri bitti

Hayırlı uğurlu olsun WoW Free server alemine umarım güzel bi server olur eskisinden de iyi olması dileğimle

free serverde oynayan adam bunu göze alan adamdır zaten. benim blizz kasmak hoşuma gider senin birden 70 olmak. ama kimse free server kasana hakaret edemez.biz serverimizden memnunuz. isteyen gelir oynar. isteyen giidp fun da oynar. bu kadar basit.

• abi su exp rateler yükseltilsin diyince iş güzarlık yapıpta oynamak istemiyorsan sen bilirsin tipi laflar eden insanlara acaip gıcık oluyorum..
    sonra 3 kişiye mahkum oluyor server sırf bu tip adamlarla ugrasmamak icin kimse gelmiyor

matrix_0011 sanada +1 dostum..

işimiz gücümüz yok biz 70e kasalım sonrada server kapansın.. bu hic hos deil.. private serverlar en az 50 x olmalıki insanlar charı gittimi üzüelmeden kısa zamanda tekrar kasabilsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 1 Eylül 2007; 21:53:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

abi su exp rateler yükseltilsin diyince iş güzarlık yapıpta oynamak istemiyorsan sen bilirsin tipi laflar eden insanlara acaip gıcık oluyorum..
    sonra 3 kişiye mahkum oluyor server sırf bu tip adamlarla ugrasmamak icin kimse gelmiyor

işimiz gücümüz yok biz 70e kasalım sonrada server kapansın.. bu hic hos deil.. private serverlar en az 50 x olmalıki insanlar charı gittimi üzüelmeden kısa zamanda tekrar kasabilsin..

haklı konuştu ama burda

• Bencede haklı Hemde sonuna kadar,Sephirothun serverında perişan olanları gördük ama dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tosunpasa

abi su exp rateler yükseltilsin diyince iş güzarlık yapıpta oynamak istemiyorsan sen bilirsin tipi laflar eden insanlara acaip gıcık oluyorum..

Katılmıyorum ..
    desem yalan olur!!

• ya oynamayın. dediğim gibi isteyen oynar isteyen oynamaz.ben sunucu sahibi değilim bişe değilim. sadece serverde oynayan bir player im. ben blizz oynamaktan hoşlanıyorum eminim benim gibi düşünen başka insanlarda vardır.
  • quote:

ya oynamayın. dediğim gibi isteyen oynar isteyen oynamaz.ben sunucu sahibi değilim bişe değilim. sadece serverde oynayan bir player im. ben blizz oynamaktan hoşlanıyorum eminim benim gibi düşünen başka insanlarda vardır.

kardeş blizz oynamak istiyorsan bir sürü server var.. hem ikide bir res gelen serverlarda blizz oynamak istedigine göre isin gücün yok senin
    sırf senin gibi 2 tane işgüzar oynayacak diye tüm serverlar blizzlike olamaz.. git mixte oyna, karadenizde oyna.. yada blizzardda oyna.. en blizzlike odur.. ama emin ol orjinalde oynamadıgın sürece hep cok az adamla oynayacaksın.. Artık kimsede free serverlarda blizzlike kasacak sabır ve enerji kalmadı..

• Hey be ne günlerdi(1.12.1 zamanında) tanariste bi horde'u deli etmiştim kese kese 50 lvl human warriorum vardı adı Abuzer'di tanıyan varsa sölesinSizede hayırlı uğurlu olsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.