Şimdi Ara

PUBG [ANA KONU] (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.193
Cevap
126
Favori
644.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben daha mitrain gibi iyi oynayan bir adam görmedim Türkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten kötüler ama ya son oyunu izledim . bir dörtlü anca bu kadar uyumsuz olabilir laylayloma gitmişler turnuvaya azıcık ciddiyet be kardeşim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Armut diye bir yayıncı var denk geldiniz mi bilmiyorum ama o gayet yetenekli bir eleman mithrainden biraz egolu ama yetenekli

• PGI Charity turnuvasının son maçında görüldü ki oyun PUBG değil BUG-G. Shroud'un attığı grenade adamların dibinde patlamasına rağmen öldürmemesi resmen e-sports adına rezaletten başka bir şey değildi.
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Mithraini yetenekli olduğu için mi çağırdılar? Charity turnuvasında bildiğim kadarıyla ünlü yayıncılar la pro oyuncuların karmasindan oluşan bir turnuva oldu.Mesele kimin daha iyi oynadigindan ziyade insanların ilgisini çekip belli bir ödülle yardım kuruluşlarına bağış yapmaktı.Bencede armut mithrainden daha iyi oyuncu fakat mesele iyi olmak değil.İnsanlarin ilgisini çekecek yayıncıları getirmek istediler.

Oyun hizmetlerinin katıldıgı turnuvada yapılan eleştiriler doğru.Kotu oynadılar ama sonuçta bu adamlar Türkiye'de yapılan turnuvada birinci olup gitmedimi oraya? Madem herkes bu iyi şu kotu diyecekdi,Almanya'ya gidecek ekibi oylamayla belirleseydik,en çok fan boyu olan ekip gitseydi..

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    Sorun fanboylukta değil hocam her zaman gerçekçi bakmaya çalışıyorum duruma yani iyiye iyi kötüye kötü demeyi bilmeliyiz eleştirdiğim kısım (sadece son maçı izleyebildim) adamlar salmış yani kendilerine inançları yok bu bana dokunuyor bir ülkeyi temsilen gitmişsin ama herkes kendi aleminde ya tutarsa havasında. Tilt olduğum yer burası işte birinci olmalarını beklemiyorum ama çaba görmek olay buydu çabalayıp başaramasalar gram eleştirmem ama gördüğüm bu değildi maalesef

Yok hocam youtube'a bakıyorum hemen videoları varsa izleyeyim

İlk 3 maç mermi sıkamadan öldüler gibi birşey oldu.Biraz ondan sogudular birazda turnuvanın eğlence amaçlı olması sanırım.Dediginiz gibi iyi değiller ülkeyi de iyi temsil etmediler lakin önceki mesajimdada söylediğim gibi charity turnuvasina çok izlenen ünlü yayıncıları davet ediyorlar.Zeon dediğiniz şahıs doğru dürüst pubg bile oynamıyor. Oyun hizmetlerine gelen yorumlar doğru.Tum maçlarını izledim kotu oynadılar ama ne fark eder? Bu adamlar Türkiye'de turnuva kazanıp oraya gittiler.Armut ve ekibi bencede daha iyi oynuyor lakin burda ne yazarsak yazalım sonuç değişmeyecek.Sonucda bu adamlarda oraya gidelim rezil olalım diye gitmediler..

• Oyun Hizmetleriyle ZeooN ve Mithrain çok uyumsuz bir takım oldu çünkü hiç beraber maç falan atmışlıkları yok zaten uyumsuz takım olduklarının kanıt'ı maçı 20.Takım olarak bitirmelerinden belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 27 Temmuz 2018; 22:11:55 >
  • Turnuvada oynamak ile normal oyun oynamak arasında dağlar kadar fark var.Normal oyunda mithrain gibi adamlar gtx 1080 ler ile oynarken aynı sunucuda 940m vs kartlar ile oynayanlar mı dersin 7-15 arası oyuna yeni başlayanlar mı dersin her türlü oynamayı bilmeyen adamlar var.Onları vurup öfff ne vurdum, öff ne sprey attım diyorsan böyle turnuvalarda gelirler söndürürler o havanı.Bu durumu göz önünde bulundurup ona göre belli bir seviyeye koymak gerekiyor böyle kişileri.Ayrıca Mithrain ekibi şimdiye kadar hiçbir büyük turnuvada 1. olmadı.Türkiye'de katıldıkları bir turnuva vardı,adını şimdi hatırlamıyorum.Kendileri yüksek özellikli pc ler ile ön platformda oynarken,diğer kişiler arkada alanda düşük özellikli pcler ile oynamıştı.O durumda bile mithrain ile ekibi ilk 3 bile girememişti.Kötü oyuncu değiller ama bu kadar büyük abartmaya gerek yok.Netice ortada çünkü turnuvalarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: constantine05

Turnuvada oynamak ile normal oyun oynamak arasında dağlar kadar fark var.Normal oyunda mithrain gibi adamlar gtx 1080 ler ile oynarken aynı sunucuda 940m vs kartlar ile oynayanlar mı dersin 7-15 arası oyuna yeni başlayanlar mı dersin her türlü oynamayı bilmeyen adamlar var.Onları vurup öfff ne vurdum, öff ne sprey attım diyorsan böyle turnuvalarda gelirler söndürürler o havanı.Bu durumu göz önünde bulundurup ona göre belli bir seviyeye koymak gerekiyor böyle kişileri.Ayrıca Mithrain ekibi şimdiye kadar hiçbir büyük turnuvada 1. olmadı.Türkiye'de katıldıkları bir turnuva vardı,adını şimdi hatırlamıyorum.Kendileri yüksek özellikli pc ler ile ön platformda oynarken,diğer kişiler arkada alanda düşük özellikli pcler ile oynamıştı.O durumda bile mithrain ile ekibi ilk 3 bile girememişti.Kötü oyuncu değiller ama bu kadar büyük abartmaya gerek yok.Netice ortada çünkü turnuvalarda.
    kardeş şimdi yaşı ufak kardeşlerimiz gelir abilerine söylenen bu sözleri yediremezler saldırırlar sana aman ha dikkat et

• Sağa sola çarparsın canın gider zarar verir...
    Twitch
    PUBG NADES IN ONE CLIP - Clip of playBATTLEGROUNDS - Twitch Clips
    https://clips.twitch.tv/BoldBashfulBubbleteaDatBoi

• Oyun hizmetleri iyi kötü oynamayı geçtim sanki haftada 4 saat antreman yapıpda berline gitmişler.

Şu koreliler günde 12 saat antreman yapıp turnuvaya hazırlanmış gibi oynuyorlar csgo daki bootcamp yapan takımlar gibi.

• Arkadaşlar iyi kötü göreceli kavram ama adamların aldıkları sıralama belli. Bir yerleri temsil ediyorlarsa biraz ciddiyet gerekmiyor mu? Ben birisini eleştiriyorum diye illa ondan iyi olmam gerekmiyor sonuçta. İyi o zaman Messi'yi, Ronaldo'yu eleştirenler onlardan daha iyi futbol oynasın? Böyle bir mantık yok bence. Ben de eleştirilerin bazılarına şu şekilde katılıyorum;ülkemiz ile diğer ülkelerin oyuncularını karşılaştırınca, bizimkilerin eksikleri, ne kadar poh pohlandıklarını görmüş oluyoruz. Ergen kitlesi ile belli yerlere gelenlerde var biliyorsunuz. Emek verip daha iyi yerlere gelebilecekler umarım bir gün hak ettiği yerleri görür.
  • Ego bombalarımız cidden patladılar dışarda. Çok fazlasını söylerimde laf anlatamayacağım sayıda fanboyun zaten anlayamayacağı konular.
  • burdaki fanboylara anlatamazsınız arkadaşlar sanki kendisine sövüyormuşuz gibi abilerini savunma moduna geciyorlar.

oyunda 3-5 kill alamazlar gidip kraldan cok kralcı olurlar. üstüne birde karşınızda abi diyecek coluk cocuklardan laf yersiniz.

mitrain len, neco len, adını bilmediğim bilimum çakma streamer len, esl len, turnuva len, babanız len derler

sanal ortam çok değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 28 Temmuz 2018; 0:54:37 >
  • tr de oyunculuk seviyesi yerlerde olduğu için normal bazı arkadaşların böyle düşünmesi onlara göre mitrain adeta bir pro armut adeta bir pro, işte bizim pubg de en iyi dediğimiz oyuncular tüm en iyilerin arasında balon gibi patlıyor.

o ilk invitational turnuvasında da bu mitolar 1.liği şansa almıştı gaz hep bunlara küçüldüydü. onun ekmeğini yiyorlar hala turnuvalarda falan.

esca diye bir oyuncu var gold daydı sanırım, daha adamın kill almadığı oyun görmedim herif yardırıyor resmen. bizimkiler de nereye yatsak, nerde pussak derdindeler. ulan refund diye takım var adamlar 20.ydi genel sıralamada dün baktılar böyle olmuyor önlerine gelene sıka sıka ilk 10a kaldı herifler. sen o kadar loot yapıyorsun her seferinde ya arabadan inmeden ya da bi evin içinde ölüyorsun. bir olur iki olur bu kadar da amatörlük olmaz.
  • mithrain ve zeon ülkeyi değil, yayıncı slotundan kendilerini temsil etmek için gittiler. ülkenin kazandığı veya kaybettiği bişey yok. OHM ise TGL Finalinde şampiyon olarak gitti, onlar için asıl turnuva yarın. Noname oyuncular olarak ben bunlardan daha iyi oynuyorum kafasına girmeyin boşuna. Oynasaydınız orda siz olurdunuz. Ya da en azından biyerde adınızı falan duyardık.

TGL finalleriyle ilgili görüşümü söyleyeyim. PUBG aslında circle oyunu, yani şansın yüksek oranda etkili olduğu bir oyun. Bu yüzden bırakın BO5'i 10 maç bile gerçek anlamda yeteneği göstermeyebilir. Mesela avrupa elemelerinde yanlışım yoksa 4günde 16maç yapıldı. Türkiye'de ise tek gün toplam 5maç.
    Yani o gün şansı yaver giden / gününde olan takım turnuvayı kazanır. Bana göre OHM'den daha iyi takımlar vardı. Ama OHMde Türkiyede üst seviye takımlardan, onlara kısmet oldu. Gerçek turnuvaları yarın, işin özeti budur.

Mithrainle zeona geleyim. İkisinide tanıyorum. İkiside yetenekli, Ama yeteneği ortaya çıkarmak için çalışmak gerekir.
    Mithrain ve zeonun asıl meslekleri yayıncılık. Yayıncılar yayınlarını idare edecek kadar çalışsalar yeter.
    Asıl meslekleri üst seviyede oyun oynamak olan kişiler karşısında zaten şansları yok.

Mithrainin çıkış yaptığı nokta yurtdışında başarıydı. Fakat o zamanlar oyun yeni çıkmış belki toplamda 250k oyuncu tarafından oynanmıştı. h1z1den gelen oyuncu olarak battleroyale yatkınlığı vardı, avantajını iyi kullandı. Bugünse oyun 50milyon kişi tarafından oynandı. 1buçuk sene öncesine göre çok daha fazla yetenekli oyuncu var, oyunu biliyor ve çok çalışıyorlar. Zaten onları PGI finalinde izliyoruz. Mithrain ise o günden beri matchmaking oynuyor. Geride kalması normal. Hem yayıncı, hem e sporcu olunmaz.

Yaptığı tek yanlış zaman zaman izleyicisinde büyük beklenti yaratmak. Beklenti içindeki izleyicileri mithraini aslında olmadığı yetenek sınıfına koyup chatte öyle konuşuyorlar.
    Diğer tarafsa bu izleyici kitlesi yüzünden mithraine hater oluyor. Hater olmanıza gerek yok arkadaşlar. Mithrain iyi adam, yetenekli oyuncu, ama esporcu değil. Aynı şekilde zeonda öyle.

Deneyene destek verin, beğenmiyorsanız siz yapın, yapamıyorsanız yapacağına inandığınız birini destekleyin. Deneyene nefret kusmak kimsenin faydasına değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cait -- 28 Temmuz 2018; 2:16:3 >

• Yav zaten elemeler başlı başına bir rezaletti hile olayı ayyuka çıkınca. Bir çok takımın hakkı yendi, sıralamaya doğrudan ya da dolaylı şekilde etki etti. Fakat olay hile yapan takımı banladık deyip geçiştirildi. Yani TR'de bir organizasyon ancak bu kadar yapılabilir.

Gelelim Oyun hizmetlerinin durumuna. Tavsiyem takım ismini oyun hezimetleri olarak değiştirmeleri yönünde ki bence çok mantıklı bir şey yaparlar. İki gün boyunca yaptıkları tek şey tenhaya atla bulabildiğini lootla alan içindeysen gelene geçene sık. Zaten alan dışı kalıp alan içine girmeye çalıştıklarında veya sıktıkları takım rage moda girip rushladıklarında başlarına gelen şeyleri hepimiz gördük.

PC'de global yayın, telefonda TR'ye özel yayın izledim. Global yayında ne öldüklerini gösterdiler ne öldürdüklerini ne lootladıklarını hiçbişey. 35 dk süren maçın toplamında 30 sn göstermediler düşünün. TR yayınında ise zaten ilkinde daha toplanamadan öldüler kimisinde lootları tamamladıktan sonra saklandıkları sağa sola sıktıkları ilk evde öldüler. Birinde de Gatka civarında bölgede yine ona buna sıkarken karşılık veren ilk takıma yattılar vs vs vs. MVP'mizin ilk maçta nasıl tongaya düştüğünü herkes gördü.

Gelelim isim vermeden diğer yayıncılara. Sadece oraya gidenler değil bu söyleyeceklerim gitmeyenler içinde geçerli. Hani yayın açıpta asarım keserim 400 metreden 360 no scope atarım benden iyisi mezarda diye yayın başından sonuna kadar hava basıp son alanda ceylan gibi seke seke adam arayıpta yerde yatıyor bu , evlerin içine girip camperlık yapıyor bunlar deyipte bazen içten içe bazende açık açık küfürler ederler. Ama iş böyle büyük ya da sonunda ödülü olan turnuvalara gelince sanki Muhammed Ali'den sol kroşe yeyipte amele sümüğü gibi yere yapışmışcasına yatıp, pusu atarak nasıl turnuva tamamladıklarını hep birlikte görüyoruz."Çakalın özgürlüğü, aslan ayağa kalkana kadardır!" diye boşa dememişler.

Kimisi kendi saçma sapan şekilde paket olur sorun olmaz ama takım arkadaşı ölünce demediğini bırakmaz, kimisi kesin birinci olucaz deyip ilk 10'na bile giremeyince yayını kapatır kaçar gider.

Ha tüm bunların dışında shroud'un o bomba olayını gördükten sonra beni bi gülme aldı. Yani diyecek çok şey var ama neyse. E-spor olayı için tarihi rezalet tek diyebileceğim bu.

• PUBG PC'nizde kasıyorsa deneyin:

Resmi PUBG mobil emulatörü
    https://syzs.qq.com/en/
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.