Şimdi Ara

PlayerUnknown’s Battlegrounds 4 Milyon Kopya Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bluehole Studio, PlayerUnknown’s Battlegrounds'ın güncel satış miktarını açıkladı.
     
       Yapılan açıklamaya göre de, çok oyunculu hayatta kalma oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds üç ayda 4 milyon adet kopya satmayı başardı.
     
     
       PlayerUnknown’s Battlegrounds 23 Mart 2017 tarihinde çıkış yapmıştı ve oyun şu anda Steam'de Erken Erişim olarak ulaşılabilir durumda. Microsoft'un E3 2017 basın konferansı esnasında yaptığı duyuruya göre PlayerUnknown’s Battlegrounds 2017'nin sonlarında Xbox One'a gelecek.








  • Twitch'de yuksek takipcili bir adamı satın alsan,o ne oynasa geri kalan koyunlar da onu alır oynar.Bunun sosyolojik testi bu oyundur.
  • Hiç sevmem bu oyunu ama iyi reklam yaptılar, hakkettiler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İyi satmış bununda tam sürümü çıkmaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Yayıncılarla reklamını iyi yaptılar ama oyun rakipsiz. H1z1 in popülerliğini oyunu daha iyi çıkararak kendi lehine çevirdi.
  • Ne kadar gereksiz gereksiz oyunlar laf atmiyim diyorum kim alıyor bu oyunları :D Harbi harbi hep birbirinin aynısı mekanikler ya abi oyunun Full tür oyunları sürümü çıkmıyor bir tutturmuşlar erken ereşim ah DayZ ne diyim ne olasan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :) birincisi oyun kendini izlettiriyor twitchde ondan izleniyor .ikincisi çok oyun sahibi oldum pc me yukleyip oh be hakkini verio dediğim tek oyun csgo haric o standart artik .üçüncüsü her oyun twitche izlenmek icin yayincilarla iletisime geciyor.ps4 ü olanlarmi agliyor suan bilemedim kim aliyor demissin ben aliyorum kardesim sistemi kaldirmayip bu oyun icin sistem toplayan birsuru insan var oynayamadiginiz oyunlari ezmeyin mesela degmez diye overwatchi almamistim sma buna deger

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Birbirinin kopyası oyunlardan bir, hiç ilgimi çekmiyor. Ama çok güzel bir reklam politikası izlediler. Satış rakamları da bunun meyvesi.
  • Ben optimize yüzünden 2 saat oynayıp iade ettim.(Zaten almadan önce biliyordum da, denemiş olurum dedim.) Reklamı iyi, oynanış güzel ancak oyunun bu kadar tutmasının en büyük nedeni bana göre insanı yormayan bir yapıda olması. Evet, düşünürseniz gezip bir şeyler toplayıp adam öldürmek harici hiçbir şey olmadığını anlayabilirsiniz. Yok canım diyebilirsiniz ama aslında hiçbir şeye kafa yormanız gerekmiyor, fiziksel olarak da rahat oyun çünkü ağır bir oynanışı var, sürekli bir aksiyon yok. Haliyle de saatlerce oynanabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Temmuz 2017; 17:45:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.