Şimdi Ara

Playerler ve Server Sahipleri DiKKaT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverlerde tum player accont ve password lar alınıyor o yuzden onlemninizi alın
    özellikle server sahipleri player açısından ciddi sıkıntı olacaktır player delete edilecek veya uzeri setler gidecek admin e gidecek player ve admin diyecek senden başka kimse yapamaz şifreni başka kimseye vermesen giremeyez diyecektir olan player e olacaktır vs vs o yuzden onlemlerinizi alın :-)

• quote:

Orjinalden alıntı: B0ZKURT

Arkadaşlar serverlerde tum player accont ve password lar alınıyor o yuzden onlemninizi alın
    özellikle server sahipleri player açısından ciddi sıkıntı olacaktır player delete edilecek veya uzeri setler gidecek admin e gidecek player ve admin diyecek senden başka kimse yapamaz şifreni başka kimseye vermesen giremeyez diyecektir olan player e olacaktır vs vs o yuzden onlemlerinizi alın :-)

ÖnLem Derken ?? Sen ne öneriyosun.?
  • asLında Reso biliyoR ama ..!!
  • biliyosa bizede solesin
  • söLemez
  • ben önlemimi aldım server sahipleride alsın derim araştırsınlar biraz
  • sql un neresinde yazıo bu akontlar onları bulsam belki bulabilcem bende:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Farklı bir Server Bakın
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin halin harap dostum senin server accont listen bir suru server forumlarında gördüm :-(
    quote:

Orjinalden alıntı: ?AkRep?

sql un neresinde yazıo bu akontlar onları bulsam belki bulabilcem bende:D
  • Nerden kaynaklandıgı bulsam belki çözümünü buabilirim ama sql dan mi kaynaklanıyor , web dosyalarından mı kaynaklanıyor hala anlayamadım...
    Bu arada o sitelerin linklerini atarsan sevinirim bozkurt...
    NOT:msn den;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 28 Mart 2008; 18:53:44 >
  • Neyin Sırrı Kimde GizLi ?
  • hazır web scriptlerinin sql injection açığından kaynaklanan query(sorgulama) açığı.
    biraz sistematik oldu ama araştırın çözümü çok rahat bulucaksınız
  • hani nasil yaoparlar

+ 1 :-)

quote:

Orjinalden alıntı: OSIRIS

hazır web scriptlerinin sql injection açığından kaynaklanan query(sorgulama) açığı.
    biraz sistematik oldu ama araştırın çözümü çok rahat bulucaksınız
  • bos bos konu acmayın yaa server acan bırı onuda dusunur merak etmeyın .....!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.