Şimdi Ara

play store hesabı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konuyu nereye acacagimi bilemedim tam olarak.insallah yanlis birsey yapmamisimdir.note 2 telefonuma amcaoglu gencler dediler abi root yapalim soyle guzel boyle guzel falan.neyse yaptilar yapin dedim madem zararli degil.ancak play store,hesabimi tanimiyor suan.guvenli bir baglanti kurulamadi diyor.bunlar,bir uyguluma mi ne varmis herhalde freedom diye.onu yukleyip oyunlardan para vermeden bir seyler almislar.ben de biraz cekiniyorum suan sorun o yuzden olabilir mi diye.hesabimda satin aldigim bir suru oyun ve uygulama mevcut.bunlarin gitmesinden de cekiniyorum.uzun yazdim ama kusura bakmayin.sorunumu cozelim insallah:) simdiden tesekkurler

• * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:17:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • |erdem| | kullanıcısına yanıt
    Telefonumda suan freedom yok.simdi uygulamalar tamam hesapta kaliyor ama ben hesabima giremiyorum derdim o zaten:) hic bir sekilde baglanamiyorum google play e malesef
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:17:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok tesekkur ederim ancak reinstalled play store kismina takildim.nereden silip nereden geri yukleyecegiz bu seyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 5 Remote Play Sorun
    4 yıl önce açıldı
    App Store Oyun Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.