Şimdi Ara

Play Station Oyunlar 59 TL | PS Hits

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİLİNDİK OYUNLAR VAR

UNCHARTED4
    BLOODBORNE
    MORTAL COMBAT
    THE LAST OF US REMASTERED
    VS.

PlayStation Hits

• Little big planet 15 TL'ye satildi 3-4 ay once,Bloodborne psn bedava verdi gecen ay,drive club 30-40 TL civarinda satildi her zaman..Infamous 4 senelik bir oyun,hem.psn bedava verdi hemde 29 liradan satildi psn'de...Cogu oyun 15-30 liralari gordu,2018 yilinin sonlarinda bu oyunlari 59 liradan satmak buyuk bir basari gercekten...
  • Little big planet 15 TL'ye satildi 3-4 ay once,Bloodborne psn bedava verdi gecen ay,drive club 30-40 TL civarinda satildi her zaman..Infamous 4 senelik bir oyun,hem.psn bedava verdi hemde 29 liradan satildi psn'de...Cogu oyun 15-30 liralari gordu,2018 yilinin sonlarinda bu oyunlari 59 liradan satmak buyuk bir basari gercekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Newintown

Little big planet 15 TL'ye satildi 3-4 ay once,Bloodborne psn bedava verdi gecen ay,drive club 30-40 TL civarinda satildi her zaman..Infamous 4 senelik bir oyun,hem.psn bedava verdi hemde 29 liradan satildi psn'de...Cogu oyun 15-30 liralari gordu,2018 yilinin sonlarinda bu oyunlari 59 liradan satmak buyuk bir basari gercekten...
    Ne yapalım zaman makinesi alıp geçmişe mi dönelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Alıntıları Göster

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Kapak milimetrik olmuş hocam. Hatta daha hassas oturmuş yerine :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Alıntıları Göster
    hayır, crackle ve bedava oyna
  • Bu fiyatlar için belirli bir süre var mı acaba? Ben göremedim de...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Newintown kullanıcısına yanıt
    Kime ne anlatıyorsun arkadaşım, bırak yüksek fiyattan alsınlar. Geçmişe gitmeye gerek yok ayrıca boş boş oturup geleceği bekleyin, bu ay sonuna Yaz İndirimi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: westberlin

Kime ne anlatıyorsun arkadaşım, bırak yüksek fiyattan alsınlar. Geçmişe gitmeye gerek yok ayrıca boş boş oturup geleceği bekleyin, bu ay sonuna Yaz İndirimi olacak.
    Bilseydim yazmazdım zaten,Bu fiyatlar bunlara az bile....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Newintown -- 19 Temmuz 2018; 4:40:5 >
  • Arkadaşlar bunlar geçici değil temelli indirimler. Yani bundan sonra bu oyunlar 59 TL'den indirim görecekler. O nedenle hala oynamadığınız oyunlar varsa biraz daha sabrederseniz cüzi fiyatlara alma imkanınız olabilir

• Ergen cevaplar verilmiş ama hiç biri 59 lira etmez oyunlar.
  • zaman makinesi mi alalım...Breh breh.. Mantığa gel.. Ekmek değil su değil,fırsatını kollarsın gerçek fiyatına düşünce yapıştırırsın. Sıcak fırsatlar burası ne yapsaydı adam çok iyi fiyatmış herkes alsın mı deseydi. Ulan ne tipler var yaa..
  • Ps store ana konusuna davet ediyorum cahilleri. Laf anlatmaya gerek yok. Çoğunun ps ile alakası bile yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheart655

Arkadaşlar bunlar geçici değil temelli indirimler. Yani bundan sonra bu oyunlar 59 TL'den indirim görecekler. O nedenle hala oynamadığınız oyunlar varsa biraz daha sabrederseniz cüzi fiyatlara alma imkanınız olabilir
    Cahile laf anlatmayın hocam
  • Bi konu açtık ortalık karıştı

• Ps4 u olmayan herkes yazmis. Oyun kardesligi olayini bilen kimse bu oyuna bu parayi vermez.

Gow un son surumunu zaten cift hak olarak 100tlye aldim lan :D

• ps3 slim cech-3004b versiyonun halen icabına bakamadılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

ps3 slim cech-3004b versiyonun halen icabına bakamadılar mı?
    JB'den bahsediyorsan artık hepsine yapılıyor. Online dahi oynayabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.