Şimdi Ara

PLAY STATION KALİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aletlerin götüntü kalitesi nasıl bu kadar iyi olabiliyor. Yani pc ekran kartlarından farkı nedir ?
    Görüntü birimleri parçaları nelerdir ?

edit: pc ve ps2-3 hangisi iyi beni ilgilendirmez. Sadece ekran kartından farkı ne playstation'ların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 31 Aralık 2011; 10:23:43 >

• Sen şimdi playstation'ın görüntü kalitesi pc'den iyi diyerek daha öncelerden çıkmış bir savaşın henüz yeni sönmüş fitilini tekrardan ateşlemek üzere olduğunu farkında mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 31 Aralık 2011; 10:15:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olizvel

Sen şimdi playstation'ın görüntü kalitesi pc'den iyi diyerek daha öncelerden çıkmış bir savaşın henüz yeni sönmüş fitilini tekrardan ateşlemek üzere olduğunu farkında mısın?

soruyu bidaha okursan, aradaki farkları öğrenmek istiyorum.
    playstation görüntü teknolojisinin pc ekran kartlarından farkı nedir ?
    ekran kartı ya da play station hangisi iyi beni ilgilendirmez Sadece teknolojisini öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLEKGİBİ -- 31 Aralık 2011; 10:17:46 >
  • Bilen arkadaş açıklarsa sevinirim.Ben de merak ediyorum.
  • Bununla ilgili fazlasıyla bilgilendirici videolar var o şekilde rahatça öğrenebilirsin.
    ps3 vs pc yazarak.
  • Bi farkı yok arkadaş pc dünya teknolojisiyse ps3 te uzay teknolojisi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

Bi farkı yok arkadaş pc dünya teknolojisiyse ps3 te uzay teknolojisi mi var?

arkadaş pc görüntü için ekran kartı kullanıyor, play station ne kullanıyor bunu merak ediyorum anlatamıyomuyum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One drive kişisel kasa hk.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

arkadaş pc görüntü için ekran kartı kullanıyor, play station ne kullanıyor bunu merak ediyorum anlatamıyomuyum ?

Ondada ekran kartı var dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Ondada ekran kartı var dostum

bilmiyorum işte play station ile ilgili bi bilgim yok. Kafelerde az oynamışlığım var o kadar. Merak ettik sorduk cevap neyse nedir bilsem ne diye sorayım burda

• playstation ın bir ekran kartı var,adı rsx;ama bu ekran kartının yanında cpu''yu yani cell i de görüntü işlemek için kullanabiliyorlar diye biliyorum.Cell de 8 çekirdekli bir işlemci olduğundan görüntü kalitesi üst seviyelerde olabiliyor.

Edit:Tamamen PS3 için yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gabriel Van Helsing -- 31 Aralık 2011; 10:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gabriel Van Helsing

playstation ın bir ekran kartı var,adı rsx;ama bu ekran kartının yanında cpu''yu yani cell i de görüntü işlemek için kullanabiliyorlar diye biliyorum.Cell de 8 çekirdekli bir işlemci olduğundan görüntü kalitesi üst seviyelerde olabiliyor.

teşekkür ederim işte böyle cevap bekliyorum ben ama, kendileri anadan doğarken kucaklarına ps2 vermişler ya
    donanımları vs parçaları neler bunu merak ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.