Şimdi Ara

Plattan Diamonda çıkmak için öneri lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde jungle-mid-top tercih ediyorum, last picksem sup kalıyor, eskiden first picksem sup-jungle picklerdim ama hep lose artık fp bile olsam jungle-mid-top pickliyorum.

Jungle - Xin Zhao, Maokai, Sejuani
    Top - Shen, Chogath, Malphite
    Mid - Ahri

Pickliyorum, win streak attığım oluyor seri maçına kadar seride ve sonrasında ya AFK ya Feeder ya da rage geçiren biri geliyor maça ve sonra lose streak, puan tekrar düşüyor sıfıra.

Şimdi bana biraz daha bireysel olarak platinde iş yapacak şampiyon ve taktik önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer oyunu lateye bırakmayacaksan jung olarak Lee Sin tercih edilebilir.
    Midde Viktor, Twisted Fate tarzı champlar oynayabilirsin.
    Topta ise taşıyabileceksen Riven oynayabilirsin. Rahatlıkla oyunu taşıyabiliyor. Veyahut AD Fizz'de olabilir.
  • Plat gerçekten taşınması kolay bi elo , yani solo carry yapabilirsin sadece işini bilmen gerekiyor. Rakibi cezalandırmayı bilmelisin , baskıyı hiç elden bırakmadan.İşini biliyorsan her şampiyonla yaparsın ama sana çok rahat yapabileceğin iki şampiyon önereyim.

Twisted Fate: Earlyde koridorunu iyi geçirmen gerekiyor , zaten kill alma potansiyelin fazla yok 1v1'de o yüzden farmın iyiyse tf senin için kolay şampiyon olacaktır , ultinle beraber kötü pozisyonu olan herkesi , özellikle aç junglerları , aç derken canı az olmasına rağmen hala jungle camplerini temizlemeye çalışan junglerları , çok rahat cezalandırabilirsin. Bide bi jungler veya support duoq bulabilirsen , oda ccli birşeyler alırsa , birlikte çok rahat kill bulabilir , düşmanları oyundan düşürebilirsin.Gayet mobil ve cezalandırıcı bir şampiyon.

Xerath : Bir kere uzmanlaştıktan sonra , kendini iyi pozisyonlayabiliyorsan ki düzgün oynarsan gerek bile kalmaz , düzgün oynamaktan kastım core itemlarını aldıktan sonra xerath çok güçlü , ve W fullersen eğer hasarı ve ccsi çok daha fazla artıyor mid gamede , savaşlardan önce rakip midlanerinin canını azaltarak savaşa girmemesini veya girse bile çok rahat düşmesini sağlarsın , uygun wardlarla karşı junglerada aynısını yapabilirsin , xerathla tek yapmaman gereken oyunun heyecanına kapılıp , o montajlık hareketleri yapmayı denememek olacaktır , aslında sakin adam şampiyonudur xerath.P-O-K-E

• Sana irelia'yı denemeni öneririm.Tam solo q şampiyonu,kraliçesi desek daha doğru olur
    Not:Oynaması çokta zor bir şampiyon değil hatta bâzıları kolay diyebiliyor.
  • WP Maokai kullanıcısına yanıt
    ADC ye Caitlyn almasını söyle Ww al zıpkın al mkk al gerisini full tank çık gir karşıda kim kasmışsa ona ulti at üst koridor oyuncunuz ön safta sana katılabilecek bir şeyler olsun desteğiniz de Thresh, Janna gibi bir şeyler olabilir sen tutunca Caitlyn de Q atıp ateş etmeye başlasın midde de alan hasarlı vurabilen Cho'Gath, Malzahar, Viktor, Ahri gibi bir şeyler olsun uzaktan iyi bir şekilde vurabilen. kasan adamı durdurduktan sonrası kolay zaten. ****ri mutlaka totemle zıpkını alır almaz orman dönmeye başla sonra bota git iyi bir gank at sonra ejderhayı kesin, adamlara söyle sana salsınlar bazen 1 canı falan kalıyor başka birine gidebiliyor 5 yük gitmesin boşa Mutlaka şu yengeçleri kes bu arada adamın junglesini early de bas ben ww de early de 3 killim varsa hepsi ct jungleden. Krug> adamın blue çal, adam yok mu totem at git yengeci kes adam elbet gelecek. Sonra redini kes bluene totem at ya da attır ardından adamın redine pus adam yoksa direk çal hiç bekleme sonra kendi bluende 10 saniye felan bekle çalıda gelirse kesersiniz birileri elbet yardıma gelir sonra b at zıpkın al direk bota git karşı jungle hiçbiryerde yoksa adam krugları kesmeye gitmiştir git krugları bas baktın yok orda kes onları sonra ifritlerine bak ve ifritin yanındaki çalıyı totemle ifritlerde vardır yoksa gromptadır üst koridora doğru gidiyordur yaz oyun içinden geri dursun adam öndeyse. Sonra adamın bluesi çıkacak git bluesine totem at kendi ormanını dön adam gelene kadar adam yoksa gromptadır yine o zaman git bi bak ordaysa kaçar direk o zaman bluesini çal sizinkini mide sal redi kes base at birşeyler al sonra gene bota git iyi bir baskın atmaya çalış yengeci kes ardından orta veya üst koridora git, eğer orta koridora gidemeyeceksen orman dönerek üste git burdan sonra zaten karşı ormancı eğer iyi baskın atmışsan o laneden çıkmayacaktır rahatlıkla adamın ormanını dönebilirsin Yazıiı kolay uygulaması bana göre kolay fakat aslında zor bir şey. Nautilius ile yaptıysam bu olayları yaparsın Ww Xin Zhao ile de rahatlıkla. Master yi felan al aşşağıya derin totem atmalarını iste ışınlan al üst koridorda Shen felan alsın ya da o da ışınlan alsın 4 kişi birden bota gidin Skor garanti. Ama bu ct jungle olayını gank atman gerekiyorsa yazdığım kadar fazla yapmamaya çalış hem adamı beklerken zaman kaybediyorsun hem orman dönmek ayrı bir sıkıntı üstüne bir de gank atmaya çalışmak gerçekten zor ve yorucu, dediğim gibi eğer gank atman çok gerekiyorsa bu kadar zorlamana gerek yok sadece redini bluesini çal yeter eğer oralardan geçiyorsan bir yokla adam ordaysa kesersin yoksa da devam edersin yoluna. Karşı ormancıyı da baskı altında bırakırsın kendi ormanını mı totemleyecek çalıları mı nehiri mi falan diye düşünürken en fazla 3 tane atabilir sende arayıcı mercek + pembe totem alır halledersin onları. Eğer adam senin totemini silerse tahminen hareket et; şimdi bu adam şu kadar sürede 400 cana indirse bu blueyi de bekle yolda kat edeceğin mesafeyi de hesaba katarak git, bende genellikle doğru çıkıyor zaten ben olsam ne yapardım diyerek buluyorum adamı harita kısıtlı ve yapabileceğin şeyler bariz belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EttenNebula -- 15 Ağustos 2015; 9:36:49 >

• Teşekkürler tavsiyeler için.

Solo topda Irelia, AD Fizz,
    Midde Twisted Fate, Viktor,
    Jungle da Lee Sin,

oynamaya karar verdim.

TF ve Viktor şampiyonlarını önceden denemiştim normal oyunlarda, diğerlerini de deneyip derecelide oynarım.

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAM için hero önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Snowballi iyi olan sampiyon al roamla garanti win alacagin sampiyon yok oyununu dedigim yonde gelistirirsen cogu sampla tasiyabilirsin. Duoq girme karsiya da tekli koridoru kamplayan adam gelir

• Irelia yı açık bırakmazlar eğer akılları varsa soloq da. Top lane maokai tercih edebilirsin diamondda bile taşıyor. Earlyde jung ile 2 kill alsan güzel tplerle vb. Oyun sonu karşı carryleri rahatça kesebiliyorsun.

• dia 1 hesabımı sattıktan sonra , smurf hesapla gümüş5ten sadece jungle oynayarak dia 4 e çıktım.mid kalınca annie, ezreal. adc de luci , ezreal. top ta ise hecarim rengar vb canım ne isterse oynadım
    jungle için 4 hero önerebilirim : vi , heca , j4, lee
    ahanda statlarım

http://i.hizliresim.com/5kLnWM.jpg
  • Annie banlanmadığında mide al kazan. Tek zorlayan xerath var gerisini eziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Sana irelia'yı denemeni öneririm.Tam solo q şampiyonu,kraliçesi desek daha doğru olur
    Not:Oynaması çokta zor bir şampiyon değil hatta bâzıları kolay diyebiliyor.

Aynen öyle irelia rahat taşır cho gath da eahat taşır aslında her heroyla taşıyabilirsin mesela topta iyi bir tank maokai gnar poppy gibi midde oyun sonu güçlenicek bir cassiopeia orianna twisted fate kayle gibi (kayle hala iyi bence) jungleda kha zix gayet iyi bir tercih elise de op

Ve unutma mutlaka ama mutlaka totem al ve aldır totem her şeydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shots Fired -- 16 Ağustos 2015; 15:27:54 >
  • Rakibi iyi gözlemle hata yaptıklarında takımını yönlendir.
  • Ben de plat elodayım, her gün aynılarını yaşıyorum usta. Seriye kadar win streak falan takım ortalama geliyor. Özellikle 99lpde bıraktıktan sonra yine win alıyorum 100lp oluyor, 1 win daha alıyorum sonra 2 lose ve ardından gelen lose streak... HEP AYNI.
    Yapman gereken kesinlikle duo bulmak. 4 ayrı moronla aynı oyuna girmek akıllıca değil. Karşının (easy gg gibi) aşağılayıcı sözlerini kaldıramayacak sinir olacaksan en başta mutela. Eğer sen onları sinir edebileceksen mutelamayıp başla dalga geçmeye. Birbirine düşür falan...

Kendi takımın kavga ediyorsa hiç uğraşma derim. Onları mutela ve devam et. Kavga etmeyin vs. yazarsan kendi zamanından kaybetmiş olursun. Zira moronlar ne takarsa o küçücük beyinlerine onu yapıyorlar.

Ayrıca oyununu geliştirmen lazım. Ben farkettim ki eğer dia seviyesi bi oyuncu olsam kesinlikle daha iyi performans gösterirdim maçlarda. Kendi oynayışını hatalarını falan değerlendir oyununu hafif geliştir çıkarsın diye düşünüyorum. En azından ben bunları yapmaya çalışıyorum.

Şampiyon önerisi istersen adc vayne-kalista-jinx. Supp annie,morgana. Jungle jax (devourer), rengar, kha. Top irelia, ryze (hala sabırla oynandığında op), GINAR (küçüğü büyüğü hepsi op). Mid ise ahri, tf, kogmav ( oynaması çok zor ama bi o kadar güçlü), annie...
    Aklıma gelirse eklerim daha. Şuan duomla ranked win streakteyiz. Botpre olsun, bot kalmadığında jung-top olsun çoğunlukla taşıyoruz. Diamond çıkma hevesim çoktan kırıldı ama bakalım nereye kadar ilerleriz bilmiyorum.

Current elo : Plat 4 100 LP

• Top sion
    sup nau
    Jung gragas

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.