Şimdi Ara

Platonik aşık olduğum kız instagramdan yazdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar okulda ki kıza platoniktim çok azda belli etmiştim. Derken yaz tatili girdi araya instagramını zar zor buldum ve istek attım, geçen cuma mesaj attı ve 8 gündür konuşuyoruz. Okulunu değiştirdiğini öğrendim, aynı okulda değiliz yani. Şuan sevgili olma yolunda ilerliyoruz. Cidden böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim.

• Birbirini tanımadan sevgili olsan ne olacak ki? Instagramdan yazışarak sevgili yapılır mı hiç? Yapılsa bile, uzun ömürlü olmaz. Ne bekliyorsun ki, en fazla 2-3 ay gidecek bir ilişki o da zorlanırsa tabii. Kişiliklerinizin farklı olma ihtimali çok fazla, uyumsuzluk da ayrılmayı getirir sonuç olarak. Yüz yüze konuşmak varken instagramdan yazışıp sevgili olma durumları çok saçma geliyor bana ve hiç de sağlıklı bir yol değil zaten. Yazışarak o kişiyi nasıl tanıyabilirsin ki de sevgili olalım falan diye imalı mesajlar gönderebilirsin? İnsanlar konuşarak tanışır, yazışarak değil. Eyy yeni nesil...
  • Vay be, durup dururken sevindim senin adına

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, aldın başına belayı.

1 ay sonraki açacağın konu:

"Arkadaşlar, kıza ayrılmak istediğimi nasıl söyleyebilirim?"
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Niye böyle dedin ki ?
  • Mutlu oldum lan.Umarım sen de mutlu olursun dostum.
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol.
  • Çok sağol dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Geçen bir kız tavladım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birbirini tanımadan sevgili olsan ne olacak ki? Instagramdan yazışarak sevgili yapılır mı hiç? Yapılsa bile, uzun ömürlü olmaz. Ne bekliyorsun ki, en fazla 2-3 ay gidecek bir ilişki o da zorlanırsa tabii. Kişiliklerinizin farklı olma ihtimali çok fazla, uyumsuzluk da ayrılmayı getirir sonuç olarak. Yüz yüze konuşmak varken instagramdan yazışıp sevgili olma durumları çok saçma geliyor bana ve hiç de sağlıklı bir yol değil zaten. Yazışarak o kişiyi nasıl tanıyabilirsin ki de sevgili olalım falan diye imalı mesajlar gönderebilirsin? İnsanlar konuşarak tanışır, yazışarak değil. Eyy yeni nesil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 28 Ekim 2017; 18:20:1 >
  • Keşke benim kesiştiğim hatun da bana yazsa daha adını bile öğrenemedim.

Ama senin adına da sevindim inşallah her şey istediğin gibi olur.
    Öncelikle önceden çok kısa da olsa konuşmuşluğumuz var ve çok sayıda ortak yönümüz var. Sınavlardan sonra da buluşmayı planladık. Şuan her şey yolunda gidiyor, umarım senin dediğin gibi olmaz.
  • bende hoşlandığım kıza cuma günü direk yanına gidip hoşlandığımı ve tanışmak istediğimi söyledim bu ara vizelerim var diyerek kibarca reddetdi pazartesi de yemekhanede yanına oturmayı düşünüyorum bakalım
  • Vay be. Şu an çok iyi hissediyor olmalısın. Hayat bazılarına güzel cidden. Tebrikler.
  • Hala rüya gibi geliyor, çok farkli bir his.
  • Bak aklında bulunsun ama ayrılırkenki hissedeceğin kötü duygular, şu anki hissettiğin mutluluktan daha ağır olacak. Neyse kendin tecrübe et, gör.
    4 aylık sanal ilişkimin bittiği gün yazdı, o acıyı biliyorum sorun değil :D
  • Kraaallll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    5 yıl önce hiç tanımadan yazdığım kızla haftaya nişanlanıyorum bazen doğru olabiliyor demekki :) demek istediğin şey yanlış demiyorum bu arada saygı duyarım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Birbirini tanımadan sevgili olsan ne olacak ki? Instagramdan yazışarak sevgili yapılır mı hiç? Yapılsa bile, uzun ömürlü olmaz. Ne bekliyorsun ki, en fazla 2-3 ay gidecek bir ilişki o da zorlanırsa tabii. Kişiliklerinizin farklı olma ihtimali çok fazla, uyumsuzluk da ayrılmayı getirir sonuç olarak. Yüz yüze konuşmak varken instagramdan yazışıp sevgili olma durumları çok saçma geliyor bana ve hiç de sağlıklı bir yol değil zaten. Yazışarak o kişiyi nasıl tanıyabilirsin ki de sevgili olalım falan diye imalı mesajlar gönderebilirsin? İnsanlar konuşarak tanışır, yazışarak değil. Eyy yeni nesil...

Dostum kıskanıyor gibisin, belki yüzyüze geldiklerinde çok iyi anlaşacaklar?

Konu sahibine hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• odun gibi adamım, yüzümde tebessüm oluştu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bende hoşlandığım kıza cuma günü direk yanına gidip hoşlandığımı ve tanışmak istediğimi söyledim bu ara vizelerim var diyerek kibarca reddetdi pazartesi de yemekhanede yanına oturmayı düşünüyorum bakalım

Don't
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.