Şimdi Ara

pLatinium+ Hyper NoaH !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • platinium premium gelen noahı 4x yapıyo bildiğim kadarıyla..
    hyper noahda 2 katına çıkartıyomuş..
    platinium warken hyper noah sc basılırmı?
    basılırsa 8x paramı gelir?
    8x para gelirse LvL kasarken bile para kasılır özellikle dark knight , hopgoblin vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l ®aP l -- 23 Şubat 2008; 11:17:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: l ®aP l

platinium premium gelen noahı 4x yapıyo bildiğim kadarıyla..
    hyper noahda aynı işe yarıyo..
    platinium warken hyper noah sc basılırmı?
    basılırsa 16x paramı gelir?
    16x para gelirse dark knight da lvl kasarken bile para kasılırzaten 2x exp gelcek 40k exp 1k parada 16 k olursa manyak olur...

Platinium premium ile g1 kredisine dünya para bayılacaksın, Dark Knight'ta kasarken zombiler gibi gece gündüz kasacaksın, ne o para kazandım.. Enteresan..
  • 8katı gelirse glypontlardan gelen para 240k 240k olur ole olsa ne bicim para kasılır...
  • ben de platinium üzerine %400 sc si basarsak ex de aynı şekilde artıyor mu diye sormuştum yanıt alamamıştım (51 lvl a kadar tabi). sc yi alıp bi denemek lazım ama pahalı ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GORKEM93

8katı gelirse glypontlardan gelen para 240k 240k olur ole olsa ne bicim para kasılır...

Sundariese sattığın şeylerde 8 katı olduğundan bahsetmiyor. NOAH diyor yani drop coins.
  • Böyle bir şey anlamsız
    Arkadalar %400 exp veriyorsa diyelm 100k buna birde sc basdın %200 ,bu 100knın %200 ü olur %600 olmaz bu da aynı şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

quote:

Orjinalden alıntı: GORKEM93

8katı gelirse glypontlardan gelen para 240k 240k olur ole olsa ne bicim para kasılır...

Sundariese sattığın şeylerde 8 katı olduğundan bahsetmiyor. NOAH diyor yani drop coins.

Pardon anlayamamışım sanırım...Sundriese satılması evt mantıksız olurdu:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: majesticman

Böyle bir şey anlamsız
    Arkadalar %400 exp veriyorsa diyelm 100k buna birde sc basdın %200 ,bu 100knın %200 ü olur %600 olmaz bu da aynı şekilde

Hayır senin dediğin gibi olmaz. Bende premium varken exp arttırıcı basmıştım. Olay şöyle oldu basit, anlaşılır bir örneğini vereyim.

Şimdi sende premium var ve 10k gelmesi gereken exp 20k geliyor diyelim.
    %100 exp arttırıc bastın. Sana 20k'nın %100'ü değil, 10k'nın %100 fazlası geliyor. Bu da 40k değil. 30k eder.

Aynen böyle oldu. Çünkü basmadan önce hesaplamıştım ne kadar exp gelmesi gerektiğini. Beklediğimi bulamayınca ters hesap ile ne kadar expin +% sini verdiğini buldum. Premiumsuz gelen exp kadardı.
  • o zaman simdi platinumla harpylerden 8 kisilik bi partye 1000 gelse bu 1000 platinumla 5000 hyper noahla da 7000 olur böyle bisey heralde
  • upp!!

silver pre ile yarıyo işe
    platinium ile niye yaramasın yarar muhtemelen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.