Şimdi Ara

plati.ru 'Windows 8.1 Pro 32/64 Bit 29 $'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MSI bilgisayar aldım 3 gün içinde elimde olacak, orjinal windows 8.1 yüklemek istiyorum. Fiyatlar ile ilgili araştırma yaparken "http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1473983 " buraya denk geldim. Satıcı sertifikalı ve güvenilir satıcı olarak gözüküyor. Şimdi ben Türkçe Windows 8.1 iso indirip bu linkten aldığım key'i girerek yükleyince orjinal Windows 8.1 satın almış gibi mi olacağım? Key olarak satılıyor kur hesaplanınca 62,74 TL. Fiyat çok uygun. Ne dersiniz satın alayım mı?

edit: Açıklamasında resmi aktivasyon anahtarıdır. Başka bir Windows sürümünden yükseltme değildir, Windows 8.1 orjinal anahtarıdır diyor. Yorumlarda da Süper, aktifleşti, güncellemeler hemen geldi vs yazmışlar. Toplamda 845 yorum var hepsi olumlu, hiç olumsuz yorum yok.

edit2: "http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1655742 " Windows 8.1 Pro Multi Language 19,5 $ diyor. Kafam karıştı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 31 Mart 2014; 14:02:20 >

• Bence sakın alma paran boşa gider değişik bir site rus sitesi gibi(gibisi fazla oldu) almaman daha doğru olur. Dolandırılabilirsin.

Bu konuya bak bedava Win 8.1 veriliyor belki öğrencisindir yada bir tanıdığın falan varsa alabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 31 Mart 2014; 18:20:00 >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    bu tarz siteler var ozellikle oyun satıyorlar, mesela ben crysis3 bu sitelerden 15,20 dolar ucuza almıstım, ama is windowsa gelince bilemiyorum, w8.1pro keyleri hadi verse verse 20 dolar ucuza versin, bu ise 19.5 dolara veriyor, microsoft bile full versiyonu ogrencilere 69 dolara veriyor yani 69 dolar uzerinden baksak bile 50 dolara vermesi gerekirdi ki mantıklı olan bu olurdu, bilmiyorum bencede uzak dur.... http://www.microsoftstore.com/store/msusa/en_US/pdp/Windows-8.1-Pro-Student/productID.288769600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 31 Mart 2014; 18:47:18 >
  • Bende vazgeçtim. Korsan yükleyip crack vs artık ne olursa full yapmaya çalışacağım. Nova Bilgisayar güvenilir midir ya? Bugün sipraişimi verdim ama gene de bir kuşku var içimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filojistoN -- 31 Mart 2014; 18:51:20 >
    evet bu tarz siterler de guvenilir olabiliyorlar ama alım sonrası destek sıfır veya ürün degisiminde veya geri iadede sorun cıkartıyorlar, sana onerim hepsiburada.com kullanman, bunun guzel bir ozelligi var, urunu alıyorsun 7 gun icinde nedensiz para iadesi alabiliyorsun ve 2 yıl icinde ise garanti islemlerini kendileri takip ediyor, yani urunun arıza yaptı servis yerine hepsiburada.coma ucretsiz kargoyla ulastırıyorsun gerisini onlar hallediyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 31 Mart 2014; 18:56:00 >
  • 14.30 gibi Nova dan satın aldım :/ buralarda güvenilir deniliyor da bilgisayarım gelsin msi garantisini göreyim yeter. inşallah bir aksilik olmaz :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hangi modeli kaca aldın, bi karsılastırayım fiyatları, daha ucuzsa aynı modeli hepsiburada dada alabilirsin, bu arada harlı olsun msi markası cok iyi bir markadır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Nisan 2014; 17:27:13 >
  • GE70 267XTR modelini aldım. 9 Taksit ile 2.469 TL fiyata geldi :) Teşekkür ederim.
    fiyatlara baktım genel olarak aynı, fazla kurcalamanın anlamı yok, hayırlı olsun, gercekten guzel bir model almıssın, heryerde freedos, tek eksigin os, onuda ogrencilere bedava w8.1 konusunu inceleyerek halledebilirsin.... http://forum.donanimhaber.com/m_83583172/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 1 Nisan 2014; 17:30:12 >
  • Evet onu bugün gördüm ordan halledeceğim. Teşekkür ederim:)

• Merhaba arkadaşlar plati.ru dan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Bende ilk başta terettütde kaldım almak ve almamak arasında sonra türkiyedeki lisans ücretlerini görünce şurumu kaybettim resmen.
    Sonra biri iki site araştırdım sürekli key alanları gördüm bende lisans almaya karar verdim, hatta bir rehber hazırladım Link burda :Plati.ru dan alışveriş yapmak .
    Battlefield 4 ve premium da aldım şu anda sorunsuz kullanıyorum. İnternette Windows 8.1 pro iso sunu indir kur lisansı gir microsoft kabul ediyor herhangi bir problem çıkmadı 1 hafta oldu tüm güncellemeleri yaptım.

• Bu fiyata suupermiş eskiden microsoft kendi 29 $ a veriyordu orjinali
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozekinci

Merhaba arkadaşlar plati.ru dan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Bende ilk başta terettütde kaldım almak ve almamak arasında sonra türkiyedeki lisans ücretlerini görünce şurumu kaybettim resmen.
    Sonra biri iki site araştırdım sürekli key alanları gördüm bende lisans almaya karar verdim, hatta bir rehber hazırladım Link burda :Plati.ru dan alışveriş yapmak .
    Battlefield 4 ve premium da aldım şu anda sorunsuz kullanıyorum. İnternette Windows 8.1 pro iso sunu indir kur lisansı gir microsoft kabul ediyor herhangi bir problem çıkmadı 1 hafta oldu tüm güncellemeleri yaptım.

Rehberi okudumda toplu alim nasil yapiyoruz acaba

• Toplu alım deneme imkanım olmadı ama araşrıtayım. Kaç adet alıcaksın, yani tek tek alamıyacak kadar çok mu alacaksın
  • bazı satıcıların bazı ürünlerinde paypal destekleniyor....
  • quote:

Merhaba arkadaşlar plati.ru dan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin. Bende ilk başta terettütde kaldım almak ve almamak arasında sonra türkiyedeki lisans ücretlerini görünce şurumu kaybettim resmen.

hacı aldığın Windows 8.1 pro retail'mi yoksa vl'miydi?

not:yeni çıkan bir oyunu almak istiyorum, deneme amaçlı 3,5 dolarlık steam oyun aldım, oyun kısıtlı bölge çıktı, neyse bi şekilde ip değişip oyunu kütüphaneye attım, böyle bir sorunla karşılaşan olursa yardım edebilirim....

• Ben de şimdi sanal karta 50 lira atıp almayı denedim, 47 liraya aldı..
    Satış işlemi biter bitmez 32 ve 64 bit iso lar için indirme linki ve 1 adet cd key veriyor, işlemi yaptığınız sayfayı kapatmayın. Nitekim henüz mailime birşey gelmedi..

iso ları çekiyorum, checksum larını kontrol ettim iso lar orjinal.. bakalım cd key çalışacakmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elguug

Ben de şimdi sanal karta 50 lira atıp almayı denedim, 47 liraya aldı..
    Satış işlemi biter bitmez 32 ve 64 bit iso lar için indirme linki ve 1 adet cd key veriyor, işlemi yaptığınız sayfayı kapatmayın. Nitekim henüz mailime birşey gelmedi..

iso ları çekiyorum, checksum larını kontrol ettim iso lar orjinal.. bakalım cd key çalışacakmı...

cd key çalışır, retail kontrolü ve orjinal retail msdn iso indirebileceğin linkler yolluyorum, hayırlı olsun, bu arada key sayfasına istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz, keyiniz başka biryerde saklanıyor, mail doğrulaması yaparak istediğiniz an ulaşabilirsiniz....

1 - bu linkten usb veya dvd oluşturabileceğin program var

http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool

2 - bu linkten orjinal tr w8.1pro update.iso idirebilirsin

http://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-8-1-rtm-t%C3%BCrk%C3%A7e-%C4%B0ndirme-ba%C4%9Flant%C4%B1lar%C4%B1.28515/

3 - bu linkten orjinal microsoft serverinden keyine uygun orjinal windowsu indirebilirsin (en sağlıklı w8.1pro bu olur)

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/upgrade-product-key-only

• quote:

kardeş ben win8 aldım kredi kartımla ödedim ama bana lisans maili gelmedi.. nerede hata yaptım.. sipariş numaram bile var .. sizce sebep nedir

• Sipariş numaranız var ise aldığınız satıcı ile iletişime geçmeniz en sağlıklı durum olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozekinci -- 9 Haziran 2014; 0:14:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.