Arkadaşlar ben daha önce de dile getirmiştim sorunumu ama hala çözüm bekliyorum, şimdiden teşekkürler....
Msn ile kamera çalışmıyor. Var mı buna bi çaresi olan? Kamera kullanmaya kalkınca Msn direkt kasıyor ve kapanıyor. Hatta kamera ayarına girmeye kalkıştığımda da direkt kapanıyor program! Msn farklı sürünümünü denedim yine kar etmedi... Yardım lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: uurkorkmaz
Arkadaşlar ben daha önce de dile getirmiştim sorunumu ama hala çözüm bekliyorum, şimdiden teşekkürler....
Msn ile kamera çalışmıyor. Var mı buna bi çaresi olan? Kamera kullanmaya kalkınca Msn direkt kasıyor ve kapanıyor. Hatta kamera ayarına girmeye kalkıştığımda da direkt kapanıyor program! Msn farklı sürünümünü denedim yine kar etmedi... Yardım lütfen...
dostum ben de aynı makınayı kullanıyorum ama aldğım gunden berı kamerayla ılgılı bır sorun yaşamadım..
eğer bilgisayarın sürücüleri ile oynamadıysan bence sony vaıo destek hattını bır ara onlar belkı bı bılgı verır..
donanımsal bırsorun yoktur zannedersem..
urunu aralık ayının ilk haftası gelecek dedıler siparıs verdım 1 aydır beklıorm sonrada son haftası oldu yine eyw dedık guvendık adamlar sımdıde urunun gelecegınden umıdımız yoq diorlar remen kandırıldım...:(:(:
urunun bulundugu bı yer bilen varsa yazabilirmi arıyorm ama bulamadım...saygılarımla...
dostlarım benim pc de oyunlar tam ekran gözükmüyor sağ ve sol yandan 2 şer cm siyah boşluk var.size de öyle mi bilmiyorum ama nereden ayarlayabileceğimi söyler misiniz_?
quote:
Orjinalden alıntı: tar1k_demir
dostlarım benim pc de oyunlar tam ekran gözükmüyor sağ ve sol yandan 2 şer cm siyah boşluk var.size de öyle mi bilmiyorum ama nereden ayarlayabileceğimi söyler misiniz_?
Kardeş onu ati nin ayarlarına gir catalyst control centerda display den mi ayarlıosun. Biraz karıştırırsan bulursun..
ÜRÜNÜ BULABİLEGİM Bİ YER BİLEN VARMI YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
saolasın dostum ( N3ronx)
quote:
Orjinalden alıntı: tar1k_demir
saolasın dostum ( N3ronx)
Buldun sanırım :) Rica ederim ;)
ii de bu üründe bluetooth ve hdmı yok fw21e ile arasında başka bir ürün yok mu acab....
buldum dostum buldum saol tekrar:) ( N3ronx)
erdi kardeş, siparişini nerden verdin sen??
Bu laptop tan ankarada nerde bulabilirim??? Yardımcı olabilecek biri varmı???
VAIO NS11
1400 YTL FİYAT BURSA
İİ Mİ DİR?
quote:
Orjinalden alıntı: tanerer
VAIO NS11
1400 YTL FİYAT BURSA
İİ Mİ DİR?
süper
Arkadaşlar, İzmir'de hiçbir yerde yok bu alet :) Kafayı yiyeceğiz bulamıyoruz :)
quote:
Orjinalden alıntı: 0nur!
Arkadaşlar, İzmir'de hiçbir yerde yok bu alet :) Kafayı yiyeceğiz bulamıyoruz :)
Sony shop'lara sor yoksa diğer illerdeki şuberlerine sordur mutlaka almak istiyorum de.
darty de 1650 ytl 5 taksit e stoklara girmiş bulamayanlara duyurulur.
ve sonunda bulur bulmaz aldım artık bende ns 11 kullanıcısıyım eklermısınız arkadaslar...
bakırkoy capacıty electro world de buldm arkadaslar almak isteyen varsa 4 tane kalmıstı duyurulur..
1500 ytl nakıt aldım fıyatı nasıl sizce...
bende kanyon sony shoptan bu bilgisayara sahip oldum beni de uyelere eklerseniz sevinirim. vista 64bit yuklemeyi dusunuyorum ama driverları tam olarak nerde bulabilirim yardıımcı olursanız sevinirim
Ben de bugün Astoria'daki elektroworld'den teşhirdeki ürünü aldım. Ellerinde başka kalmamış. Ama beni üye listesine yazmayın sakın. Labtop'ı yeğenime aldım. Ama bunu görünce benim 2 yıl önce aldığım Asus'um gözüme eski geldi. Satsam para da etmez. İmkanım olur olmaz bi tane de ben alacağım. Benim için yeterli bir makina. Herkesinki hayırlı olsun. Tabi yeğeniminki de!..