Bildirim
Plat Oldum qnqlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-3 lp op -
quote:
Orijinalden alıntı: FeelMyScream
-3 lp op
Babam geldi dövdü queueden çıkmak zorunda kaldım knk xd -
up up soruları alayım -
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaoBaLi
quote:
Orijinalden alıntı: ycandiler
Sezon 3 ü gold3 bitirip trye geçip bronze 4 başladım. Silver 5 e çıkabildim sezon bitti. Promotion maçlarında 10/7 yaptım plat 5 attı. SS alamadım onun yerine:
Özet: Plat oldum qnqlar xd
ben 8-2 yaptım plat olamadım nasıl bir saçmalık bu ya bende düşük adamlar plat olmuş hiç bişi anlamadım üstelik 8 wini ard arda kazanmıstım :S
Bro mmrım baya yüksekti. Silver 5 iken oyunuma diamond ve plat adamlar geliyordu. Takımıma ne zaman gold gelse kaybediyordum silver gelince seviniyorum oo kazandık diye
-
quote:
quote:
quote:
Sezon 3 ü gold3 bitirip trye geçip bronze 4 başladım. Silver 5 e çıkabildim sezon bitti. Promotion maçlarında 10/7 yaptım plat 5 attı. SS alamadım onun yerine:
ben 8-2 yaptım plat olamadım nasıl bir saçmalık bu ya bende düşük adamlar plat olmuş hiç bişi anlamadım üstelik 8 wini ard arda kazanmıstım :S
Bro mmrım baya yüksekti. Silver 5 iken oyunuma diamond ve plat adamlar geliyordu. Takımıma ne zaman gold gelse kaybediyordum silver gelince seviniyorum oo kazandık diye
moralimi bozdun kıskandım :D
trolleyememde artık golddan plattan da düşme var :D
şaka bi yana tebrikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 18 Ocak 2014; 22:42:43 >
-
quote:
quote:
Bir türlü anlayamadım şu sistemin nasıl çalıştığını silver 5 ten nasıl plat oldu o değil -3 puan nedir
-
Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan -
quote:
Orijinalden alıntı: kolikantos
Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan
Eyvallah kamki tşk edrm -
quote:
Orijinalden alıntı: kolikantos
Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan
Hocam o Pulsenigga Lucian olacaktı -
Oyuna bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Persheid1903
Oyuna bak.
"PLAT" -
hll qnq
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X