Şimdi Ara

Plat Oldum qnqlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 3 ü gold3 bitirip trye geçip bronze 4 başladım. Silver 5 e çıkabildim sezon bitti. Promotion maçlarında 10/7 yaptım plat 5 attı. SS alamadım onun yerine:

Özet: Plat oldum qnqlar xd

Plat Oldum qnqlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycandiler -- 18 Ocak 2014; 22:20:50 >

• -3 lp op
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelMyScream

-3 lp op

Babam geldi dövdü queueden çıkmak zorunda kaldım knk xd
  • up up soruları alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycandiler

Sezon 3 ü gold3 bitirip trye geçip bronze 4 başladım. Silver 5 e çıkabildim sezon bitti. Promotion maçlarında 10/7 yaptım plat 5 attı. SS alamadım onun yerine:

Plat Oldum qnqlar

ben 8-2 yaptım plat olamadım nasıl bir saçmalık bu ya bende düşük adamlar plat olmuş hiç bişi anlamadım üstelik 8 wini ard arda kazanmıstım :S

• quote:

Orijinalden alıntı: LaoBaLi

quote:

Sezon 3 ü gold3 bitirip trye geçip bronze 4 başladım. Silver 5 e çıkabildim sezon bitti. Promotion maçlarında 10/7 yaptım plat 5 attı. SS alamadım onun yerine:

Plat Oldum qnqlar

ben 8-2 yaptım plat olamadım nasıl bir saçmalık bu ya bende düşük adamlar plat olmuş hiç bişi anlamadım üstelik 8 wini ard arda kazanmıstım :S

Bro mmrım baya yüksekti. Silver 5 iken oyunuma diamond ve plat adamlar geliyordu. Takımıma ne zaman gold gelse kaybediyordum silver gelince seviniyorum oo kazandık diye

• quote:

quote:

quote:

Plat Oldum qnqlar

Bro mmrım baya yüksekti. Silver 5 iken oyunuma diamond ve plat adamlar geliyordu. Takımıma ne zaman gold gelse kaybediyordum silver gelince seviniyorum oo kazandık diye

moralimi bozdun kıskandım :D

trolleyememde artık golddan plattan da düşme var :D

şaka bi yana tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 18 Ocak 2014; 22:42:43 >

• quote:

quote:

Bir türlü anlayamadım şu sistemin nasıl çalıştığını silver 5 ten nasıl plat oldu o değil -3 puan nedir

• Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan

Eyvallah kamki tşk edrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolikantos

Benden bir PulseZenci Lucian kazandın kötü günlerde kullan

Hocam o Pulsenigga Lucian olacaktı
  • Oyuna bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persheid1903

Oyuna bak.

"PLAT"
  • hll qnq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.