Şimdi Ara

Plat oldum mutlu değilim Gold daha iyiydi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golddayken daha az cins oyuncular geliyordu.Plat ve üstünün yarısı eloboost diğer yarısı da flamer/afk/bebe

• 1 ay girme geri dusersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trnın yarısı boost ona bakarsan keske platın yarısı boost olsa :D

• Benim anlamadigim gecen takimima gelen arkadasin +40wl varken listesinin full bozgun olmasi buda mi eloboost degil

• ben diamond oldum 1 hafta sonra oyunu sildim platta goldda troll var dıyen buraya uğramasın bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: [A]narchy

ben diamond oldum 1 hafta sonra oyunu sildim platta goldda troll var dıyen buraya uğramasın bile

Burada oyun kaybedilirse platda goldda unskilled lar yüzünden orada sırf ego,afk,troller yüzünden bir çilingirden duydum
  • diamond2 oldum mutluyum. plat 2'ye kadar hep noob game'ler dönüyor her yerde. plat2'den itibaren sağlam oyuncular gördüm. diamond2 speaks. in diamond we trust.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

ben diamond oldum 1 hafta sonra oyunu sildim platta goldda troll var dıyen buraya uğramasın bile

Burada oyun kaybedilirse platda goldda unskilled lar yüzünden orada sırf ego,afk,troller yüzünden bir çilingirden duydum

lanetli bi yer ya
  • LAN dogan :) kin yaptin plat oldun onumu begenmiyorsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: KrautForKdy

Golddayken daha az cins oyuncular geliyordu.Plat ve üstünün yarısı eloboost diğer yarısı da flamer/afk/bebe

Aynı konuyu ben açıcaktım.Salı günü plat oldum.Gold 1 den beri 5 maç win streak falan yapıpta seriye çıkmıştım.Plat oldum 10 maçta 2 veya 3 win alabildim.

• Geri dus bunuda ben mi soyleyeyim

• 70 macta +20 wl ile plat oldum. Plat oldugumdan beri wl +16 ya dustu. Adam "canim sikildi ben feedlicem" diyip hard ct ledigi adama 3 levelda dive aatiyor. Dun yine basima geldi. Ben de hic ugrasmadim madem oyle ben de feedliyorum hodri meydan diyip feedledim sonra afk kaldim. Ve boylece hayatimda bir dereceli macta ilk defa bilerek feedledim.

35 dk jungle donen Rammus'lar, support Yasuo'lar daha neler neler hepsi Plat'ta.

• quote:

quote:

Belki Afk çok yok ama ne türlü trol ararsan var bide ego hatsafhada adama ejdere gel diyorum senimi dinleyecem diyor.

• Plat oynaması hiç keyif vermeyen bir küme oldu çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shyberion

1 ay girme geri dusersin

plat 2 yim sezon sonuna kadar oyuna girmesem golda düşmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

quote:

quote:

Belki Afk çok yok ama ne türlü trol ararsan var bide ego hatsafhada adama ejdere gel diyorum senimi dinleyecem diyor.

Sanirim onlardan westte yok.Takima Challenger ADC geldi ben de jungledim.Adama bir suru emir verdim Drake gel baron gel şuraya ward at falan diye adam hicbisey demedi.

• Ver hesabını istediğin yere kadar düşüriyim

• Kesinlikle çok zevksiz.Weste geçmek doğru yol sanırım.Oyun için eziyet çekmeye lüzum yok.
  • Kimi bronzu begenmiyo kimi plati nabacaz biz anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: ImmortalZeus

Ver hesabını istediğin yere kadar düşüriyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.