Şimdi Ara

Plat niye bu kadar kötü bir lig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş adam kha ya wriggle,botrk,hydra cıktı diyoruz cıkma gitmez khaya adam anlamıyor ve bu adam plat.cait ile 34dk da 310 farm yaptım midimiz le blancın 100farmı var 7-10-2 oynuyor adamın dediği şey ise Lb ile farmmı yapılır kill için oynayacaksın,bu adamda plat.Abi yemin ediyorum adamlar gram oyundan anlamıyor ya hani ben çok iyi degilimde bu kadar da salak olunmazki koskoca platın hali bumu simdi.Bunlar sadece bir kaçı daha çok var böyle...

Geçen oyun kıçımı yırttıgım halde taşıyamıyorum arkadaş adamın kha ile 200 oyunu var hala aptal aptal hareketler yapıp 5v1 adc almaya falan calısıyor...

Plat niye bu kadar kötü bir lig

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schizz -- 11 Mayıs 2014; 22:43:28 >

• insanları buildine göre yargılayamazsın bir zamanlar ezreal a jungle itemi çıkılıyordu ünlü insanlarda görmezseniz troll derdiniz gördünüz sonra op oldu ayrıca lb 6 olduktan sonra oyun bilmeyen bot lane i roam ile oyuna döndürmeye çalışırken bot lane in ilah ettiği rakip bot veya jungle tarafından öldürüldüyse gene bir şey diyemezsin adam 6 lv veya her neyse belli bir seviyeye kadar farm yapıp sonra roam atması gereken mobil bir şampiyon
  • amaç : 34 dakkada 310 farm yaptım.
  • hydra kha ya gitmez diyosun
  • Lb dediğinde yarı haklı ama farm yapması gerekiyor , kill olarak sanki 20/5 filan oynuyomuş gibi farm yapmam demesi çok saçma olmuş , tr burası alışacaksın böylelerine.

Bu gözler bot almayan udyr jungle gördü , adam ofansif eşyalarını tamamlayana kadar bot almıyormuş , udyr e bak udyr e.
  • çünkü bronz ve gümüşlerin hepsi plat oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

hydra kha ya gitmez diyosun

Lifestealı oldugu halde 2.sini çıkması gitmez,hydra gider normalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

insanları buildine göre yargılayamazsın bir zamanlar ezreal a jungle itemi çıkılıyordu ünlü insanlarda görmezseniz troll derdiniz gördünüz sonra op oldu ayrıca lb 6 olduktan sonra oyun bilmeyen bot lane i roam ile oyuna döndürmeye çalışırken bot lane in ilah ettiği rakip bot veya jungle tarafından öldürüldüyse gene bir şey diyemezsin adam 6 lv veya her neyse belli bir seviyeye kadar farm yapıp sonra roam atması gereken mobil bir şampiyon

ne farm yapabiliyor ne roam atabiliyor ne tfde bir adc apc çıkartabiliyor ne işe yarıyor bu adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çünkü bronz ve gümüşlerin hepsi plat oldu

bunun olmasında senin de katkın oldu mu?
  • bootslar ın hepsinin bende plat olduğunu düşünüyorum golddaki adamlar genelde aynı seviye gümüştekilerde öyle elmastakilerde genelde ama platta çok dengesiz maçlar oluyor genelde bende öyle düşünüyorum
  • Arada var öyle eloboost.
  • sen ne diyorsun plat 5-4 arası 'HI IM ELOBOOSTED' 'YES EBAY ACC' tarzı nickler bile vardı. adam bırak kabullenmeyi nickine yazmış ebayden aldım yada boostlattım diye oynayışından da belli ediyordu, neyse ki atlattım o eloyu plat 1-2 temiz, server west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 11 Mayıs 2014; 14:26:20 >
  • Çoğu Eloboost onların ignore la geç takma bile
  • Ben barona tutuştur atmaya çalışanı gördüm iyimiş seninki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gothor

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

çünkü bronz ve gümüşlerin hepsi plat oldu

bunun olmasında senin de katkın oldu mu?

bu sezon hiç bişey yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M 9

sen ne diyorsun plat 5-4 arası 'HI IM ELOBOOSTED' 'YES EBAY ACC' tarzı nickler bile vardı. adam bırak kabullenmeyi nickine yazmış ebayden aldım yada boostlattım diye oynayışından da belli ediyordu, neyse ki atlattım o eloyu plat 1-2 temiz, server west

çok fena sövücem ben bu noob beyinsizlere ya.adam 3 levelde master yi den gank yiyor totem oldugu halde gank yiyor sonra suclu jungler oluyor,adamla 1v1 atıp ölüyor jungler gelsene artık diye sövüyor bune anasını satayım bune bu adamlar nasıl plat
  • silver 3-2-1 de iken süperdim gold5 e cıktım tank kasan gragaslar soroka junglar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

amaç : 34 dakkada 310 farm yaptım.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

silver 3-2-1 de iken süperdim gold5 e cıktım tank kasan gragaslar soroka junglar

Tank kasan gragas benimde o eloda değilim xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xish

Ben barona tutuştur atmaya çalışanı gördüm iyimiş seninki

Adam bi çaba göstermiş ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.