Şimdi Ara

Plat 1 LP problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce dereceli oynamaya tekrar başladım sanırım plat 1 12 lp falandım.

İlk oyun win +21 geldi
    sonra +19
    sonra +16
    sonra 1 oyun kaybettim -17
    kazandım +15
    kazandım +15
    kazandım +15
    96 lp oldum
    sonra 2 oyun kaybettim 1 oyun kazandım 1 oyun kaybettim 2 oyun kazzandım (85 oldum burda kazansam serideydim) sonra 1 oyun daha kaybettim (-22 gitti bu oyunda xd 1 oyun win alsam cıkabilecegim seriye su an 3 win almam gerekiyo)
    sonuc olarak 4 kaybedip 3 kazandım su an 63lpyim 96 lpden 63 lpye
    36 lp fark var arada 3 win 4 loseye 36 lp fark...

nasıl çıkıcam ben bu seriye ya. su an 3 winstreak atmazsam sürekli olarak düşmeye devam edicem 0lpye kadar. 2 oyun kazanıp 1 oyun kaybetsem 8-10 lp karda falan oluyorum şaka mı bu?

win ratem %56 sadece 189 ranked oyun var 104ü win. mmrimin kötü oldugunu sanmıyorum plat 1 de sorun var bence cünkü arkadasım da cıktı ona da 14 lp geldi bu sabah.

Geçen sezon gayet normal gelip gidiyodu lp plat 1de. Sistem mi bozuk şu an fixleme gibi bi durum olur mu? Nasıl çıkmayı başardınız burdan? 1 hafta lpmi korumaya calisip winstreak atmayı denicem ;_;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 8 Eylül 2015; 4:00:49 >

• Sistem bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abinos41

Sistem bozuk

deli olcam ya adc salmamaya basladılar bide bot pre gelip duruyor ya da pick sırasından alamıyoruz zaten 1 lp geliyor
  • Eskiden 4lp gelirdi dua et
  • elon düşüktür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbest24

Eskiden 4lp gelirdi dua et

O 10000000000 maçı olan insanlar için geçerli bi sistemdi. cok da güzeldi mac spamlayarak cıkmaları zorlasıyordu kaldırdılar yerine bu sacmalıgı getirmişler win streak atmadan cıkmak yok. elohell zaten adc alamıyorum 1 oyun sacma sapan bilmedigim heroları oynatıyorlar onda da nasıl taşıyayım laneyi başa baş götürsem bile bizimkiler feedliyor 16 lp gitti şimdide lissandra mid oynamak zorunda kaldım botlanemiz 1 milyn kere yakalanıp öldü lanede 100 kere gank yedim bizim bota skarner double kill vermişti dk2de gidip bide XDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 8 Eylül 2015; 5:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

elon düşüktür.

%56 winrate elom düşük evet metini okumadan post kasmak icin geliyorsunuz deli oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tumble

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

elon düşüktür.

%56 winrate elom düşük evet metini okumadan post kasmak icin geliyorsunuz deli oluyorum

elon düşük olmasa yüksek lp verir. konu kilit.

• 47lpydim simdi bitane kazandım 18 geldi 65 oldum., 16 gitmişti önceki oyun 2 lp kardayım yani worth. platin 1 100 lpye ne kadar yaklaşırsam gelen lp o kadar azalıyor giden lp o kadar artıyor
  • Rito seni sevmiyor IIIIIIIIIIII kardeş xd

• kazanıyoruz 13 geliyor kaybedince 25 gidiyor ne lan bu şaka mı? boktan bir sistem bence
  • seriye çıkınca 5 maçlık seriye gireceğin için seriye yaklaştıkça daha az lp vermeye başlar diye düşünüyorum. sebebi bu olsa gerek
  • Yama notlarında görmüştüm.Dia 5 ile ilgili açıklama vardı,daha çok lp gidip daha az gelicek falan yazıyordu.Sonundada ''Ustalık-challenger aşaması ile elmas arasında fark olsun'' yazmışlardı.
  • Tumble T kullanıcısına yanıt
    Ritonun diamondda ve diamond yolunda yaptığı zalimlik hocam diamondda maç kazanınca 3-4 puan gelebiliyor bazen buda onun habercisi xd
  • Dia4um 3 mac kazandim sirasiyla +12 +13 +10 lp geldi ve 35lp oldu

1 mac kaybettim -27 gitti sezon sonu yaklastigi icin yukselmek zorlasti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende silverdan plata cikardigim smurf hesabi plat 3 e getirdikten sonra bu sebeple girmemeye basladim hem maclar cok zevksiz hemde lig atlamak icin saatler gecirmem gerekiyor onun yerine mainim westte oynarim daha iyi

• Bende %55 var wr, 14 geliyor 22 gidiyor. Elo hellde olarak gösteriyor op.gg'de takıma sürek throwlayan, oyun başlayınca nah size win deyip feedleyen garip garip tipler geliyor. Anlamadım nasıl çıkıcam bu hellden. (plat v'im)

• Hocam bende de aynı sorun vardı evet tek çözümü win steak, elom kötü değil 32w-12l var ama dediğiniz gibi saçma sapan lp geliyordu. Bi oyun 24 geliyor bi oyun 16 bende anlamış değilim.Win steak yapmıştım 7 oyun üst üste anca öyle dia 5 olmuştum. Duo girdiğim arkadaşım hala plat 1 de. 14 geliyor 22 gidiyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.