Şimdi Ara

PLASİYERLİKMİ OTO SATIŞ DANIŞMANLIĞIMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLARÇİŞLETME MEZUNUYUM.SİZCE BİR SHOWROOMDA OTO SATIŞ DANIŞMANLIĞIMI İYİDİR YOKSA BİR GIDA FİRMASINDA ÖRNEĞİN ÜLKER ETİ VB... PLASİYER OLARAKMI ÇALIŞMAK DAHA İYİDİR.HEM MAAŞ ÜCRET BAKIMINDAN HEMDE DİĞER GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA...

• yokmu bilgisi olan
  • plasiyer diyince halı sahada plase şut vuracaksın sandım onu seç diyecektim ama bilgim yok.
  • ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: marins

EVET ARKADAŞLARÇİŞLETME MEZUNUYUM.SİZCE BİR SHOWROOMDA OTO SATIŞ DANIŞMANLIĞIMI İYİDİR YOKSA BİR GIDA FİRMASINDA ÖRNEĞİN ÜLKER ETİ VB... PLASİYER OLARAKMI ÇALIŞMAK DAHA İYİDİR.HEM MAAŞ ÜCRET BAKIMINDAN HEMDE DİĞER GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA...

Bu kadar olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_55321329/tm.htm

bende plasiyerlik hakkında konu açmıştım az önce.Forum eski kalitede değil malesef.Eskiden sayısız cevap gelirdi böyle konulara,şimdi ise liseli ergenler forumda çoğunluk olduğu için kalite düştü.
    Kız konusu aç bak kaç tane cevap geliyor

• başka yorum ve bilgisi olan???????????????????
  • oto kaportacılık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA OTO SERVİS ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: marins

EVET ARKADAŞLARÇİŞLETME MEZUNUYUM.SİZCE BİR SHOWROOMDA OTO SATIŞ DANIŞMANLIĞIMI İYİDİR YOKSA BİR GIDA FİRMASINDA ÖRNEĞİN ÜLKER ETİ VB... PLASİYER OLARAKMI ÇALIŞMAK DAHA İYİDİR.HEM MAAŞ ÜCRET BAKIMINDAN HEMDE DİĞER GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.SAYGILARIMLA...

Kusura bakma kendimi tutamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 13 Aralık 2011; 3:09:00 >
  • oto satış
  • Arabalara ilgin varsa otomotiv sektörüne yönel derim. Mercedes-Benz ve Volkswagen de satış danışmanlığı yapan arkadaşlarım var. Çok nezih ve kibar insanlar geliyor 2. el galeri gibi abi bu kac lira yakıyor ? tüp işli mi ? 87 şayinle takas olur mu ? gibi sorularla karşılaşmazsın. Gözlemlediğim kadarıyla ortamı güzel ama maaşlarını bilmiyorum. Sürekli kendini geliştirmen ve araçlar hakkında geniş bilgiye sahip olman lazım. Ayrıca bu tür yerlere müracaat edersen mülakatları çok zor oluyormuş. Saçma sapan sorular işte bilirsin. İyi hazırlanman lazım kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadence_fxs

Arabalara ilgin varsa otomotiv sektörüne yönel derim. Mercedes-Benz ve Volkswagen de satış danışmanlığı yapan arkadaşlarım var. Çok nezih ve kibar insanlar geliyor 2. el galeri gibi abi bu kac lira yakıyor ? tüp işli mi ? 87 şayinle takas olur mu ? gibi sorularla karşılaşmazsın. Gözlemlediğim kadarıyla ortamı güzel ama maaşlarını bilmiyorum. Sürekli kendini geliştirmen ve araçlar hakkında geniş bilgiye sahip olman lazım. Ayrıca bu tür yerlere müracaat edersen mülakatları çok zor oluyormuş. Saçma sapan sorular işte bilirsin. İyi hazırlanman lazım kolay gelsin.

Tabi ki oto satış danışmanlığı. Aylık maaşının yanı sıra komisyon da alıyorsun. Kotanı doldurduğunda primlerde var. Sokak sokak gezmezsin, müşteri sana gelir. Otomobil almaya karar verdiğinde ciddi indirimler yapılır, takım elbisen ve kravatınla daha karizmatik bir işe sahip olursun ve en önemlisi plasiyerlikte ki gibi esnafın sana bugün başka yere ödeme yaptım para bitti gibi bir yaklaşımıyla uğraşmazsın. Sadece satarsın ve gerisi ile ya banka uğraşır yada peşin alırsın. Kıvırma şansı yoktur kimsenin.

• philip morris gibi bir yerde çalışmadıgın surece plasiyerliğin yanından geçme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.