Şimdi Ara

PLANTRONICS VOYAGER 520 BLUETOOTH KULAKLIK 71 lira uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ben kullanıyorum
    bilgisayardan veya telefondan müzik dinlenemiyor
    iki telefona birden bağlanan kulaklık olarak kullanımı güzel
  • bilgisayardan müzik için kullanılabildiği söylenmişti ama...driver la ilgili bir durum olabilr mi?
  • bende başka bi modeli vardı attım kenara kaldı iyi ve bilindik olandan şaşma
  • 1 yıl dır kullanıyorum. Gayet menmunum hem Cep tlf. dan hem de PC den müzik dinleyebilirsin. Sarjı 1 hafta gidiyor. Vatan da 74 tl ye almıştım. Müzik için değil ama cep tlf. için alman daha doğru olur. Ses kalitesi 925 den "kullanan arkadaşların dediğine göre" daha iyi. Gördüğüm tek olumsuz yanı sürtünmeye bağlı nikelajlı kısımları soyuldu.
  • Bende de var. Hiç bir zaman boşalmadan şarj etmememe rağmen şu anda batarya sorunu var. şarj olduktan 1 2 saat sonra devamlı konuşmamama rağmen pili bitiyor. Elektronik biraz şans işi eminim senelerce sorunsuz kullanacaklar da vardır, bana belki üretim hatalısı denk gelmiştir. Ancak Ses kalitesi ve çekimi kesinlikle çok iyi. (3 ay kadar sorunsuzca kullandım)
  • bilgisayardan müziği mono mu dinleyeceksin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

bilgisayardan müziği mono mu dinleyeceksin ?

Stereo dinlemek güzel ama iş ortamında ve araba sürerken falan çiftliler pek hoş durmuyor...çift kulaklıklı ama kaba olmayan model tavsiyen var mı?
    ayrıca tüm arkadaşların ilgisine teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.