Şimdi Ara

Plantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming Headset

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Gaming Headset'im satılıktır. Satma sebebim ise; iş dolayısıyla çok oyun oynamıyor olmam ve headset'e ihtiyaç duymuyor olmamdan kaynaklıdır.

Ürüne gözüm gibi baktım, açık söylemek gerekirse çok da fazla kullanma şansım olmadı. Ürünün 2 adet headphone tarafı vardır; kumaş ve deri. Kumaş kısmını zaten kutusundan bile hiç çıkarmadım denilebilir, yani kullanmadım bile. Hep deri olan takılıydı. Fotoğraflara bakarsanız zaten onda da hiçbir çizik, bozulma ya da deformasyon yoktur.

Fotoğrafları özellikle gün ışığında ve kaliteli bir cihazla (Iphone 7 Plus) çektim ki, ürünün gerçekten temiz olduğuna ikna olun diye.

Ben elimdeki ekipmanlara gözüm gibi bakarım, her gün siler, temizlerim ve asla hoyrat davranmam. Bu konuda takıntılı bir insanım o yüzden ürünün temiz olup olmadığı konusunda hiçbir şüpheniz olmasın.

Ürünün normal piyasa değeri; 450-550 TL arası değişmektedir. Benim istediğim fiyat ise;

PAZARLIKSIZ 300 TL'dir.

Alana şimdiden hayırlı olsun.

Plantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming HeadsetPlantronics RIG500E 7.1 Surround Gaming Headset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolgmar -- 21 Mayıs 2017; 20:39:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.