Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Plantronics BackBeat 500 Satın Al 3 Ocak 2019 11:07 1 1 Plantronics BackBeat 500 Ürünü yaklaşık 1 yıl önce satın alddım linkteki üründür :https://www.hepsiburada.com/plantronics-backbeat-500-kablosuz-kablolu-kulaklik-beyaz-cift-telefon-destegi-p-HBV000004OYKVÜrün hem kablolu hem kablosuz çalışmaktadır.Şarjı birçok kablosuz kulaklığa göre daha uzun gitmekte ve isterseniz kablolu da kullanabilirsiniz. Ürünü çok az kullandım aldığımdan beri denemek ve şuanki kulaklığımı alana kadar 3-4 defa şarj ettim. Ürün garanti belgesi (1 yıl daha devam ediyor) faturası,kutusu,taşıma çantassı ve tüm kablo ve adaptörüleri ile alan kişiye teslim edilecektir. Ürünü başka bir kulaklık kullandığım için satıyorum. Ürünün kesinlikle bir arızası vs. yoktur. Ürün Ankara içi elden teslim edilebilir. (Tercihen Ankara olması daha iyi ) diğer şehirler için kargo tarafımca karşılanıp gönderilebilir. Önce ücreti havale sonra kargo şeklinde. Daha önce refaransım yok satış yapmadığım için fakat foruma uzun süredir üyeyim ve birçok kez alıcı olarak alışveriş yaptım. İletişim için PM bırakırsanız her gün foruma giriş yapıp kontrol ediyorum. Gün içinde cevap vermeye çalışırım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 325 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Keçiören Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TT prime Gitti gidiyor kodu alınır. Türk Telekom Prime Boyner kodu alınır Plantronics BackBeat 505 Kablosuz + Kablolu Kulaklık SİYAH