Bildirim
Planladığım Sistemim, Yorumlarınız ve Sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cevap verecek var mı? -
1. 1-2 sene high ayarda oynarsın(dx12 ye göre bu artabilir)
2. parçalar uyumlu, işlemci soğutucusu almanıza gerek yok.
3. evet ama özensizce yapıyorlar, inventus dan alırsanız kablo düzenlemesi bile yapıp+ 12 saat de test ediyorlar.
4.f/p olması -
bence soğutucuya gerek yok, dvd kendi kararınıza kalmış.
şu an güncel oyunların bir kaç ayar kısarak ultrada oynayabilirsiniz.
parçaların tumu uyumlu(soğutucudan emin değilim)
r9 280 tam bi fiyat/performans urunudur. fakat dolar çok yüksek fiyatı hayli bi arttı.
evet kendileri monte ediyolarlar. kasa içinde kablo düzenleme varsa pek özenle yaptıkları soylenemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
power'ı kalite 550w olarak al. 700w'a gerek yok.
soğutucuyu iptal et.
aynı şekilde DVD sürücüyü.
parası ya cebinde kalsın ya da e.kartına yatır. bu kartla da tüm oyunları yüksek ayarlarda oynarsın.
ama artan para ve üzerine ekleyeceğin ile gtx 970 almak ta var. -
DVD-RW ile soğutucuyu neden iptal ediyoruz? Gerçekten bilmediğim için soruyorum.
Bir de bu güç kaynağı iyi olur mu? http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-rs-550-silent-pro-gold-80plus-550w-guc-kaynagi.html#yorumlar
Ve tekrar uyumu iyi mi? Ve Vatan'dan bunları toplu alınca taksit şansımız oluyor mu? -
Cevap veren?
DVD-RW iptal etmeni söyleyen arkadas artık cd kullanılmıyor neredeyse ama opsiyonel olarak düşünebilirsin sana kalmış.Güç kaynagı olablir gold sertifikası olması güzel elektiriği daha verimli kullanır.Vatan konusunda bir bilgim yok.Arkadasın dediği o sisteme gtx 970 alabilirsen çok tatlı olur -
-
-
hocam işlemci ve anakart olarak kısılmış hali zaten 2.sistem. eğer gtx 970 almak istiyorsanız monitör değiştirilebilir. kasa da zalman z3 plus olabilir.yani en kısılmış hali bu şekilde olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
hocam işlemci ve anakart olarak kısılmış hali zaten 2.sistem. eğer gtx 970 almak istiyorsanız monitör değiştirilebilir. kasa da zalman z3 plus olabilir.yani en kısılmış hali bu şekilde olabilir
Peki sizce gtx 970 almaliyim yoksa 2. Sistemle yeteri kadar performans alir miyim? Ve 2. Sistemde anakart ve islemciyi kismak performansi etkiler mi?
hocam şimdi nvidia oyun firmaları tarafında piyasasın büyük bölümüne hükmediyordu,oyunların çoğu nvidia kartlarda daha iyi performans veriyordu. ama mantle ve directx12 dengeleri bozdu. yani r9 290 da sizi gtx 970 kadar memnun edecektir.ama siz bütçeyi biraz daha aşarım diyorsanız gtx 970 alın.çünkü daha kısacağımız yer kalmadı.aslında şu hali ile gayet iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
hocam şimdi nvidia oyun firmaları tarafında piyasasın büyük bölümüne hükmediyordu,oyunların çoğu nvidia kartlarda daha iyi performans veriyordu. ama mantle ve directx12 dengeleri bozdu. yani r9 290 da sizi gtx 970 kadar memnun edecektir.ama siz bütçeyi biraz daha aşarım diyorsanız gtx 970 alın.çünkü daha kısacağımız yer kalmadı.aslında şu hali ile gayet iyi
O zaman bu sistem iyi olacaktır. GTX alacağımı sanmıyorum eğer zaten iyi diyorsanız. Teşekkür ederim yardımlarınız için. :)
-
Seçtiğiniz anakartı Vatan'da bulamadım? Aradığımda bu anakart karşıma çıkıyor: http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h81m-s2pv-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html
Aslında hiçbirini bulamıyorum. Acaba linklerini atar mısınız? Bana sanki bu ürünler Vatan'dan değil gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vywat -- 12 Mart 2015; 20:23:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vywat
Seçtiğiniz anakartı Vatan'da bulamadım? Aradığımda bu anakart karşıma çıkıyor: http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-h81m-s2pv-intel-h81-soket-1150-ddr3-1600mhz-dvivga-anakart.html
Aslında hiçbirini bulamıyorum. Acaba linklerini atar mısınız? Bana sanki bu ürünler Vatan'dan değil gibi geliyor.
hocam bulmuşsun işte
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X