Şimdi Ara

planım [lütfen yorum yapın]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi süre ygs ye sadece bölüm denemeleriyle gitmek istiyorum. Lys mat edb ağırlıklı çalışma izleyeceğim. Planım şu: hergün bölüm denemesi 2 günde bir genel deneme. Mat2 de her konuya yaklaşık 1 hafta vereceğim 1 hafta sonra o konuyu kavramış olacağım ve noktalandıracağım. İlerisinde de günlük tekrarlarla o konuyu sağlam tutmayı düşünüyorum. Şuan elimde mat2 kaynağı olarak dersanenin verdiği final kitabı var birde dergiler. Geo konusunda da analitiğe 2 gün ayırmak istiyorum haftada. Ygsden ümitli değilim ama lys inşallah olacak. Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dobrosko

Bi süre ygs ye sadece bölüm denemeleriyle gitmek istiyorum. Lys mat edb ağırlıklı çalışma izleyeceğim. Planım şu: hergün bölüm denemesi 2 günde bir genel deneme. Mat2 de her konuya yaklaşık 1 hafta vereceğim 1 hafta sonra o konuyu kavramış olacağım ve noktalandıracağım. İlerisinde de günlük tekrarlarla o konuyu sağlam tutmayı düşünüyorum. Şuan elimde mat2 kaynağı olarak dersanenin verdiği final kitabı var birde dergiler. Geo konusunda da analitiğe 2 gün ayırmak istiyorum haftada. Ygsden ümitli değilim ama lys inşallah olacak. Yorumlarınızı bekliyorum...

mat2'de her konuya bir haftamı? Yapma ALLAH aşkına Polinomlaradamı bir hafta ayıracaksın? Konularından gördüğüm kadar ygs'de konu eksiğin vardı onları kapatmadan deneme çözmen hiçbir işe yaramaz ne yap et şubat 20 sine kadar felan eksiklerini kapat sonra deneme çöz lys matıda unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatipBey -- 29 Ocak 2014; 12:47:53 >

• En fazla 1 hafta 1 haftadan kısa da sürebilir. Ygs ye araa vermezsem bu stresten kurtulamam...

• butun gun burda aglayacagina biraz ders calissan eksiklerini kapatirsin

• Mister Spak M kullanıcısına yanıt
    Öneri için sağol

• Konu eksiğin varsa moral bozukluğundan başka bir işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her konuya 1 hafta vererek kendini şartlama.Konuyu çalış konu sonundaku testleri çöz.Ben böyle yapıyorum matematik 2 için şimdilık.YGSden sonra çalışma süremi 2 katına çıkarıp bir soru bankası alıp 1 saatte soru bankasından soru çözüp 1 saatte konu anlatımı çalışıp bitirecem.

• Pearl Jam kullanıcısına yanıt
    Sadece matematikte var onunla da boğuşmaktan sıkıldım...

• daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    En fazla bi hafta olarak dedim daha kısa da sürebilir tabi şartlara göre...

• ben planini begendim arada ygs tekrari da yap derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • butterblume kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yanlış yaptıklarımdan notlar çıkarmıştım onları tekrar etmeyi düşünüyorum

• konj eksiklerin varmis galiba 15 tatilde ygs konu eksiklerini bitir
    mezunsan eger 4 gun ygs 3 gun lys seklinde git bence ya da 3 gun ygs 4 gun lys ygs den sonra zaten full lys asilirsin

• chtcnky kullanıcısına yanıt
    Ygsye ara vermezsem daha çok stresleneceğim o yüzden en azından 1 hafta lysyi düzene sokup stresten arınmam lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.