Şimdi Ara

Planetside 2 | Yeni Başlayanlara Rehber ve İpuçları (Türkçe video eklendi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
16.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kperson35

quote:

Orijinalden alıntı: In My Remains

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok sistem istiyor yahu.

Oyunun optimizasyon yamaları geliyor ilerleyen zamanlarda performans artışı olucak

HD4650 ile oynarsa tamam gelsin. :)

Hd4650 kotu bir kart degil sana onerim golgeleri kapat ve goruntuleri mediuma al bende hd 7850 var crysis 3 bile fullde çalıştırıyor ama bu oyun anca golgeleri kapatinca 45 fps oluyor

4650 kötü kart değilmi ? :) Ne yaptınız hocam siz ben doğru düzgün oyun oynayamıyorum.

Kart 2010 yılında çıkmıştı diye hatırlıyorum yanlışım mı var yoksa

Evet, 2010'da çıkmıştı.

Şimdi tekrardan baktım da kartin ram i biraz hafif kaliyor oyun icin

Bende onu diyorum zaten.

Bilgisayarin ram ve islemci durumu nasil belki ucuz bir kart bulup kurtarabiliriz

4GB DDR3 1333MHz Hi-Level Ram
    Intel E5700 Dual Core 3.0GHz

Nvidia gtx 560 ekran kartı onerebilirim 300 lira civarında

İşlemciyide değiştirmem gerekli değilmi ? :)

Islemci icin de amd fx 6100 iyi olur ucuz bir islemci ve 6 cekirdekli bende kullaniyorum

Teşekkürler hocam.

• Ağzına sağlık
  • Merhabalar

Konu baya bi aktifleşmiş. Düşük sistemi olan ve oynamakta sıkıntı yaşayanlar için bir ayar dosyası veriyorum. Bu ayarlar ile performansınız az da olsa artacak. Oyunun içinden grafik ayarlarından buradaki bazı ayarları yapamıyorsunuz, zaten kendi dosyanızı açtığınızda Rendering altında daha az cod satırı göreceksiniz. Alttaki benim kendi ayarlarım. GTX 650 + 8gb 1600 ram i3 işlemci ile hiç sorunsuz oynayabiliyorum.
    Siz kendi sisteminize göre bazı ayarları değiştirebilirsiniz mesela Graphicsquality= gölgeleri komple kapatın. çünkü çok gereksiz bir özellik. En iyi ayarı deneme yanılma yöntemi ile kendiniz bulabilirsiniz.

İlk önce dosyayı editlemeden bir yere yedeğini almayı unutmayın!
    Oyunun yüklü olduğü klasörde bulunan UserOptions.ini dosyasını not defteri ile açın ve sadece Rendering altında bulunnan codları silip aşağıdakileri yapıştırın ve kaydedin.
    Hepsi bu :)

[Rendering]
    Graphicsquality=3
    Texturequality=0
    TerrainLOD=5
    Floraldistancescale=2.000000
    Shadowquality=0
    Renderdistance=4203.000000
    Gamma=0.100000
    Maximumfps=120
    Uselodoa=0
    Overallquality=-1
    Lightingquality=1
    Effectsquality=1
    Terrainquality=3
    Floraquality=2
    Modelquality=2
    Motionblurquality=5
    Blurquality=5
    AOQuality=5
    Ambientocclusionquality=5
    Particlequality=5
    VerticalFOV=74
    FloralLOD=5
    EffectsLOD=5
    ParticleLOD=0
    Particledistancescale=2.000000
    Effectsdistancescale=2.000000
    Fogshadowsenable=0
    Motionblur=0
    VSync=0
    AO=1
    Gpuphysics=0
    UseLod0a=0

Not: İmzamdaki siteme girmeyi unutmayın. Birazda sanatla ilgilenin kardeşim bu ne hep oyun, hep oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

Merhabalar

Konu baya bi aktifleşmiş. Düşük sistemi olan ve oynamakta sıkıntı yaşayanlar için bir ayar dosyası veriyorum. Bu ayarlar ile performansınız az da olsa artacak. Oyunun içinden grafik ayarlarından buradaki bazı ayarları yapamıyorsunuz, zaten kendi dosyanızı açtığınızda Rendering altında daha az cod satırı göreceksiniz. Alttaki benim kendi ayarlarım. GTX 650 + 8gb 1600 ram i3 işlemci ile hiç sorunsuz oynayabiliyorum.
    Siz kendi sisteminize göre bazı ayarları değiştirebilirsiniz mesela Graphicsquality= gölgeleri komple kapatın. çünkü çok gereksiz bir özellik. En iyi ayarı deneme yanılma yöntemi ile kendiniz bulabilirsiniz.

İlk önce dosyayı editlemeden bir yere yedeğini almayı unutmayın!
    Oyunun yüklü olduğü klasörde bulunan UserOptions.ini dosyasını not defteri ile açın ve sadece Rendering altında bulunnan codları silip aşağıdakileri yapıştırın ve kaydedin.
    Hepsi bu :)

[Rendering]
    Graphicsquality=3
    Texturequality=0
    TerrainLOD=5
    Floraldistancescale=2.000000
    Shadowquality=0
    Renderdistance=4203.000000
    Gamma=0.100000
    Maximumfps=120
    Uselodoa=0
    Overallquality=-1
    Lightingquality=1
    Effectsquality=1
    Terrainquality=3
    Floraquality=2
    Modelquality=2
    Motionblurquality=5
    Blurquality=5
    AOQuality=5
    Ambientocclusionquality=5
    Particlequality=5
    VerticalFOV=74
    FloralLOD=5
    EffectsLOD=5
    ParticleLOD=0
    Particledistancescale=2.000000
    Effectsdistancescale=2.000000
    Fogshadowsenable=0
    Motionblur=0
    VSync=0
    AO=1
    Gpuphysics=0
    UseLod0a=0

Not: İmzamdaki siteme girmeyi unutmayın. Birazda sanatla ilgilenin kardeşim bu ne hep oyun, hep oyun

Kardes sana zahmet amd hd 7850 1gb amd ekran karti fx 6100 islemci gigabyte 8gb ram le hangi ayarlarda oynayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kardes sana zahmet amd hd 7850 1gb amd ekran karti fx 6100 islemci gigabyte 8gb ram le hangi ayarlarda oynayabilirim

Yukarıdaki ayarları kullanabilirsin. Takılma, gecikme olursa Graphicsquality=2 yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Datamaniazz

quote:

Yukarıdaki ayarları kullanabilirsin. Takılma, gecikme olursa Graphicsquality=2 yap.

Sagol kardeş

• Full error:
    LaunchPad was unable to connect. Please check the network connection or try again later. If the problem persists, please visithttp://www.soe.com/help for assistance.
    (4-404)

dostum şu hatayı veriyor launchpad i açmaya çalışınca. kaldırıp tekrar kurdum ilk açtığımda launchpad sorun çıkarmadı ama bi saat sonra attı oyundan tekrar girmeye çalışınca aynı hatayı verdi. bilgin varsa konu hakkında yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0c0666

Full error:
    LaunchPad was unable to connect. Please check the network connection or try again later. If the problem persists, please visithttp://www.soe.com/help for assistance.
    (4-404)

dostum şu hatayı veriyor launchpad i açmaya çalışınca. kaldırıp tekrar kurdum ilk açtığımda launchpad sorun çıkarmadı ama bi saat sonra attı oyundan tekrar girmeye çalışınca aynı hatayı verdi. bilgin varsa konu hakkında yardımcı olursan sevinirim.

Aynisi gecen gün banada oldu internetten kaynakli oluyo modeme reset at tekrar dene olmassa launcher pad i sil tekrar oyuna gir

• arkadaşla başladım arkadaşım sniper aliyor ben genelde heavy assult ingilizcesi sanırım agır taruz oynuyorum 300 point oldu silah konusunda kararsızım 500'e güzel bir şey buldum sonu -50 ile bitiyor baya iyi ama fire rate duşuk diyorlar siz ne dersiniz?

Edit silah tmg-50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSkull -- 4 Şubat 2014; 18:25:27 >
  • oyunun simgesine sağ tıklayın /özellikler/uyumluluk; en altta bu programı yönetici olarak çalıştır kutusunu işaretleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodSkull

arkadaşla başladım arkadaşım sniper aliyor ben genelde heavy assult ingilizcesi sanırım agır taruz oynuyorum 300 point oldu silah konusunda kararsızım 500'e güzel bir şey buldum sonu -50 ile bitiyor baya iyi ama fire rate duşuk diyorlar siz ne dersiniz?

Edit silah tmg-50

Bence agir taaruz oynuyorsaniz en iyi silah msw-r dir evet belki 50 tane mermisi olabilir ama yakin ve uzun mesafede en etkili silahtir kendisi

• quote:

quote:

arkadaşla başladım arkadaşım sniper aliyor ben genelde heavy assult ingilizcesi sanırım agır taruz oynuyorum 300 point oldu silah konusunda kararsızım 500'e güzel bir şey buldum sonu -50 ile bitiyor baya iyi ama fire rate duşuk diyorlar siz ne dersiniz?

Edit silah tmg-50

Bence agir taaruz oynuyorsaniz en iyi silah msw-r dir evet belki 50 tane mermisi olabilir ama yakin ve uzun mesafede en etkili silahtir kendisi

evet ama şöyle birşey var ben mermiyim bol sıktıgım için çabucak sarjör degiştirme durumum oluyor daha silah almadım ve 349 serfitikam var biriktiriyorum öyle karar veremedim

• quote:

quote:

quote:

Edit silah tmg-50

evet ama şöyle birşey var ben mermiyim bol sıktıgım için çabucak sarjör degiştirme durumum oluyor daha silah almadım ve 349 serfitikam var biriktiriyorum öyle karar veremedim

training bölümünde deneyebilirsin hangisi yatkınsa onu al bence sonra pişman olma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit silah tmg-50

training bölümünde deneyebilirsin hangisi yatkınsa onu al bence sonra pişman olma

eyvallah hocam yardımların için

• arkadaşlar oyunu uzun süredir oynuyorum serve woodman ELME birliğindeyim levelim 86 para vermeden boost kullanmadan oynuyorum level kasmak uzun sürüyor ama oynanışa herhangi bir katkısı yada eksisi yok leveliniz önemli olan hangi karakter ile daha fazla oynayacağınıza karar verip öncelikle oyun içinde kazandığınız cert pointler ile o karaktere yoğunlaşmak kısa sürede certs kasmak istiyorsanız yeni başlayanlar için en kolay yolu medic tir heal yeteneğini certleriniz ile fullleyin ve ölen takım arkadaşlarını kaldırın yada healleyin öldürdüğünüz adam kadar bu şekilde de cert kazanabilirsiniz yada enggineer öneririm H.A. yada A.A. sınıfları cert kasmak için yeni başlayanlara pek uygun değil. dediğim gibi kendim oyuna para vermedim ve her karakter için neredeyse tüm silahlar açık yani işe yarar olanlar tüm karakter geliştirmeleri neredeyse full ve kullandığım araçların geliştirmeleride full sayılır. bazı arkadaşlar şu silah en iyisi demiş bu silah en iyisi demiş oyunda şu silah en iyi silah diyemezsiniz her silah farklı kullanım şekilleri için tasarlanmış arkadaşın bahsettiği MWR h.assault silahı yakın mesefede etkili iken t-16 rhino uzun menzil için uygun bir silah tabi bu herkes için geçerli de değil traning kısmında tek tek silahları tüm eklentileri ile girip almadan deneme imkanınız var orada kendi oynayış stilinize en uygun silahı seçme imkanınız var yani oyunda en pahalı silah en iyisidir mantığı yok. örnek vermek gerekirse 2 gün öncesine kadar benim için en iyi L.assault silahı lc2 iken yeni gelen patych ile silahı baştan değiştirdiler ve şuan bunun yerine LC3 kullanıyorum lc2 1000 cert iken lc3 250 cert. Kısacası oyuna başladığınızda ilk yapmanız gereken şey tüm sınıfları denemeniz,deneyerek öncelikle hangi sınıfa yöneleceğinize karar verin ve ilk önce o sınıfı geliştirin daha sonra diğer sınıflara el atarsınız tüm sınıfları azcık ucundan geliştireyim derseniz bir yere varamazsınız.

• llllxefsanexllll kullanıcısına yanıt
    gene ozaman türkçeydi şimdi türkçe dil desteğini kaldırmışlar dahada karışık sadece girip oynuyom başka bişi bilmiyom
  • arkadaşlar bu oyuna başladım ama çok saçma geldi bana

11 levelim 242 sertifikam var sanırım ne işe yaradığını bilmiyorum oyunun verdıklerı dısında bırsey almadım

ve ben kımseyı olduremıyorum nerdeyse mılletın canı hıc bıtmıyor benı sanıyede olduruyorlar bu oyuna gerçek paramı yatırmak lazım ? sılah alabılmek ıcın yada sılah almak nasıl oluyor daha ıyı vuran bı sılah almak ıstıyorum jetpacklı karekterı kullanıyorm
  • Arkadaşlar oyunu eskiden çok rahat oynuyordum, bugun tekrar yükledim oynayayım dedim ama oyun hd4000 ekran kartım ile çalışıyor çok kasıyor gt740m ekran kartımı nasıl ayarlayabilirim ?
  • hybrid silah dediğiniz hangisleri ?
  • arkadaslar dun steamden planet side2 indirdim oncedende oyunu oynamisligim var normal indirdigimde hicbir problem yapmamisti ama steamden indirdim ve 10.8GB indirdikten sonra oyunun launcherinde tekrardan guncellemeye ve indirmeye basladi yaklasik 10GB i sebebini biliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.