Şimdi Ara

PlanetSide 2 İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steamda free to play da görünce ve grafiklerinide beğenmem ile oyunu indirdim.oyunun türkçe olmasıda çok güzel bir özellik olmuş.Oyuna girdiğimde 3 ülke var ben vanu sırınımı öyle bir teknoloji varmış o teknolojiyi geliştiren ülkeyi seçtim.bu ülkenin araçları çok görünümleri çok güzel hatta diğer ülkelerin araçlarına göre daha iyi manevra yapabiliyor.yere ine bilmesi için aracın ayak açmasına gerek olmuyor.ve en hızlı hava aracı maddesi üreten ülke zaten bu ülke (tavsiyem hava aracı kullanacağım diyorsanız bu ülkeyi seçmeniz.fakat uzay teknolojisine sahip olduğu için fizikleride ona göre.)

ardından kırmızı ülkenin bir karakterini oluşturdum.bu kırmızı ülkenin silahlarıda çok daha seçenekleri var.

oyunda gece gündüz döngüsü var.ben bi akşam oynadım üstlerimizden birisinin içine girdim.bütün grafik özelliklerini en üst düzey e getirdim.çok kassada bi etrafı inceledim. yani öyle bir oyun grafiği görmedim.o üstlerdeki ışıklandırmalar harika.

oyunun haritasıda aşırı geniş altıgen şeklinde ayrılmış harita 50-60 tane altıgen parça var her kıtada toplamda 3 kıta var birisi karlı birisi çok yeşillik gibi.altıgenleri elegeçirdikçe silah özellikleri artıyor giysiniz gelişiyor. eğer bütün haritadaki ele geçirilebilen her yeri elegeçirdiğinizde 3 ülkenin her özelliği sizin askerinize eklenmiş oluyor.böylece yenilmesi zor bir ülke oluyorsunuz.

ve tavsiyem arkadaşlarınızla oynamanız.manga sistemi var oyunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.