Şimdi Ara

Planet Coaster [ÇIKTI] - Launch Trailer!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveet, Roller Coaster Tycoon World şimdilik çöp gözüktüğünden ötürü biz coaster tycoonlar olaraktan tutunacak tek ve daimi dalımız bu oyun kaldı. Yapımcının Frontier olması ile birlikte biraz umutlarımız yeşerdi, meşhur Roller Coaster Tycoon 3 ve Zoo Tycoon'ın ve şu sıralar Xbox platformuna özel screamride'ı çıkaran yapımcı oluyor kendileri. Önümüzde nereden baksanız 1 sene de olsa takipteyiz.

Planet Coaster [ÇIKTI] - Launch Trailer!!

DUYURU VİDEOSU

STEAM LİNKİ:http://store.steampowered.com/app/493340/

Sistem gereksinimleri

MİNİMUM:
    İşletim Sistemi: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
    İşlemci: Intel i5-2300/AMD FX-4300
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 8 GB kullanılabilir alan
    İlave Notlar: Minimum specifications may change during development.

ÖNERİLEN:
    İşlemci: Intel i7-4770/AMD FX-8350
    Bellek: 12 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GTX 980 (4GB)/AMD R9 380 (4GB)
    İlave Notlar: Recommended specifications may change during development.

Çıkış Fragmanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 17 Kasım 2016; 16:48:13 >

• Roller Coaster Tycoon World neden çöp biraz bahseder misin?
    Tabi ki, 11 sene önce çıkmış RC3 oyununa bir bakın bir de 2015 yılında çıkacak şu oyuna bakın, grafiklerde hiç mi gelişme olmaz 11 sene sonrası için. Resmen aynı grafik motoru aynı kodlarla yeni oyuncak eklenmiş hali. RC3 oynarım onun yerine daha iyi... Neden para bayılıyım ki 2004 yılında çıkmış bir oyunun DLC'sine. Öyle değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

Tabi ki, 11 sene önce çıkmış RC3 oyununa bir bakın bir de 2015 yılında çıkacak şu oyuna bakın, grafiklerde hiç mi gelişme olmaz 11 sene sonrası için. Resmen aynı grafik motoru aynı kodlarla yeni oyuncak eklenmiş hali. RC3 oynarım onun yerine daha iyi... Neden para bayılıyım ki 2004 yılında çıkmış bir oyunun DLC'sine. Öyle değil mi?

Evet grafikleri günümüzün gerisinde

• gerçekten başlığı duyunca heyecanlandım ama konuyu açan arkadaşın dediği gibi hiç birşey değişmemiş tam bir hayal kırıklığı. eski oyun bundan daha iyi denebilir.
    Kasa: Deepcool CH160 | Güç Kaynağı: Asus ROG Strix Loki SFX-L 850W Platinum | İşlemci: AMD 7800x3D @4.2GHz | Anakart: Asus ROG Strix B650E-I Gaming Wifi | Ekran Kartı: Asus Dual AMD Radeon RX-7800XT OC Edition | Ram: Gskill TridentZ EXPO (2*16) 32Gb 6000 Mhz | SSD: Samsung 990 Pro 2TB | İşlemci Soğutucu: Deepcool Assassin IV Premium | Monitör: Xiaomi Mi IPS 34" Ultrawide | Klavye: Logitech G915 TKL | Mouse: Logitech G502 X Plus | Headset: HyperX Cloud III | Gamepad: Xbox One Elite II |Ses Sistemi: Focal Alpha 65" |
    UPS: Powersonic 1000VA |
  • Zoo tycoon daha güzel bençe =)
  • Aradan geçen 1 yıldan sonra, konuyu güncelledim ve bir adet oynanış videosu ekliyorum. Daha detaylı bilgi için Coaster Park kanalına bakabilirsiniz:https://www.youtube.com/channel/UCzpQvNnyoKgpu0lJdeXbFmQ

Alfa süresince oyuncular tarafından yapılan yapıları da kaçırmayın derim. Oyun nefis geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 21 Nisan 2016; 15:12:28 >

• Oyunu oynama fırsatım oldu, güzel bir oyun. Merakla bekliyorum.

Oyun 17 Kas 2016'da çıkıyor. Şimdilik oyun fiyatı 112 lira.

Sistem Gereksinimleri:

MİNİMUM:
    İşlemci: Intel i5-2300/AMD FX-4300
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)

ÖNERİLEN:
    İşlemci: Intel i7-4770/AMD FX-8350
    Bellek: 12 GB RAM
    Ekran Kartı: nVidia GTX 980 (4GB)/AMD R9 380 (4GB)

@R.Rondo9 Kardeşim sen de konuyu düzenle, güncel bilgiler geldi.
    İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz.
  • Ve evet olmazsa olmaz coaster kazaları için bir video geldi. İyi eğlenceler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Edit: Artık yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 25 Eylül 2016; 22:36:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 hafta kaldı

Korku Tüneli:

Bu da Bonus olsun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 15 Kasım 2016; 15:14:1 >

• Oyun çıktı sanırım.Bu tarz bir oyun gösterdikleri kadar iyiyse çok gelmez piyasaya ama dikkatimi bir şey çekti.Tycoon da kendi coasterını yaparken bir çok fizik kuralını öyle böyle hesaplıyodun hızlanmasına kadar ama bu seride öyle bir şey yok mu yoksa ben mi göremedim merak ettim.

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete,Nigete..Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Itachi.

Oyun çıktı sanırım.Bu tarz bir oyun gösterdikleri kadar iyiyse çok gelmez piyasaya ama dikkatimi bir şey çekti.Tycoon da kendi coasterını yaparken bir çok fizik kuralını öyle böyle hesaplıyodun hızlanmasına kadar ama bu seride öyle bir şey yok mu yoksa ben mi göremedim merak ettim.

Şimdilik ne gösterdilerse oyuna eklendi. Coaster yaparken de tabi ki yine fizik kuralları devrede. İlk rampa için mutlaka zincir veya halat çekişli yollar kullanılması gerekiyor. Sonrasında ki çıkışlarda verilen ivmeye göre destek verilebilir veya kendi ivmesi ile tırmanabilir. Dilediğiniz yere hızlandırıcılar veya yavaşlatıcılar da ekleyebiliyorsunuz. RCT3'ten tek eksik olarak gördüğüm fotoğraf çekme cihazları

Bunlara ek artık, coasterların mide bulantısı, korku ve heyecan puanlaması var. Her bir rayda bu puanları ölçüp son hali ile bir ortalama oluşturuyor ve bu puana göre de konukların talepleri değişiyor. Mesela çok fazla mide bulantısı olan bir coasterı çok tercih etmiyorlar. Veya düşük heyecana sahip bir coaster'a yüksek meblağ istediğinizde o coasterı es geçiyorlar. Detaylar çok hoş gerçekten.

• Cevabınız için teşekkür ediyorum bahsettiğiniz gibiyse Rcw den farkı kalmamış zaten.Ben en son 6 7 ay önce bakmıştım bu tarz şeyler yoktu çünkü.

Orokanaru ototo yo.kono ore wo koroshitakuba, urame , nikume.Soshite , minikuku ikinobiru ga ii.
    Nigete,Nigete..Sei ni shinigamitsuku ga ii.Soshite,itsuka ore to onaji me o motte.
    Ore no mae ni koi.
  • Oyun çıktı, konusu tutulmamış pek kimse farketmedi mi acaba? Gayet güzel olmuş türü sevenler kaçırmasın derim.

Demosu falan yok mu? Bari demo oynayalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.