Şimdi Ara

Plan B Gaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Plan B Gaming 2012 Eylül ayında kurulan bir ekip. Son zamanlar da çabalarıyla da baya başarı sağlamış bir League of Legends takımı var. Geçen haftalarda takımlarına birde bayan oyuncu ekleyerek farklılıklarını ortaya koydular.

Her biri yetenekli oyunculardan oluşan League of Legends takımının birçok başarısı var. En son dün düzenlenen Kış Turnuvası Beşiktaş Adeks elemelerinde finale kalmaya hak kazandılar.

Diğer aldıkları başarılar ise şöyle;

GAMEX Riot Türkiye LoL Ulusal Elemeleri @Adeks #2
    GAMEX Riot Türkiye LoL Ulusal Elemeleri @Zoccos #1
    GAMEX Ulusal Turnuva LoL Turnuvası #5
    Oyuncu Ligi LoL Turnuvası #3-4
    GameEkstra KingOfTR LoL Turnuvası #1
    Esl Asus Cup 1.Elemesi #3
    Euro Cups WD Mania Turnuvası 1.Elemesi #2
    ESL Asus Cup 2.Elemesi #1-2
    Beşiktaş Adeks Kış Sezonu Turnuvası Marmara Elemesi #1

Oyuncular;

Onur ''Thomas'' Ceyhan
    Mehmet Emin ''Elix3'' Çido
    Aral ''Halpern'' Norman
    Osman Tugay ''Cosbyshow'' Özdemir
    Caner ''Apocalytca'' Osmanağaoğlu
    Ekin 'kazzestyle' Tire
    Zeliha "unknownmisery" Akdağ

Facebook profilleri burada ise;http://www.facebook.com/planbgamingclub

Ekiplerine bir bayan oyuncu alarak birçok tabuyu kırmayı amaçlayan bu takım için desteklerinizi bekliyoruz. Streamleri facebook sayfasından takip edebilirsiniz.
    Hepinize teşekkürler.

• (bkz:Kendi takımını başka birinin gözünden bakarak tanıtmak)

Bunun için üye olmuş:Katılım zamanı: 10 Aralık 2012
  • Yanlis anlama ama benim kurdugum neredeyse tum takimlarda bayan oyuncu vardi. Bunda kirilacak bir tabu yok. Ama aranizda bayan var diye uslupda bir degisme olduysa; iste o bir tabudur ama onu da kiramamisiniz demektir.
    Takim tanitiminda tkaimin basarisindan cok bayan oyuncuyu onplanda tutmusun. Bu iyi bir niyetle yapilmis olsa bile ilk basta baska seyler anlasilabilir. Ilk mesaja kisa bir edit ile daha dogru bir giris yaparsan bu tanitim daha verimli olur.
    Takiminiza basarilar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

(bkz:Kendi takımını başka birinin gözünden bakarak tanıtmak)

Bunun için üye olmuş:Katılım zamanı: 10 Aralık 2012

aynen
  • donanım haberde ki eski hesabıma girmeyeli 4 ay kadar oldugu ve giriş yapamadıgım için off takipteydim. Eh konu açabilmek için de üyelik almam şart oldu. Sosyal Medya Sorumlusu oldugum için takımı kendi agızımdan tanıtmam profesyonelce olmayacaktı. Diğer bir konu bayan oyuncular cok oldu fakat profesyonel takımlarımızın içersisinde bulunmadılar. Teşekkürler.
  • Sosyal medya sorumlusu olunca kendi takımını başkasının bakış açısıyla tanıtınca profesyonel olunuyor haklısınız.
  • Takım zaten eskiden beri olan bir takımdı yenilik olarak bayan oyuncu katılımı oldugu için ön planda o oldu. Yoksa takımın başarıları bir bayan oyuncudan cok daha değerli durumda zaten görüldüğü üzere ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takımdakileri az çok tanıyorum başarılar diliyorum, önemli olan biraraya gelmek zor olanı başarmışsınız.

edit: Sadece lol oynamakla gaming olunmuyor yazmadan geçemedim başka hangi oyunları oynuyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapid Step -- 10 Aralık 2012; 17:50:45 >
  • Bayan oyuncu yerine kadin oyuncu deseydiniz daha iyi olurdu bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl profesyonel yok? En basitinden blackbean takımının mid ve sup oyuncusu bayandı türklerden dp ve hwa'nın bayan oyuncuları var westte arkadaşlarla kurduğum takımda bile mid oyuncumuz bayandı
  • kaykay yapan biri olarak deck sponsorumun ismini almışsınız. mahkemeye vermesin adamlar ^^
    adamlar bu ismi gaming alanında ve sports alanındada tescil altında tutuyorlar çünkü markalaşmış bir isim.
    herhangi bir ilerleme kaydettiğinizde otomatik olarak telif hakkına tabi tutarlarsa sizin açınızdan kötü olur. (tehtit falan değil sadece adamlar bunu yapıp zarara sokmasınlar diye uyarayım dedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 10 Aralık 2012; 19:21:10 >
  • Plan B iyidir GL HF Fakat bayan oyuncu işini keşke hiç karıştırmasaydınız saçma olmuş.
  • Bu ne ağbi sadece lol oynayan sonuna gaming koyuyor.
    Yok a gaming yok b gaming.
    Bi tek kazzestyle duymuştum başarılar
  • Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.