Şimdi Ara

Plakaya ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 dk once istanbul e5 yolu uzerinde giderkene sol seritten giderken beyaz bi arac selektor yaparak geldi ardindan sirenlerini yakip saga çekmemi istedi,cektikten sonra ehliyet ruhsatimi alip aracina gitti,geri geldiginde ise cezanin adresime gideceginden bahsetti,neyin cezasi memur bu dedim,hic birsey demeden arabasina binip gitti.

Ne cezasi bu,ne zaman adresime gelir?
    Bi fikri olan varmi

• Kontrol ettin mi ruhsatı cüzdanı, lahmacun sipariş kartı vermesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magie

Kontrol ettin mi ruhsatı cüzdanı, lahmacun sipariş kartı vermesinler.

Hersey tamda diger yorumlarim nerede:s
  • Evraklarınızı vs. almış olmasınlar plakayı 155'e bildirip kontrol ettirseydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Evraklarınızı vs. almış olmasınlar plakayı 155'e bildirip kontrol ettirseydiniz.

Evrak almis derken hersey tamam yerliyerinde fakat aklima birsey takildi,yeni farkettim plakam biraz tozluydu ve arka plakam belli olmuyordu acaba onun icin yazmis olabilir mi? Ya polis araciydi resmi polis araciydi. Sadece ilk basta dikkat etmedim sirenleri acinca anladim arkamdakinin polis oldugunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 20 Şubat 2012; 0:45:01 >
  • Ne saçma şey öyle saga çektir hiç açıklama yapmadan ceza yaz git ilk defa duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Ne saçma şey öyle saga çektir hiç açıklama yapmadan ceza yaz git ilk defa duydum

Ya boyle insanlar bu ulkede memur oluyor iste.bi aciklama yapki ayni hatayi bidaha yapmiyayim dimi ama.hic bisi solemeden basip gitti.artistler dunyayi kurtariyolar sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip hgs ihlal cezası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

Evraklarınızı vs. almış olmasınlar plakayı 155'e bildirip kontrol ettirseydiniz.

Evrak almis derken hersey tamam yerliyerinde fakat aklima birsey takildi,yeni farkettim plakam biraz tozluydu ve arka plakam belli olmuyordu acaba onun icin yazmis olabilir mi? Ya polis araciydi resmi polis araciydi. Sadece ilk basta dikkat etmedim sirenleri acinca anladim arkamdakinin polis oldugunu

Biraz tozlu. Çok güldüm buna . Çamurdan görünmüyor desenize. :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sis farlarınız açık mıydı ? İstanbul'da kar var mı bilmiyorum ama varsa lastikleriniz takılı mıydı ? Tek aklıma gelebilecek nedenler bunlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

quote:

Biraz tozlu. Çok güldüm buna . Çamurdan görünmüyor desenize. :))

Yok lan gozukmuyoda sadece orasi tozlu camur yok diger yerleri gayet temizdi:D on plaka felan cillop gibi.tamam ben sucumu kabullenirim de,o artist nie " ceza sebebi ne?" diye sordugumda susup arabasina binip gidiyor?

@Cgh0gy sislerim falan acik degildi,sadece plaka tozluydu..kar yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efhialtes. -- 20 Şubat 2012; 1:00:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.