Şimdi Ara

plaka yenileme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim arabamın arka plakası düştü ve üzerinden araba geçince deforme oldu.plakanın yasal olarak yenilenmesi nasıl yapılır.ön ve arka olarak yenilemek istiyorum.app plakalardan bahsetmeyin lütfen.

• Her ikisini alıp Trafik Şubesine götürüyorsun, sağlam olanını görüp hasarlı olanını inceliyor ve plâkâcıya gönderiyor, Şoförler Çetesine 25 TL haraç kaptırdıktan sonra iki mühürlü plâkâyı sana veriyorlar. Trafik İmparatorluğundaki en basit işlemlerden birisidir.
  • yaw bu şöförler odası mıdır nedir, topladığı bir ton har(a)ç ile ne yapıyor?
  • Şoförler Çetesi

1. Taksi plâkâsı ihalelerinde kabadayı görevini üstlenir.
    2. Yüksek gideri olan yerlere üşüşür, pahalı makam aracı alır, yüksek kira öder.
    3. Toplanan paranın makbuzsuz bir kısmı bazı görevlilere kaynak olarak tahsis edilir.
    4. Touring ve Otomobil Kulübü ile birlikte artık işlevsiz bir makam ve merciidir.

Ülkemize yakışmayan, sırf yandaşlara ve emekli müdürlere tatlı hayat sürmeleri için
    kaynak yaratılması amacıyla tesis ve tahsis edilen bir yer. Benzeri sadece Sudan ve
    Orta Afrika Cumhuriyetinde vardır diye düşünüyorum, Vietnam da olabilir velhasıl...
  • merhaba, ben bir kaza yaptım ve ön plaka çok yıprandı bunu değiştirmek istiyorum ama ruhsat şirket adına kimin götürüp işlem yapması lazım babamın götürmesi zorunlu mu
  • benim derdim daha büyük arka plaka iyice bozuldu ama araba babamın üzerine oda işlerinden dolayı zamanı yok ben yapamazmıyım bu işlemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç plaka değişikliği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.