Şimdi Ara

PKOB Kimden Dinliyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BR dışında biriyle çalışıp soruların çoğunu çözebilen arkada?lar yazabilir mi rica etsem? Geçmiş konulara baktim ama sadece BR'den ve Hocalara Geldik'ten bahsedilmi?.
    Mikail Hoca'nınki nasıl? Bazıları kolay demiş bazıları çözdüğü soruları beğenmemi?.
    Çalıştığım hocalar "Sayma derse ?unları çarpın, sıralama derse böyle olacak, zar sorularının formülü bu..." diye gidiyor ama kitaplarda gördüğüm sorular böyle sorular değil.
    Yardımcı olabilir misiniz? Fasikul değil de video olursa çok sevinirim, daha cok aklımda kalıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mikail hoca öyle anlatmıyor işte herşeyi mantığıyla formda beğenmeyen görmedim ben zaten konusu açılmadı ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rose1071 R kullanıcısına yanıt
    Açılmış birkaç tane, PKOB Mikail yazdığımda - yalan olmasın- 3 kadar konu görmü?tüm. Yanıtlar da dahildi gerçi.
    Mikail Hoca'nın Fonksiyon dersini çok öven var ama PKOB'u ile ilgili çok konu?ulmamı?. Siz onunla mı çalışıyorsunuz?

• Kullanan arkadaslarin yorumlarini bekliyorum hala.

• BR neden istemediniz ben daha çalışmadım ama ondan calısmayı dusunuyordum
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    PDF yok, kitabı da almayi dusunmuyorum.

• Hocam ben mikail hocanın tüm derslerini dinledim. Ben alacağını aldım ve arkadaşlara ışık olsun diye yazıyorum mikail hoca her dersten ortalama 200 civarı soru çözer ve her sorudan çözer ufkunu acar yavaş anlatır. Ama bu demek degildirki piyasada olana bütün kaynaklardaki soruları çozer. Sen oradan aldigin ışık ve yorumla çözersin çözemediğini çözdürürsün. Çabalarsın
    Gelelim pkob dersine konu zaten kaprisli 1000 soruda dinlesen sorun yaşayabilirsin.
    Peki mikail hoca nasıl her mantığı giriş ve çıkışı bu konuda anlatıyor sona koyduğu uygulama soruları ile sağlam soruları çözüyor bence piyasadaki en detaylı derslerden biri bak en detaylı demiyorum en detaylilardan biri diyorum. Başka ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LibGen de var hocam bak istersen

• rose1071 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, biliyorum hocanın ortalama ne kadar soru cozdugunu. Cozdugu sorular digerlerini cozmeme yardimci olacaksa yeterliden fazladir benim icin.
    Kendi emegimi vermeden basaramayacagimi da pekala biliyorum, her KAF / M+ dinleyen fullemiyor matematigi. :)
    Tesekkur ediyorum degerli yorumunuz icin.

Tesekkur ederim hocam, biliyorum kitaplarin orada oldugunu ama gecmis yillarin diye indirmemistim, hic guncellemediler mi kitaplari o zamandan beri?

• Hocam 2-3 soru ekleniyor max. %99 ayni :)

Tesekkur ederim hocam, onun PDF'ine bir bakip karar vereyim hangisiyle devam edecegimi. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.