Bu allahın belası nasıl halledilir en iyi anlatan hocası kitabı kimdir nedir ? (behzat hoca ve çap çöp fasilükü dışında) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu allahın belası nasıl halledilir en iyi anlatan hocası kitabı kimdir nedir ? (behzat hoca ve çap çöp fasilükü dışında) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Permutasyon kombinasyon olasılık mı demek istemiş olabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bu seneki en kolay sorular pko dan geldi bırakmayın sakın konuyu yaparsınız sınavda çıkacak soruları |
binomun ahı kalır hocam eklememişsin derin yerlerden aldığım bilgiye göre artık her sene binom banko |
Hocam methettiler çok bi bakayım dedim sıfırı ayrı değerlendirme durumunu (çünkü tehlikeli) olarak izah ettiğini görünce birden buz gibi oldum kitaba karşı neyse tekrar bakayım o zaman da bence yine fayda sağlamaz bana çünkü siz üstün zekalısınız bence hatırlıyorum geometriyi de 1 haftada bitirmiştiniz anlam verememiştim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Matematiğin fatihi pkob soru çözüm videoları var 200 videoluk. Oynatma listesini aç her gün 10 tane izle soru kaçırmazsın tamamı bitince. |