Şimdi Ara

PKK'lı öldü tazminat ödedik! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoungAnıL

eee demokrasi budur beyler silahi alip provakatörleri kovalayınca bizide anarşist ilan ederler
    bizim uyanmamız için anca biri gelip kıçımıza koca bi tekme sallaması lazım yoksa kerküğü barzaniye verdiğimiz gibi hadi neyse konusmayım

Alıntıları Göster
    bu millet ŞEHİDE KELLE-----APOYA SAYIN diyeni BAŞBAKAN YAPIYOR boşuna çenenizi yormayın yine PKKyı ÖVENLERE OY VERİP İKTİDAR YAPARLAR bunlar DEVEDE KULAK

ATAMIZIN TÜRK MİLLETİNE UNUTMAMASI GEREKEN BİR ÖĞÜDÜ
    quote:

:Saygıdeğer Ulusuma öğüt : Efendiler, sırası gelmişken, saygıdeğer ulusuma şunu öğütlerim ki; bağrında yetiştirerek başının üstüne dek çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz mayayı (cevher-i asliyi) çok iyi incelemeye özen göstermekten hiç bir zaman çekinmesin.

• e yuh artık ya.. yeter artık.. dedelerimiz bu vatanı savaşarak aldı icabında bizde öyle yaparız TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ni yıkmaya allahtan başka kimsenin gücü yetemez, varsa buyursun gelsin, çoluk çocupa yetime kurşun sıkana bomba atana para veriyorla ulan bukadar milletin kul hakkı ile napacak bu siyasetçilerimiz..

tühhhhh.. ya yazıklar olsun..
  • türkiye burası ne desen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: australian

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ve bu DTP'li elemanlara "milletvekili" ünvanı veriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Ve bu DTP'li elemanlara "milletvekili" ünvanı veriliyor.

Alıntıları Göster
    yazıklar olsun.. Şehit ailelerini de aç gezdirirler işte.. yazıklar olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrocity

yazıklar olsun.. Şehit ailelerini de aç gezdirirler işte.. yazıklar olsun

Alıntıları Göster
    tsk nın suçu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Böyle Hükümetin ben taaa bilmem nesine çakayım...Ne satılmış adamlarmış bu hükümet ya...

erdoğan ve yoldaşları ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylar.

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Böyle Hükümetin ben taaa bilmem nesine çakayım...Ne satılmış adamlarmış bu hükümet ya...

erdoğan ve yoldaşları ..

Alıntıları Göster
    bi ara haberlerde izlemiştim;bir mehmetçik askerde intihar etmişti;devlet ailesinden mermi parası istemişti..Öyle bir ülkede herşey normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

bi ara haberlerde izlemiştim;bir mehmetçik askerde intihar etmişti;devlet ailesinden mermi parası istemişti..Öyle bir ülkede herşey normal

Alıntıları Göster
    artık bıktım bu ülkeden
  • quote:

Alıntıları Göster
    Vatandaşlığı değişmenin zamanı geldi önemli olan içinde o sevgiyi hissetmek yunanlılara gavur falan derdin polis 1 genci öldürdü yunanistan yıkıldı bizi işkence yapa yapa öldürüyorlar herkes yerinde oturuyor halen yunanistanda istiifa eden edene hiçmi allahu teala şeref gurur haysiyet vermemiş vatan bocu derlerl yollarlar hakkarili ahmeti Erdoğanında oğlu gitisn o zaman onunda vatanı bu bu vatan için saçımın telini vermem idda ediyorum dünyanın en şahsiyetsiz milletiyiz şimdi laf yapmaya gerek yok ne dürüstlüğümüz var ne asilliğimz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Vatandaşlığı değişmenin zamanı geldi önemli olan içinde o sevgiyi hissetmek yunanlılara gavur falan derdin polis 1 genci öldürdü yunanistan yıkıldı bizi işkence yapa yapa öldürüyorlar herkes yerinde oturuyor halen yunanistanda istiifa eden edene hiçmi allahu teala şeref gurur haysiyet vermemiş vatan bocu derlerl yollarlar hakkarili ahmeti Erdoğanında oğlu gitisn o zaman onunda vatanı bu bu vatan için saçımın telini vermem idda ediyorum dünyanın en şahsiyetsiz milletiyiz şimdi laf yapmaya gerek yok ne dürüstlüğümüz var ne asilliğimz.

Alıntıları Göster
    Anlamadığım taraf bu adama ne zaman tazminat ödenmiş 96 da mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Alıntıları Göster
    Yazıklar olsun.

• quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Yazıklar olsun.

Alıntıları Göster
    geçen hafta bir gazi göstermişlerdi.bacakları koptuğu için bir belediye tekerlekli sandalye hediye etti.adamın yoksulluğu evinden ve çocuklarının halinden belli oluyordu.bu avrupayı iç işlerimize karıştırdıkça daha çoook of çekeceğiz.
  • böyle hükümetten bu bile az buna sadece gülüyorum yazıklar olsun böyle hükümete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

böyle hükümetten bu bile az buna sadece gülüyorum yazıklar olsun böyle hükümete
    Satılmış hükümetten ne beklersiniz ki ? Şaşırmadım desem yeridir. Şehitlerin kemikleri sızlıyor, yazıklar olsun !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 10 Aralık 2008; 18:03:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Satılmış hükümetten ne beklersiniz ki ? Şaşırmadım desem yeridir. Şehitlerin kemikleri sızlıyor, yazıklar olsun !

Alıntıları Göster
    Satılmışlar bir hükkümet işte bunu da yaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Satılmışlar bir hükkümet işte bunu da yaptılar

Alıntıları Göster
    %47lik kesim 1 adım önce çıksınn
    Dini korumak adına verdi herkes dindarlar diye ama şerefsizlerin allahı bunlar...
    2002 tezkeresi geçmedi neden geçmedi araştırın geçse şu an musul ve kerkük için girişimlerimiz %90 başarılı olucakdı ABD yalakası herifler gün geldi bize yararı olmasın diye ABD ittifakından bile yara almak uğruna geçirmediler tezkereyi

Devam yansın ampuller sönsün ocaklar kriz teğet geçdi..

Hamdolsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Kemalin Askeri

Dini korumak adına verdi herkes dindarlar diye ama şerefsizlerin allahı bunlar...
    2002 tezkeresi geçmedi neden geçmedi araştırın geçse şu an musul ve kerkük için girişimlerimiz %90 başarılı olucakdı ABD yalakası herifler gün geldi bize yararı olmasın diye ABD ittifakından bile yara almak uğruna geçirmediler tezkereyi

Hamdolsun...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: M.Kemalin Askeri

Hamdolsun...

cahil cahil konuşma

sanki ABD nin ırak ta başı göğe erdide bizmi kusur kaldık..

ABD orda Iraklı kardeşlerimize cins yaş gözetmeden tecavüz, ölüm yağmalama getirmiştir. Onlar bu pislikleri yaparken sende "Ahh keşke bende orda olmalıydım "diyenlerdenmisin?

Tezkere olayı AKP tarafından değil bilakis Milli Görüş ün katkıları ama önceliklle Allahın izin vermemeis ile gerçekleşmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: combaba

quote:

Orjinalden alıntı: M.Kemalin Askeri

Hamdolsun...

cahil cahil konuşma

sanki ABD nin ırak ta başı göğe erdide bizmi kusur kaldık..

ABD orda Iraklı kardeşlerimize cins yaş gözetmeden tecavüz, ölüm yağmalama getirmiştir. Onlar bu pislikleri yaparken sende "Ahh keşke bende orda olmalıydım "diyenlerdenmisin?

Tezkere olayı AKP tarafından değil bilakis Milli Görüş ün katkıları ama önceliklle Allahın izin vermemeis ile gerçekleşmiştir.

Alıntıları Göster
    bu tayip geldi geleli yazıyorum bakıyorum artık türk halkıda yavaş yavaş anladı oyunu ama iş işten çoktan geçti türkiye tamamen batmadan bidaha çıkamaz istek halkın kalbinden gelmeLİ .... türk milleti hiçbirzaman bıçak kemiğe dayanmadan birşeyler yapmaz yine yapmadı türk milleti çok üzgünümki bu olanların EN BÜYÜK sorumlusudur...... BENDEE SİZDEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zamanın_hükümdarI -- 10 Aralık 2008; 18:43:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.