Şimdi Ara

pk ve savas taktiklerimizi yazalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bızım gıbı nooblara emınım anlatacak cok seyınız vardır:)

heaven clanıyla ılgılı sayfada bırının o clanın savas taktıklerını cok sevdıgını yazdıgını gordum.bı ıkı yerdede mesela asas debuffer kapısması adı altında ok deısık taktıkler vardı.

ben iyi savasırım su adamların taktıklerıne bayılıyorum dıyen arkadaslar bızı aydınlatırlarsa ıyı olur.

sımdı ne yazalım demeyın aklınıza gelen en ıyı savas veya pk taktıgını yazın lutfen.

ılk benden alıntıdır pek artıstık deıl ama: asas la debuffer karsılasması 62 lvl>> debuffer elıne dd kalkanı alıyor ve asası beklıyor o arada parasıt atıyor asasda hemen cure atar tabıkı ve scroll yenıden acılır.asas ılk atagı yapar yapmazsa zaten prıest bı daha debufflar ve sılah deıstırıp dalar. eger ılk asas dalarsa kı dalması lazım yoksa yatacak prıest hemen heallemeye gecer ıkınıcı debuffu atar bu sırada asasın cure henuz dolmaz ve basamaz tabıkı prıest asası nakavt:)

anlatım cok kotu ama ıdare edın ıste aklımda kalanları yazdım.

• valla ben nerde mage topluluğu görsem 3~5 farketmez dalıom aralarına 3 kere vuruom ölüolar tabi pot+healerla np manyağı oluoz
  • tabi cypher'da pek t yapılması zor bişi değil
  • En guzeL taktik magelerin arkasından gidersin onlar meydana gider novaları patlatırlar ortaya bende giderim sag kalanları[zaten gucunun yarısı gitmiş olacak]iki veya 3 vurusta alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UruKai -- 19 Aralık 2005, 11:19:20 >
  • arkadaslar en guzel yontemıs oyleyım tum charları 50_de bırak sadece lvl 50lerın olduğu bı klan kur 30_50 savaslarında np kas o kadar basıttt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.