Şimdi Ara

PK (Player Killer) Status durumu Phbot ile...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Phbot ile PK (Player Killer) duruma düşüyorum. Bugün 5ci defa karşılaştım. Phbot kullanıyorum.
    Bu durumu nasıl oluyor ? Önlemenin çözümü çaresi nedir ? Birisi çok fena charlara takmış durumda. Jangan Cave de Kastığım moblar Shi-Tombstone , Bloody Tombstone
    Phbot kendi sitesinde de başlık açtım ilgilenen olması...
    Programı kullananlar belki bilirler çözümü , çaresi nedir ? Slot değiştirsem nereye gideyim?
    En güzel magical attack yapan moblar.

• phBot'ta öyle bir ayar yok. Çünkü phBot player'ları otomatikman ignore ediyor. Seni PK edenler kötü niyetli oyunculardır.

Qin-Shi'de 4-5 sene önce kasıyordum. mBot kullanıyordum. Script hazırlamaktan gına gelmişti artık. Gerçekten oyundaki en gıcık kasma alanı orası. B3'te güzel bir slot'um vardı. 94-95 level yaratıklardı sanırım. Orada 100 yapmıştım, uğraşmamıştım B4'le. Yüksek level bir char'ın varsa, çek Alexandria'ya, yap orada 101. En mantıklısı bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizimkiside bir heves aslında Alexandra gidecek levele de geldiler, dedim bugün hepsini 91 level yapayım görevleri yaptırıp, Client ile açtım, karakterin bir tanesi PK olmuş.
    Durum şöyle oldu return scrollu olduğu halde köye geri dönmüyordu. Client ile girdim, bu sayede farkettim.

> 101 üstü 2 adet nuker + 101 warrior / cleric ile 101 levellerde kasılsalar olur mu ?
    Düşük leveller 95 olunca oradan 104 level Urt'hu lara götürürüm. 104 giriş yerinde güzel soteli bir yer var kolay kolay ölmüyorlar.
  • Return scroll çantanın ilk slot'undaysa görmez bot.

101 level'larda güvenli yerler var. Düşük level'ları koyarsın güvenli yere, diğerleri kasar. 95 olduklarında 106'lara geçersin, orada da güvenli yer var. Düşük level olanlar 101 olur, full partinle direk Akeru'lara falan git. Kısa sürede 105 olursun, doğruca cave'e SP'leri halletmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 15 Şubat 2015; 0:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.