ya arkadaşlar bu nası geçcek benimkinde 0 yazmıo:((( ilk kez isteyerek birini öldürdüm:) ama haketmişti. 3 gün bekleyince bu benimki de geçer mi yoksa başka bişeyler mi yapmam lazım yardım pls...
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
quote:
Orjinalden alıntı: jackal_66
quote:
Orjinalden alıntı: Koisimina
ya ben pk oldum sonra 10 defa öldüm ve işaret bu hala geldi artık pk deilim ama bu işaret nasıl geçecek oradan??
LVL 68 SİN VEDE O İŞARETİ BİLMİYOSUN
HAYRET
ewt arkadaşım daha ilk defa pk oldum bu karakterle o da kazayla. tg beklerken bitane 35lvl adam vardı silahımla bile deil sadece 1 yumrukta atı öldü offff 67 ye düştüm ya
hahahhahahahaha yumruk degil o cikciklere bakınca bile korkutan ölüyorlar sen yumruk atmıssın :D bende pelerini cıkarmak üzere olan bi adama nuke sallamistim tabi %300 olunca bi nuke hızlı gitmiyo adam soyundu benim nuke daha yeni vurdu.. sonucda== ı am murder
ARKADAŞLAR SİZE KESİN VE NET BİŞEY SÖYLEYİM KESİNLİKLE 3 GÜN İÇİNDE GEÇER BEN BU OLAYI ÇOK YAŞADIĞIM İÇİN BUKDAR EMİN KONUŞUYOMMMM
sallamayın beee monster kesmen gerekio benim 29 lwl charı gecen gun sildim o yuzden. 6 kişi ve 3 kurt kestiim için sildim(7000 monster kesmem lasımdı)
quote:
Orjinalden alıntı: _Agwe_
Bir kaç gün sonra kendiliğinden geçer o merak etme...