Şimdi Ara

PK (Aamir Khan )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.'in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.'in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.'in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz

izlemeyenler mutlaka izlesin 3 idiots izleyip beğenenler bunu da aynı haz ve tatda izleyeceğine eminim.
     PK (Aamir Khan ) PK (Aamir Khan ) PK (Aamir Khan )

• filmin konusu: izlememiş olanlar için spoi veriyorum..

uzaklardan bir gezegenden, dunyamiza bir uzayli gelir. bu sevimli uzaylimiz gele gele hindistan'a, dinler, diller ve renkler cumbusunu icinde barindiran inanilmaz* bir ulkeye gelmistir. gezegenindekilerle iletisimini surdurecegi ve "eve" donmesini saglayacak tek sey olan "uzaktan kumandasini" racasthan collerinde caldirmasiyla uzaylimizin macerasi da baslar. sozluk mecrasinda da tum dinlere getirilen elestrilerin, bollywood romantizmi, danslari ve hindistanin o muthis cumbusuyle anlatildigi, muthis bir film cikmis ortaya. tabii, bana biraz daha "hinduizmi" elestirmisler gibi geldi. bu sebeple zaten hindistan'da epey siddetli protestolara maruz kalmakta film. ama diger yandan da, bunun bir "eglence" oldugunu bilip, filmi gayet severek izleyen hindular da az degil. burda ufak bir ozelestri yapamadan da gecemedim. boyle bir film, hatta belki bu filmin kendisi, acaba turkiye'de yayinlanabilir miydi?

hindistan ve pakistan iliskisine deginilmeden de gecilmemis tabii filmde... bazi yerlerini asiri "romantik" bulsam da, cok ama cok sevdim filmi. bir kac gundur sirf filmin sarkilarini dinliyorum. tharki chokro* muhtesem eglenceli bir sey. hele o koreografiyle izleyip, dinlediginizde.

ayrica "peekay"*hintcede "sarhos" anlamina geliyormus. dunyamizdaki hallere alisik olmayan ve garip garip davranan uzaylimizi, anlayacaginiz film boyunca "sarhos" asagi "sarhos" yukari diye cagiriyorlardi. ben filmi orjinal dili ile, türkçe altyazili izledim. mumkunse eger siz de oyle yapin*.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARES-human king adayı BETERR...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.